[Ενημέρωση 11-7-2016] H νέα λίστα με τις STABLE V7.3 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- MIUI V7
-
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Εαν απαντας σε εμενα, δεν νομιζω να μπορω. Το κινιτο δεν το αναγνωριζει το pc οταν το συνδεσω με το usb αλλα ουτε το twrp ουτε το κινιτο μπορω να ανοιξω (μονο το notification φως σε χρωμα κοκκινο δουλευει και αυτο οταν το συνδεσω για φορτιση ειτε με usb στο pc) -
-
Οχι ουτε volume+ και power button, ουτε volume- και power button και ενοειτε οχι power button σκετο.
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Είναι και ότι το κινητό αργεί να ανοίξει μετά από επανεκκινηση.. σαν να τρώει κάποιο σκάλωμαRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@pechr
Ααα , ΟΚ Χρηστο , αυτό δεν το κατάλαβα, οπότε θέλει πάλι τσεκαρισμα ή ρομ , κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει.
Γιατί την κατέβασα κι εγώ για να την φτιαξω custom , αλλά αν είναι έτσι θα περιμένω ..
@AngelosN
Σοβαρό αυτό ....
Είσαι σίγουρος ότι φλασαρες τη σωστή ρομ ??
Μπορείς να μου δείξεις το λινκ με τη ρομ που κατεβασες??
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ισως εκανα βλακεια τωρα που ξαναειδα το link
xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.3.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device -
@AngelosN
Όχι ρε φίλε , δεν ήταν καλό αυτό ...
Και το γ@μ@μενο τη φλασαρε χωρίς να σου βγάλει error , τώρα μπλεξαμε ...
Προσπάθησε να επικοινωνησεις με τον dnomikos , ίσως έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να σε βοηθήσει ..
Θα σου'λεγα να πας για εγγύηση αν είχες συσκευή αγορασμενη απο'δω , αλλά τώρα με xiaomi δεν ξέρω αν έχεις το χρόνο να περάσεις αυτή τη διαδικασία.
Μίλα με dnomikos και Miui Art , μήπως έχουν κάποιο εργαλείο που μπορεί να σε βοηθήσει.
Ειναι απο minideal αγορασμενο οποτε δεν ξερω εαν εχει και τι καλυπτει.
Εστειλα μηνυμα σε αυτον που μου ειπες και περιμενω απαντηση (λογικα αυριο)
Επισης βρηκα αυτο το ποστ (και δοκιμασα να ανοιξω το miflash και το αναγνωριζει το κινιτο αξιζει να το δοκιμασω η να περιμενω απο τον dnomikos να δω τι θα μου απαντησει ?
DEAD TO ALIVE REDMI NOTE 4G [UNBRICKING] - India - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H AngelosN έγραψε:
Ειναι απο minideal αγορασμενο οποτε δεν ξερω εαν εχει και τι καλυπτει.
Εστειλα μηνυμα σε αυτον που μου ειπες και περιμενω απαντηση (λογικα αυριο)
Επισης βρηκα αυτο το ποστ (και δοκιμασα να ανοιξω το miflash και το αναγνωριζει το κινιτο αξιζει να το δοκιμασω η να περιμενω απο τον dnomikos να δω τι θα μου απαντησει ?
DEAD TO ALIVE REDMI NOTE 4G [UNBRICKING] - India - Xiaomi MIUI Official Forum
Αν το miflash το αναγνωρίζει σαν ido και όχι σαν kenzo πάλι πρόβλημα θα'χεις , πάντως είναι καλό αν δουλέψει το miflash.
Περίμενε να σου απαντήσει ο dnomikos , να του πεις και τα νούμερα που σου δίνει το miflash αν όντως είναι του kenzo.
Εγγύηση έχεις λογικά , το θέμα είναι αν αντέχεις να τραβήξεις όλη τη διαδικασία ( στείλε mail , στείλε συσκευή , αναμονή απάντησης και αναμονή συσκευής , θα φάει πολύ χρόνο ).
Το καλύτερο θα είναι να το σώσεις με το miflash , αν ο αριθμος που αναγνωρίζει το miflash είναι του kenzo τότε έχεις ελπίδα να το σωσεις ..
Θα ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτό τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Και θα κατεβάσεις μία FASTBOOT Developer ROM από το link Που έχει ο οδηγός για τις FastBoot ROMs. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Θα ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτό τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Και θα κατεβάσεις μία FASTBOOT Developer ROM από το link Που έχει ο οδηγός για τις FastBoot ROMs.
Ωρεα θα το κανω αυριο και θα postaro results thanks
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0