[GTV-6.4.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 22:58)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
Ο/H topmar έγραψε:
Καλημέρα, πριν λίγο την πέρασα στο Redmi Note 2.....πρώτο πρόβλημα το συνεχές κρασάρισμα της εφαρμογής Chomp SMS....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2
Λοιπόν, έχω θέμα με την εφαρμογή αυτή αλλά προσπαθώντας να βρω λύση, διαπίστωσα ότι κρασάρει συνεχώς όποια εφαρμογή και να χρησιμοποιήσω!
Έβαλα την Handcent SMS, την Google Messenger, την Chomp SMS και όλες κρασάρουν!!
Αφού λοιπόν είχα θέμα, τις πέταξα όλες και είπα να χρησιμοποιήσω την εργοστασιακή εφαρμογή μηνυμάτων, μα δυστυχώς διαπίστωσα ότι και αυτή κρασάρει!!
Τι έγινε ρε παιδιά;;
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Ο/H netblues έγραψε:
Προφανως μονο σε σενα συμβαινει... Τα γνωστα για αρχη, clear cache, ξαναπερασμα απο πανω και αν δεν, φαχτορη...
Προς το παρόν, πέρασα πάλι από πάνω την προηγούμενη 6.4.21 και όλα δείχνουν ΟΚ.....
Sent from my Xiaomi Redmi Note 2Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.Η 6.4.28 ΣΤΟ ΜΙ-4C ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ANTUTU TEST ΕΒΓΑΛΕ 68267.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
-
-
Χριστος ανέστη σε όλους , πολλές ευχές στην ομάδα που χρονιαρες μέρες μας συνεχίζουν να μας αναβαθμίσουν
-
Κατεβάζω και εγώ τώρα, για να δούμε
-
Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε ολους! Για τα cancro και kenzo δεν βγήκε;
Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk -
-
Καλησπέρα, χθες πέρασα την αναβάθμιση και οι περισσότερες εφαρμογές μου κρασάρουν. Αυτό άρχισε να μου συμβαίνει μετά την αναβάθμιση. Ευχαριστώ εκ των προτέρω.
-
Ο/H billphone έγραψε:
Κατεβάζω και εγώ τώρα, για να δούμε
Ευχαριστούμε πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες