Συγχσριτήρισ στους διοργανωτές!!!
Εμπρός τώρα για την επόμενη συνάντηση!!!
1η Αθηναϊκή Συγκέντρωση! (Φωτό - Video + Νικητές)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μπράβο σε όλους σας. Αϊντε τωρα για την πρώτη πανελλαδική!!!

-
Πανελλαδικά θα γίνει χαμός... Άλλα τα νησιά πως θα έρθουν... Όπως και να έχει πάντα θα περνάμε ωραία
Sent from my PRO 5 using Tapatalk -
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές που είχαν τέλεια οργάνωση και φιλική ατμόσφαιρα για όλους ,το ότι δημιουργήθηκαν μικρότερες ομάδες είναι φυσικό , μόνο σε μία διάλεξη όλοι μαζί ακούν , καταλαβαίνετε ότι θαταν ένα τεράστιο πηγάδι .και πάλι μπράβο και για το επόμενο θα μιλήσουμε αργότερα
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;

-
Μπράβο και από εμένα στους διοργανωτές της κοινότητας η συνάντηση πήγε πολύ καλά και περιμένουμε την επόμενη.Ο/H gkalen έγραψε:
Μπραβο στους διοργανωτές, πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση , άντε με το καλό και η επόμενη ...
Όσο για τα laptop , ναι θα φτιάχναμε μερικές μοντες επιτόπου ..
Πάντως φλασαρισμα ρομ κάναμε με τον φίλο @freekafe στο Redmi2TD του και ελπίζω ότι θα μείνει ευχαριστημένος !!!
Όσο για τον φίλο gkalen έχω να πω ένα ευχαριστώ για την βοήθεια που μου έδωσε στο φλασαρισμα της rom που φτιάχνει ο ίδιος και πως μέχρι στιγμή είναι άψογη!!! Μπράβο και συνέχισε την ωραία δουλειά που κάνεις!!! -
Μπράβο παιδιά ...πάντα τέτοια.
Δυστυχώς μετά από 2 μήνες έσκασε δουλειά ΣΚ
Στην επόμενη ελπίζω..... και όπως λέει και ο σοφός λαός.. "Η Ελπίδα πεθαίνει τελευταία...αρκεί να μην λενε Ελπιδα η πεθερα σου"...
-
Με τη σειρά μου και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την συνάντηση, τους συμforoumίτες που παρέβρεθησαν, τους χορηγούς για τα δώρα και ιδιαιτέρως τον χρήστη @Caeser και κατ’ επέκταση το yeso521.com για το μεγάλο δώρο! [Xiaomi Redmi 3 Pro]
-
Καλησπέρα παιδιά...
Πραγματικά περάσαμε πάρα πολύ ωραία και αναμένουμε την επόμενη συνάντηση...
Να είστε καλά όλοι με υγεία...
Απο εμενα και την Ρεβέκκα (virland)... Ευχαριστούμε για την όμορφη παρέα...
Sent from my MI MAX using Tapatalk -
Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συγκέντρωση ήταν πετυχημένη, πολύ φιλικό το κλίμα και ο σκοπός μας που ήταν να γνωριστούμε από κοντά πέτυχε.
Ο χώρος της υπαίθριας καφετέριας ήταν φανταστικός, ίσως όμως θα βοηθούσε περισσότερο για τέτοια εκδήλωση ένας κλειστός χώρος , ώστε οι συζητήσεις για το χόμπι μας που είναι φυσικά τα Xiaomi να ήταν πιο εποικοδομητικές. -
Καλορίζικο φιλε μουΟ/H ioann1s έγραψε:
Με τη σειρά μου και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την συνάντηση, τους συμforoumίτες που παρέβρεθησαν, τους χορηγούς για τα δώρα και ιδιαιτέρως τον χρήστη @Caeser και κατ’ επέκταση το yeso521.com για το μεγάλο δώρο! [Xiaomi Redmi 3 Pro]

-
Και το δικό μου video από τη συγκέντρωση μας.
drive.google.com/file/d/0B0wvB…mS0N4a1k/view?usp=sharing -
Εγώ γιατί δεν μπορώ να δω το βίντεο? Το λινκ με οδηγεί μέσα στο δικό μου λογαριασμό Google Drive...Ο/H geo221 έγραψε:
Και το δικό μου video από τη συγκέντρωση μας.

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0