Διαφήμιση

[GTV-6.4.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 22:58)

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Poll
    • σωστός και στην οθόνη χρώματα και αντίθεση βάλτο στο αυτόματο !!!!

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
    • [GTV-6.4.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 22:58)

Σας εξηγησα το προβλημα με την GTV 6.4.28 και σας ειπα που οφειλεται , υπαρχει το κρασαρισμα του playstore οταν επιλεγουμε "περισσοτερα" σε καποια εφαρμογη και δυσλειτουργιες σε εφαρμογες , το'χαμε περασει αυτο πριν δυο βδομαδες στην Custom rom για το RN2 στα πλαισια καποιων δοκιμων που καναμε με τα παιδια , γι'αυτο και αλλαχτηκε η version 6.4.14 σε 6.4.14-2 αν δειτε στα downloads του Custom rom.
      Ή λυση είναι να βάλεις το Custom που σας είπα λίγα ποστ πιο πίσω ...

ΛΥΣΗ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ 6.4.28 GTV
      Όσοι δε θέλουν να φλασαρουν το δικό μου ρομ για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να φανταστούν , υπάρχει και η λύση του φτιαξτε το μόνοι σας ...

Κατεβαστε το ρομ για το Hermes από δω .. xiaomi.eu_multi_hermes_6.4.28_v7-5.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device
      Αυτό το ρομ από την Xiaomi eu , είναι και το ρομ που χρησιμοποιούμε όλοι σαν base για να φτιάχνουμε custom roms , το GTV , το Πολωνικό , το Ιταλικό κ.λ.π. , χρησιμοποιούν αυτο το ρομ σαν base , εκτός από τους Ρωσσους που κάνουν δικιά τους δουλειά ...
      Θα έρθετε στο λινκ της υπογραφής μου για να δείτε screenshots και πώς αλλάζουμε πράγματα μέσα σ'ενα ζιπ ...
      Θ'ανοιξετε τα ζιπ της ρομ από το xiaomi eu 6.4.28 και απο την GTV 6.4.28 ..
      Θα βαλτε μέσα στο φάκελο framework τους φακέλους arm και arm64 που λείπουν από το GTV και θα σβήσετε τον φάκελο plugin από τη GTV και θα βαλτε τον φάκελο plugin από το xiaomi eu ..
      Κλειστε το GTV ζιπ και φλασαρετε ..
      Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία και με τους φακέλους από την προηγούμενη GTV 6.4.21 , πάλι θα δουλέψει.
      αυτα τα κανουμε απο το xiaomi eu στο GTV και φλασαρουμε το GTV

ΛΥΣΗ 3
      Κατά τον προηγούμενο τρόπο μπορούμε να κάνουμε και το ανάποδο , για πιο προχωρημένους αυτο ...
      Βάζουμε μέσα στο ρομ της xiaomi eu , το build.prop , το settings.apk , το mms.apk , το υpdater script από την GTV , βάζουμε και τους φακέλους dolby , superuser , recovery , βαζουμε και μεσα στο φακελο data τον φακελο app και φλασαρουμε το ρομ της xiaomi eu ...
      αυτα τα κανουμε απο το GTV στο xiaomi eu και φλασαρουμε το xiaomi eu

EDIT
      Αυτά ειναι μόνο για όσους θελουν , ξέρουν κι ασχολούνται η θέλουν ν'ασχοληθουν ...
      Όρεξη να'χετε ...

Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημερα. Υπαρχει σοβαρο πλεον προβλημα σε μενα με το blutooth. Στο ακουστικο που χρησιμοποιω (plantronics) κανει αποσυνδεσεις συνεχεια ενω στο αυτοκινητο (pioneer) δεν λειτουργει το μικκροφωνο και αρκετες λειτουργιες.
    • Διαφήμιση
    • Σκαει το hangouts, το playstore, το teamviewer και αλλα πολλα, ρουφαει μπαταρια σαν τρελο, το bluetooth κολλαει και θελει restart το τηλεφωνο, παρακαμψτε..
      Δοκιμαζω την custom παραπανω. Περισσοτερα σε λιγο
    • Με την 6.5.28 custom εστρωσε, τουλαχιστον ως προς τα σκασιματα.
      Αρχισε να παιζει και το mikey.
      Καταναλωση θα δειξει, αλλα αν υπηρχει θεμα με libraries ωστε να σκαει μεχρι και το playstore τιποτε δεν μου κανει εντυπωση.
    • Καλημερα Χρονια πολλα ,

το δικο μου redmi note 2-prime ειχε την dev 5.12.17 , κατεβασα την τελευταια 6.4.28 και μετα απο αρκετες αποτυχιες με το vol up + power για να μπω στο ρεκαβερυ, πηγα απο tools-updater-restart to recovery και εκανα την διαδικασια .εκανα ρεβοοτ ειδα την ασπρη μπαρα να γεμιζει ,αλλα οταν πηγα στις ρυθμισεις-πληροφοριες συστηματος ελεγε παλι dev5.12.17 ,εχω κανει κατι λαθος ;;

Και ναι , δεν ειχε κατεβει ολο το αρχειο (μονο 400ΜΒ) , τελικα κατεβασα την 6.4.21 και εγατεσταθη επιτυχως .
      Μερικες ερωτησεις και καποιες παρατηρησεις ,αν μου επιτρεπετε .

