Διαφήμιση

REDMI NOTE 3 ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ, HELP!!!

• REDMI NOTE 3 ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ, HELP!!!

Καλησπερα στην παρεα,
      Νεος στο forum αν και οχι πολυ νεος στη xiaomi.
      πρώην κατοχος των redmi note που μου εκλεψαν (απιστευτο κινητο για το budget) και του mi4 που εδωσα για οικονομικους λογους.
      το redmi note 3 το πηρα απο αγγελια πριν λιγες ωρες και αμεσως μετα ο τυπος εκλεισε το κινητο του.
      το προβλημα μου έχει ως εξης: σε εξωτερικους χωρους δεν εχω δει 5 γραμμες σηματος, μενω αθηνα και συνήθως εχω 4-5.
      στο σπιτι που είχα 5 παντα τωρα εχω 2 max οταν το αφηνω και 0 οταν το κραταω.
      Διαπιστωσα πως οταν το κραταω κανονικα (απο την κατω μερια) χανει εντελως το σημα, οταν το κραταω στο πλαι (gaming) βρισκει λιγο σημα, οταν το κραταω απο πανω (για τεστ) βρισκει αρκετα καλο σημα, σαν οπως πρεπει. λογικα κατω εχει την κεραια.
      οι sim που εχω δοκιμασει ειναι wind 4g και cosmote 4g. και οι δυο multisim. αν και στο σπιτι μου εχω full σημα wind και λιγο σημα στην cosmote, η cosmote συμπεριφερεται λιιιγο καλυτερα αλλα οταν το κραταω απο κατω χανει και εκει εντελως το σημα.
      δοκιμασα να αλλαξω και sim, αλλαξα τη wind με την cosmote, και εβαλα και χωριστα τις sim μηπως εχει προβλημα με τη διπλη sim, συμπεριφορα ακριβως ιδια...
      εκανα επαναφορα εργοστασιακων και παλι τα ιδια, συν οτι πλεον δε μπαινει στο playstore, απλα μου βγαζει λευκη οθονη στο playstore...
      τα νευρα μου!!! βοηθεια!!! :-x :-x :-x
    • Καλο θα ήταν να του ξαναπερασεις fastboot και να το ξαναφτιαξεις από την αρχή ώστε να ξέρεις ότι έφυγαν όλα τα άσχετα. Επίσης δοκίμασε να του κανείς και κανά τεστ μην είναι fake.
    • Ευχαριστω για την απαντηση,
      1ον να πω οτι δεν κανει ουτε factory data reset μετα απο το 1ο factory data reset που εκανα, βγαζει ολα τα μηνυματα, παταω erase και δεν προχωραει, απλα σταματανε να λειτουργουν τα home back και menu keys, μεχρι να πατησω το back πανω αριστερα.
      2ον στο fastboot που βρηκα οτι γινεται πατωντας το vol down και power μπαινει σε φαστβοοτ και δεν μπορω να κανω κατι απο εκει. το κλεινω ξανα με τον ιδιο τροπο και με vol up και power μου βγαζει το κινητο και το καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη, δεν ξερω τι πρεπει να κανω μετα και αν πρεπει να το κανω.
      3ον.πως τσεκαρω αν ειναι fake?
      θεωριστε οτι ειμαι ασχετος με το αντικειμενο και αν μου προτεινετε κατι δωστε μου και τον καταλληλο τροπο να το κανω.
      ευχαριστω και παλι και περιμενω μπας και το σωσω... :D
    • Διαφήμιση
    • @alexandros82 είναι σημαντικό να δεις πρώτα αν η συσκευή που αγόρασες είναι αυθεντική και όχι fake.

1. Οταν αγόρασες την συσκευή είχε την αυθνετική συσκευασία της? Στην πίσω πλευρά έχει τα αυτοκόλλητα? Αφου καλύψεις το IMEI ανεβασε μια φωτογραφία εδω.
      2. Εγκατέστησε το CPU-Z και ανεβασε εδω screenshots απο τα Tabs αφου τρέξεις το CPU-Z

Ολα αυτά όχι για να σε ταλαιπωρήσουμε αλλά αν είναι fake και φλασάρουμε rom για Xiaomi υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξει η συσκευή τουβλο (= brick)

Χριστός Ανέστη και Χρόνια σου Πολλά
    • 3 φωτος που ισως βοηθησουν.
      το cpu-z δε μπορω να το εγαταστησω. δε δεχεται ουτε μειλ, ουτε πλειστορ μπαινει.
      σκεψου τραβηξα screenshots και μετα δεν ηξερα πως να τις περασω στο pc, τις τραβηξα με αλλη συσκευη τελικα.
      οποιος θελει του δινω αριθμο τηλεφωνου να με καλεσει μπας και βγαλουμε καμια ακρη τηλεφωνικα για ευκολια.
      Images
      • wp_20160501_12_23_45_pro.jpg

69,45 kB, 1.024×576, viewed 224 times
      • wp_20160501_12_28_22_pro (1).jpg

78,89 kB, 1.024×576, viewed 228 times
      • wp_20160501_12_30_22_pro.jpg

63,97 kB, 1.024×576, viewed 229 times
    • sorry gia ta greeklish, grafo APO to kinito Kai den exo setarei akoma ta ellinika.
      To kinito ekane meta APO Ora mono you factory reset. Leitourgei to play store Kai ola Kai Tora emeine mono to sima.
      Episinapto 2 fotos you cpu-z.
      Images
      • Screenshot_2016-05-01-17-51-55.png

100,13 kB, 450×800, viewed 192 times
      • Screenshot_2016-05-01-17-51-41.png

79,55 kB, 450×800, viewed 202 times
    • ΣΙγουρα εχεις πειραγμένη rom και γι'αυτο τα προβλήματα σου και το κινητό σου κατα 99% είναι Redmi Note 3 (MTK version). Με ξενίζει λίγο η απουσια του αυτοκολλητου (μοιάζει σχισμένο ... αλλα γιατί??)
    • Διαφήμιση
    • νομιζω αδερφε οτι για αρχη με αυτο εισαι καλυμενος εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
      Φιλικά πάντα Ευστάθιος
    • παιδια τελικα το εδωσα πισω, τον βρηκα και το δεχτηκε πισω.
      ειμαι στο τσακ να παρω το pro με τον snap, να το εμπιστευθω? ενας απο τους 6 που εχουν κανει κριτικη στο σκρουτζ γραφει για τον snap οτι εχει θεμα με το σημα.
      το πηρε απο vickmall αυτος που εχω βρει το καινουριο τωρα.
      τι να προσεξω αν το παρω και πειτε μου αν οντως εχουν θεμα με το σημα.
      ευχαριστω εκ των προτερων!
    • Εγώ προσωπικά έχω Το MTK πριν είχα note 4samsung και πιο πριν honor 6+ μιλάμε για κινητά 200+€ πιο ακριβά και δεν Τα συγκρίνω καν με το xiaomi σε όλα είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πλέον το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Φιλικά πάντα Ευστάθιος