Ξεκλείδωσα τον Bootloader.Kαι τώρα πως περνάω την Ελληνική Rom?
-
-
-
δεν μπορω να κανω περασω το <recovery!!Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
το ξεκλειδωσα!!αλλα δεν μπαινει στο ρεκαβερυ με τιποτα στο ρεστερτOfficial Miui Global Beta Tester
Δοκιμάζεις με fastboot να περάσεις το TWRP??
-
ναι ολα τα εχω δοκιμασει!!Official Miui Global Beta Tester
-
τα καταφερα αλλα ξεχασα να βαλω την ρομ στην συσκευη!!!Official Miui Global Beta Tester
Ο/H Ebonwoulfe έγραψε:
(Ver 2.0 με κάποιες διευκρινήσεις)
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Και εγώ παιδεύτικα αρκετά με την εγκατάσταση της ελληνικής ROM μιας και δεν υπάρχει ξεκάθαρος οδηγός για το MI5.
Την ελληνική ROM για κάποιο λόγω δεν τη δέχετε ο κινέζικος updater, επίσης για κάποιον λόγο το MiSuite δεν αναγνωρίζει το κινητό (μου έλεγε ότι θέλει update),
και κάποιο TWRP που μπόρεσα και έβαλα έλεγε ότι υπήρχε encryption.
Αυτό που τελικά δούλεψε για μένα είναι το εξης:
αφού από την κινέζικη stable, πέρασα την developer και έκανα unlock την συσκευή (δεν γίνετε unlock η stable)
α) από το xiaomi.eu κατέβασα την έκδοση που έχουν για το MI5+MiFlash (MiFlash_xiaomi.eu_gemini_6.4.21_6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device) είναι διαφορετικού "τύπου" από την ελληνική
β) αποσυμπίεσα τη xiaomi.eu ROM σε έναν φάκελο στο PC.
γ) κατέβασα το MiFlash (http://en.miui.com/forum.php?mod=attachment&aid=NjM5NDE0fGVlMjQ1YzVjfDE0NjE2OTQxNDd8MTYwOTgyMTgzMnwyNzIzNzY%3D&ck=a74452bb)
δ) με το MiFlash και το κινητό σε flashboot (ενώ είναι κλειστό το τηλέφωνο volume down + power) πέρασα την αποσυμπιεσμένη xiaomi.eu rom επιλέγοντας Flash all.
(Έτσι μπήκε και το TWRP που δε μπορούσα να περάσω.)
ε) μετά από 20 λεπτά ξεκίνησε το κινητό με τον οδηγό πρώτης χρήσης. Τελειώνοντας τον οδηγό πέρασα στην μνήμη κινητού σε έναν φάκελο την ελληνική ROM (στη μορφή zip)
(μπορείτε και να την κατεβάσετε εκείνη την στιγμή στο κινητό από το internet.)
στ) μέσα από τον updater του κινητού επέλεξα ... πάνω δεξιά και με Choose Update Package την ελληνική ROM και νά'με στην 6.4.27 (έτσι λέει στις λεπτομέρειες)
Ελπίζω να βοήθησα κάποιους.
φίλε μου πήγα να κάνω αυτό που λες στην αρχη δηλ. να βαλω την dev εκδοση πανω από την stable που έχω αλλα μου βγάζει μήνημα "couldn't verify update package" η εκδοση που έβαλα είναι η global όπως λες και όχι η ελληνική
Μηπως ξερεις τη μπορεί να φταίει ? -
παιδια με την βοήθεια ενός οδηγού απο το forum τσέκαρα αν ξεκλειδώθηκε το κινητό και με βάση τα στοιχεία του λεεί οτι ξεκλειδώθηκε παρότι εχω 7.2.8.0 MIUI Global stable και οχι developer
"DEVICE UNLOCKED = TRUE " !!!
αλλα οταν πάω να περάσω την rom μου βγάζει το γνωστό μήνυμα "couldn't verify update package" ???? -
@sokada προσπάθησε να μην κάνεις ποστ σε διάφορα θέματα, θα λαμβάνεις απαντήσεις παντού και με διαφορά χρόνου, βημάτων, υπάρχει κίνδυνος να πάθεις ζημιά.
Έκανες την επίσημη διαδικασία ξεκλειδώματος με το unlock tool ?
Αν ναι, έχει συμβεί να ξεκλειδώσει σε συσκευές και με stable, οπότε είσαι ΟΚ
Αν δεν έχεις κάνει καμία διαδικασία για unlock και είναι έτσι όπως ήρθε από το κατάστημα θα το δούμε κι αυτό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα