και πως θα το κανω αυτο αφου δεν μπαινει καν στα win ...(49 εγκεφαλικα εχω παθει! τι πακετο εφαγα!)
Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64
- Οδηγός
-
-
Αν μπορείς να ανοίξεις παράθυρο cmd προσπάθησε να δώσεις τις εντολές ενεργοποίησης ελέγχου ψηφιακών υπογραφών:
bcdedit.exe -set loadoptions ENABLE_INTEGRITY_CHECKS
bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF
Ελπίζω να διορθωθεί -
καλημερα, φιλε το δοκιμασα σε οτι drives εμφανιζε είτε c: d: και x:
σε όλα εβγαζε succesfull!! αλλα reboot και τζιφος.
Τωρα τελιωσε το θεμα το προωθησε στην εταιρεια της. και θα της την πουν και θα εχω και λιγο μουρμουρα!
τελος παντων δεν ξανα αγγιζω εκεινο το μηχανακι!
Τωρα πρεπει να βρω αλλο με 64 win.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντησεις! και sorry για το offtopic! -
ρε παιδια ... εχω τουλαχιστο ενα πενταωρο που δε μου καθεται.. κανενας τροπος για απενεργοποιηση .. κοινως σε ολα μια λεπτομερεια διαφερει ή δε θα εχει αποτελεσμα ακομα και στους ξενους οδηγους.. παλι το securit boot ή δεν το βρισκω να το κανω diseable ή σε άλλο pc που το βρηκα δεν μπορω να μπω μετα απο επανεκινηση γιατι πρεπει να το εχω στο uefi ...Γενικως τα χω παιξει και ειμαι και στην αρχη του βασικου οδηγου... ΕΙλικρινα υπαρχει κανενας στην αθηνα που να το κανει εστω και με το αζημιωτο? ή θα ζησω με τα κινεζικα μεσα?
ευχαριστω -
έχω κάνει και τι μόνιμη και τη προσωρινή μέθοδο και δεν έβγαλε τίποτα κάτω δεξιά
-
Η μόνιμη μέθοδος ολοκληρώθηκε σωστά? Μήπως σου έβγαλε ότι η τιμή προστατεύεται από την ασφαλή εκκίνηση των windows?
-
-
Βλέπω πειραγμένη έκδοση windows. Έχεις κατεβάσει καμιά ειδική έκδοση και έχεις κάνει εγκατάσταση?
Για τρέξε την παρακάτω εντολή και κάνε ένα restart:
bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON -
-
Βρε συ αφού στο γράφει τώρα κάτω δεξιά όπως βλέπω στην πρώτη φωτογραφία. "Δοκιμαστική έκδοση κλπ κλπ"..Μια χαρά είσαι!!προχωράς άφοβα!!
Αυτό το άσπρο φόντο σε κατέστρεψε... -
ΟΧ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ
-
εκανα την διαδικασια σε win 7 αλλα δεν μου βγαζει κατω στην γωνια τιποτα και εψαξα στα βιοσ και δεν βρηκα το secure boot τι κανω?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα