ευχαριστω για την απαντηση και σορυ για καποια λαθη μου αλλα ειμαι ασχετη με το αντεικειμενο προσπαθω να λησω αυτο το θεμα εδω Redmi 3/Pro - Προβλήματα με unofficial rom και πραγματικα εχω 4 ωρες που ασχολουμε με αυτο και δεν βγαζω ακρη ,
Αφού έχει βάλει λάθος συσκευή, το ido είναι άλλη συσκευή από το hennessy, άλλα αρχεία...άλλες ρομ...άλλες διαδικασίες...για αυτό δεν μπορείς να βγάλεις άκρη...
Καλησπέρα και από εμένα σε όλο το φόρουμ.. Απέκτησα πριν 1 μήνα περίπου το redmi note 3 pro μου από το Vickmall. Ξεκίνησα και εγώ λοιπόν, να δω αν ο bootloader μου είναι κλειδωμένος ή όχι... Κατέβασα κανονικά το adb, μπαίνω μέσω γραμμής εντολών σαν διαχειριστής στο adb και πληκτρολογώ τις κατάλληλες εντολές (fastboot devices κτλ.) ενώ το κινητό το έχω σε fastboot mode, και δεν εμφανίζει κανένα αποτέλεσμα. Με ξαναγυρνάει στην εντολή c:/adb... Διάβασα και τις 61 σελίδες με τα post μπας και το διορθώσω αλλά τίποτα... Έχω το γνωστό πρόβλημα με τα windows 10 που μου εμφανίζει τον λάθος driver αλλά στον οδηγό δεν μπορώ να καταλάβω που είναι η έκδοση 7.1.0.0 του σωστού driver... Τέλος έχω εγκαταστήσει και το MipcSuite και το MiFlash αλλά δεν αναγνωρίζουν το τηλέφωνο... Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να ξεκολλήσω? Ευχαριστώ...
Ορίστε και το about του τηλεφώνου μου:
Εγκατέστησα το pdanet στον υπολογιστή μια χαρά, μου έβγαλε την ερώτηση στο τηλέφωνο και την αποδέχτηκα, αλλά συνεχίζει σε fastboot mode να το αναγνωρίζει ως kedacom... Πήγα μέσω file explorer στην διαδρομή που μου έδειξες φίλε μου και δεν υπάρχει κανένας driver 7.1.0.0... Να δοκιμάσω τον οδηγό μπας και?