Χρήστο δεν εγκατατάθηκε το mikey. Έγκαταστάθηκαν όλα τα άλλα όπως ( SwiftKey, Dolby Atmos,Number Fix).Ο/H pechr έγραψε:
Τώρα θα κατεβάσω το MiKey γιατί το χρειάζομαι.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΧρήστο δεν εγκατατάθηκε το mikey. Έγκαταστάθηκαν όλα τα άλλα όπως ( SwiftKey, Dolby Atmos,Number Fix).Ο/H pechr έγραψε:
Άρα ξέχασαν να κάνουν τις αλλαγές στο Settings.apk ?Ο/H gkalen έγραψε:
Οι Ρομς από το xiaomi eu , είναι αυτές που παίρνουμε όλοι σαν βάση για να φτιάξουμε multilanguage roms.
Οι δικές μας έχουν κάποιες διαφορές σε μερικές εφαρμογές και στα 160 characters στα sms .
Kατα τ'αλλα όλα τα miui forum ( Italia , poland , κ.λ.π. ) , χρησιμοποιούν τις Ρομς από το xiaomi eu , πλην των Ρωσσων που κάνουν δικές τους.
Για παράδειγμα στο δικό μου ρομ για το redmi2td , επειδή το εφτιαξα πριν βγει στο φόρουμ και δεν έχω κάνει τις αλλαγές στο Settings.apk , κι εμένα γράφει xiaomi eu ...
Η ελληνική είναι απλά μάλλον θα έγινε κάποιο λάθος και θα ξέχασαν να βάλουν το mikey.Ο/H gtette έγραψε:
Χρήστο δεν εγκατατάθηκε το mikey. Έγκαταστάθηκαν όλα τα άλλα όπως ( SwiftKey, Dolby Atmos,Number Fix).
Κάνε υπομονή.. λογικά θα υπάρξει διορθωτική ROM.Ο/H gtette έγραψε:
Χρήστο δεν εγκατατάθηκε το mikey. Έγκαταστάθηκαν όλα τα άλλα όπως ( SwiftKey, Dolby Atmos,Number Fix).
Ο/H Frix έγραψε:
YEAH BABY !!! DOWNLOADING !!!
Να ρωτήσω από 7.2.5 παιρνάω μέσο TWRP και όλα κομπλέ ; κάνω κάτι wipe ? όπως Dalvik Cache ?
Επίσης στην 7.2.5 νομίζω υπάρχει θέμα με το σήμα ... με την 7.2.2 είχα πάντα στο σπίτι μέσα full σήμα.
Με την 7.2.5 παίζει το σήμα και γενικά και στο Antutu έπεσα 1500 μονάδες
H ROM είναι στην τελική της μορφή.Ο/H Agent_92 έγραψε:
μα μας πείτε αν για το redmi note 2 είναι η διορθωμενη ή αν θα χρειαστεί να περιμένουμε κι άλλο update.
A !!!! Χρήστο έχεις δίκιοοοοοο.Ο/H pechr έγραψε:
Κάνε υπομονή.. λογικά θα υπάρξει διορθωτική ROM.Ο/H gtette έγραψε:
- Θέλω να δοκιμάσεις να κάνεις επανεκκινηση το κινητό και να μου πεις αν σου μένει αρκετό χρόνο στο MI πριν ανοιξει.
- Επίσης θέλω να μου πεις αν μετά την επανεκκίνηση σου ξαναβάζει τις εφαρμογές της GTV που έχεις απεγκαταστήσει;