Καλησπερα σε ολοι την παρεα και απο εμενα.
Χθες παρελαβα και εγω το διαμαντακι μετα απο 40 ημερες αναμονη (banggood) με την rom που βλεπεται στην φωτο.
Εβαλα τους οδηγους στον υπολογιστη συνδεση με κινητο και βλεπω οτι τελικα ειναι κλειδωμενο.
MI Unlock τρεχω τωρα και μου βγαει αρχικα μηνυμα οτι δεν υποστηρίζει την συσκευη.Ειχα ξεχασει οτι ειχα συνδεση και το lenovo k3note στο Mi και αμεσως εκανα αποσυνδεση και διαγραφει .
Δευτερη προσπαθεια μπηκα μεσα και μου εβγαλε μια αλλοι σελιδα στα Κινεζικα οπου εδωσα το ID μου και μετα αριθμο τηλεφωνο και να γραψω καποια δικαιολογια για το ξεκλειδωμα που θελω...(ειναι σωστα τα βηματα μεχρι τωρα ? )
Αφου τελειωσα μου εβγαλε το μηνυμα οτι θα μου στειλουν καποιο sms
Το sms παιδια θα περιεχει καποιο κωδικο που θα το δωσο σε καποια σελιδα ;στην συσκευη η σε καποια εφαρμογη ;
Ποσες ημερες θα περιμενω παιδια για ολοι αυτην την δαδικασια και αν υπαρχει περιπτωση να μην στειλουν ποτε
Να αναφερω εδω οτι στο pro δεν εχω βαλει ακομα την καρτα sim αφου περιμενω πρωτα να το στρωσο στα μετρα μου
(δεν ξερω αν χρειαζεται τωρα να μπει ωστε να παρω το sms ?)
Και τελος αν αξιζει αυτην η ρομ που εχω παιδια επανω ,γιατι φιλος μου ανεφερε οτι δεν ειναι η κινεζικη αλλα η ευρωπαικη της xiaomi (παντως μεχρι τωρα δεν εχω παρει καμια ενημερωση)
Ευχαριστω για την υπομονη σας και καλος σας βρηκα
Η rom που έχεις είναι η official china σταθερή χωρίς play store, Ελληνικά. Το sms που θα σε έρθει θα σε γνωστοποιεί ότι έχεις την έγκριση για ξεκλείδωμα.Αν έχεις wind δεν θα λάβεις μήνυμα.
Από την στιγμή που είσαι σε αυτό το νήμα θεωρώ ότι έκανες έλεγχο που bootloader.
Η rom που έχεις είναι η official global σταθεη με το play store, πρέπει να έχει Ελληνικα. Το sms που θα σε έρθει θα σε γνωστοποιεί ότι έχεις την έγκριση για ξεκλείδωμα.Αν έχεις wind δεν θα λάβεις μήνυμα.
Από την στιγμή που είσαι σε αυτό το
Η rom που έχεις είναι η official china σταθερή χωρίς play store, Ελληνικά. Το sms που θα σε έρθει θα σε γνωστοποιεί ότι έχεις την έγκριση για ξεκλείδωμα.Αν έχεις wind δεν θα λάβεις μήνυμα.
Από την στιγμή που είσαι σε αυτό το νήμα θεωρώ ότι έκανες έλεγχο που bootloader.
Καταρχήν σορυ για το ποιο επανω ποστ @kxaris2005 πηγα να απαντησω μεσα απο τον λογαριασμου του μικρου μου (απο το κινητο του).Προσπαθησα να το σβησω ολο αλλα μάταια.
Η rom που εχω φιλε @spideman3 εχει Ελληνικα σε βαθμο 80% και φυσικα play store.
Δεν ξερω αν ειναι κινεζικη αλλα προς έκπληξη μου ειδα οτι δεν υπαρχει καμια κινεζικη εφαρμογη....
Τεσπα να μην χαλαω το θεμα συνεχεια αλλα δεν ειμαι προθημως μεχρι τωρα να την κρατησω( με την μπαταρια σιγουρα κατι παιζει αφου δεν εβγαλε ουτε 2 ωρες οθονης ,και δυο τρεις εφαρμογες δεν της ανοιγει) αφου θελω να βαλω μια Ελληνικη απο εδω μεσα ......
για το μηνυμα που περιμενω λογικα και αν καταλαβα σωστα δεν περιεχει καποιο κωδικο απλως θα ξανακανω την διαδικασια ξεκλειωματος και θα γινει αμεσα.
Ευχαριστω