η 6.4.21 εχει καποιες εφαρμογες (η μια ειναι στα κινεζικα yi κατι) μπορω να κανω απεγκατασταση οποιες δεν χρειαζομαι ;
      Τα λινκ για download των ROM δυσκολα ολοκληρωνουν το κατεβασμα ,προσωπικα παιδευτηκα αρκετα .
      Ειναι λαθος να μπαινω σε recovery απο τα tools -updater -restart in recovery ,χωρις δλδ να κανω vol up + power ;

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Budda: ενημερωση ().

• Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Σας εξηγησα το προβλημα με την GTV 6.4.28 και σας ειπα που οφειλεται , υπαρχει το κρασαρισμα του playstore οταν επιλεγουμε "περισσοτερα" σε καποια εφαρμογη και δυσλειτουργιες σε εφαρμογες , το'χαμε περασει αυτο πριν δυο βδομαδες στην Custom rom για το RN2 στα πλαισια καποιων δοκιμων που καναμε με τα παιδια , γι'αυτο και αλλαχτηκε η version 6.4.14 σε 6.4.14-2 αν δειτε στα downloads του Custom rom.
      Ή λυση είναι να βάλεις το Custom που σας είπα λίγα ποστ πιο πίσω ...

ΛΥΣΗ 2 ΓΙΑ ΤΗΝ 6.4.28 GTV
      Όσοι δε θέλουν να φλασαρουν το δικό μου ρομ για οποιοδήποτε λόγο μπορεί να φανταστούν , υπάρχει και η λύση του φτιαξτε το μόνοι σας ...

Κατεβαστε το ρομ για το Hermes από δω .. xiaomi.eu_multi_hermes_6.4.28_v7-5.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device
      Αυτό το ρομ από την Xiaomi eu , είναι και το ρομ που χρησιμοποιούμε όλοι σαν base για να φτιάχνουμε custom roms , το GTV , το Πολωνικό , το Ιταλικό κ.λ.π. , χρησιμοποιούν αυτο το ρομ σαν base , εκτός από τους Ρωσσους που κάνουν δικιά τους δουλειά ...
      Θα έρθετε στο λινκ της υπογραφής μου για να δείτε screenshots και πώς αλλάζουμε πράγματα μέσα σ'ενα ζιπ ...
      Θ'ανοιξετε τα ζιπ της ρομ από το xiaomi eu 6.4.28 και απο την GTV 6.4.28 ..
      Θα βαλτε μέσα στο φάκελο framework τους φακέλους arm και arm64 που λείπουν από το GTV και θα σβήσετε τον φάκελο plugin από τη GTV και θα βαλτε τον φάκελο plugin από το xiaomi eu ..
      Κλειστε το GTV ζιπ και φλασαρετε ..
      Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία και με τους φακέλους από την προηγούμενη GTV 6.4.21 , πάλι θα δουλέψει.
      αυτα τα κανουμε απο το xiaomi eu στο GTV και φλασαρουμε το GTV

ΛΥΣΗ 3
      Κατά τον προηγούμενο τρόπο μπορούμε να κάνουμε και το ανάποδο , για πιο προχωρημένους αυτο ...
      Βάζουμε μέσα στο ρομ της xiaomi eu , το build.prop , το settings.apk , το mms.apk , το υpdater script από την GTV , βάζουμε και τους φακέλους dolby , superuser , recovery , βαζουμε και μεσα στο φακελο data τον φακελο app και φλασαρουμε το ρομ της xiaomi eu ...
      αυτα τα κανουμε απο το GTV στο xiaomi eu και φλασαρουμε το xiaomi eu

EDIT
      Αυτά ειναι μόνο για όσους θελουν , ξέρουν κι ασχολούνται η θέλουν ν'ασχοληθουν ...
      Όρεξη να'χετε ...

Μάλιστα ! για μένα που τα κατάλαβα όλα είναι τόσο απλό (τίποτα δεν κατάλαβα χαχαχαχαχ) ασε δεν το πειράζω θα περιμένω
    • [GTV-6.4.28] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 22:58)

@alnikou
      Χαχα , μπράβο τα καταλαβες όλα !!!
      Βάλε το Custom τότε που δεν θέλει πείραγμα ...
      Το'βαλε ήδη ο @netblues και λέει ότι του'φυγαν τα κρασαρισματα , βέβαια το προτεινόμενο θα ήταν ένα clean install , αλλά και με απλό install θα δουλέψει .
      Anyway , θα μας πει στη πορεία πως του πάνε τα πράγματα τώρα κι ας μην έχει κάνει clean install.

• Κ στο mi note pro μία χαρά!αλήθεια ποτε περιμένουμε marshmallow κ μεις??

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

@alnikou
      Χαχα , μπράβο τα καταλαβες όλα !!!
      Βάλε το Custom τότε που δεν θέλει πείραγμα ...
      Το'βαλε ήδη ο @netblues και λέει ότι του'φυγαν τα κρασαρισματα , βέβαια το προτεινόμενο θα ήταν ένα clean install , αλλά και με απλό install θα δουλέψει .
      Anyway , θα μας πει στη πορεία πως του πάνε τα πράγματα τώρα κι ας μην έχει κάνει clean install.

Μπα φίλε μου δεν πειράζω τίποτα θα περιμένω την παρασκευή αφήνω σε αυτούς που ξέρουν ο καθένας στην τέχνη του φύλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα λενε εγω τα θελω ολα χαχαχαχαχα