Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 2 - Χωρίς σύνδεση για φόρτιση ,δείχνει ότι φορτίζει ;

• Xiaomi Redmi Note 2 - Χωρίς σύνδεση για φόρτιση ,δείχνει ότι φορτίζει ;

όπως το λέει ο τίτλος παιδιά,σήμερα ξεκίνησε τα περίεργα,όταν κλειδώνει η οθόνη , παρότι ΔΕΝ το έχω συνδεδεμένο στον τοίχο ,κάνει τον "ήχο" της φόρτισης,και δείχνει το εικονίδιο της φόρτισης στην αρχική οθόνη για 2-3 δευτ. και φεύγει και μετά ξανά το ίδιο μετά από λίγη ώρα,και μετά ξανά το ίδιο ,κάθε φορά που κλειδώνει η οθόνη αλλίως δεν το κάνει ούτε δείχνει κάτι.

Σήμερα το ξεκίνησε στα ξαφνικά. Τι φάση λέτε να είναι ;Τόσο καιρό δεν είχε πρόβλημα.
    • Φιλε μου Χρόνια Πολλά σε σένα και στη συσκευή σου. :)
      Αν δεν μας πεις τι ρομ φοράει το κινητό σου ειναι σαν να μη λες τι κινητό έχεις.
      Πες μας τι ρομ φοράει και βλεπουμε. Μήπως έχεις την ρομ που φορουσε από τότε που το αγοραδες;
      Αν όχι, οταν το παρελαβες άλλαξες ρομ μετά από καθαρή εγκατάσταση ή την νεα ρομ την φορεσες πάνω απο τη παλια;
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • κατι παραπλησιο συμβαίνει και σε εμενα εδω και αρκετο καιρο.
      Συγκεκριμένα..
      Οταν το φορτιζω και βγαζω τον φορτιστη απο την πριζα αλλα οχι το usb απο το κινητο...στο κινητο το led δειχνει οτι φορτιζει ακομη για πολυ ωρα.
      Δλδ μενει πρασινο το led.
      Σβηνει μονο οταν αποσυνδεσω το micro usb απο το κινητο η το usb απο τον φορτιστη.
      Το ψαχνω τοσο καιρο να βρω ποια ειναι η αιτια .. Αλλα ακομη δεν εχω καταληξει σε ασφαλη συμπερασματα
      XRN2 stable 7.2.3.0
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

Φιλε μου Χρόνια Πολλά σε σένα και στη συσκευή σου. :)
      Αν δεν μας πεις τι ρομ φοράει το κινητό σου ειναι σαν να μη λες τι κινητό έχεις.
      Πες μας τι ρομ φοράει και βλεπουμε. Μήπως έχεις την ρομ που φορουσε από τότε που το αγοραδες;
      Αν όχι, οταν το παρελαβες άλλαξες ρομ μετά από καθαρή εγκατάσταση ή την νεα ρομ την φορεσες πάνω απο τη παλια;

Χρόνια πολλά ,ευχαριστώ επίσης να ευχηθώ.
      Όχι,το κινητό είχε γίνει clean-install φυσικά ,όλα καθαρά.
      Miui 7 by xiaomi.gr GTV 6.1.21 Developer
      Τόσο καιρό όλα καλά ήταν.

Ο/H pechr έγραψε:

κατι παραπλησιο συμβαίνει και σε εμενα εδω και αρκετο καιρο.
      Συγκεκριμένα..
      Οταν το φορτιζω και βγαζω τον φορτιστη απο την πριζα αλλα οχι το usb απο το κινητο...στο κινητο το led δειχνει οτι φορτιζει ακομη για πολυ ωρα.
      Δλδ μενει πρασινο το led.
      Σβηνει μονο οταν αποσυνδεσω το micro usb απο το κινητο η το usb απο τον φορτιστη.
      Το ψαχνω τοσο καιρο να βρω ποια ειναι η αιτια .. Αλλα ακομη δεν εχω καταληξει σε ασφαλη συμπερασματα
      XRN2 stable 7.2.3.0

Ακριβώς αυτό.
      Απλά εμένα το βγάζεις από το USB το αφήνεις να κλειδώσει και μετά απο λίγη ώρα ακούς "τουρούνκ" και δείχνει 100% φόρτιση , χωρίς καν να είναι κοντά κάτι περίεργο,μέχρι και καπάκι έβγαλα και restart έκανα,αλλά πάλι το έκανε.
      Από το μεσημέρι δεν μου το ξανά έκανε όμως.

Θα το παρακολουθήσω,αλλά τι μπορεί να έιναι;
    • Κάποιος που να έχει κάποια γνώμη ;καθώς καταντάει εκνευριστικο ....

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk