το προβλημα μου ειναι να μαθω κατι επισημο οπως περιμενω απο thn xiaomi γιατι εγω δικαιωμα να το γνωριζω,και απο το φορουν αν καποιος εχει παρει απαντηση για το συγκεκριμενο θεμα να μου το πει.
SAR για το redmi 3
-
-
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, κατανοητό ότι θες μία επίσημη απάντηση. Όλοι θα την θέλαμε πιστεύω για τις συσκευές μας.
Όμως δεν ήμαστε υπάλληλοι για να σου δώσουμε μία σίγουρη απάντηση, απλοί FAN ήμαστε
Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση για αυτό που θες να μάθεις θα ήταν να μπορούσες να κάνεις μετρήσεις εσύ όσον αφορά το SAR και όχι μόνο για τις συσκευές της Xiaomi αλλά για οποιαδήποτε συσκευή αγοράσεις, από οποιαδήποτε εταιρεία. Τότε ίσως να είχες μία κάποια εικόνα.
Εξάλλου μην ξεχνάς τις επίσημες μετρήσεις καυσαερίων για τα αυτοκίνητα, άλλες έδιναν και άλλες ήταν πραγματικά...ποτέ και από κανέναν δεν θα μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. -
Φίλε @spy76
Θα μπορούσες αν ήθελες και αν βρίσκεσαι κοντά σε κάποιο Πανεπιστήμιο να ζητήσεις απ' αυτούς να σου κάνουν μια μέτρηση. Έτσι θα έχεις την πιο έγκυρη μέτρηση. Μάλιστα θα ήταν πιο εύκολο αν είχες κάποιο φοιτητή φίλο - γνωστό. -
θα λαβω τα σχολια σας φιλικα και ελπιζω να μην ειναι ειρωνικα.....ο λογος που εχει τραβηξει η συζητηση σιγουρα δεν ειμαι εγω.εγω οπως ειπα και σε αλλους στο φορουμ ειναι οτι απλα ηθελα μια απαντηση γιατι το ιδιο θα κανατε και ολοι εσεις αν ειχατε απορια για κατι απο την επισημη xiaomi,και δευτερον ασ μην απαντανε οποιοι νομιζουν τα γνωριζουν ολα γιατι μερικοι σαν εμενα που διευκρινισα οτι το γουσταρω το κινητο και ζητω πληροφοριες που με αφορουν,προσπαθω να μιλησω απο το φορουμ με καποιον που ειναι γνωστης και να με βοηθησει χωρις να πρεπει να ερθω με καποιον σε αντιπαραθεση επειδη δεν γνωριζω και ρωταω να μαθω κατι.
-
Φίλε μου, εννοείται ότι είναι φιλικά τα σχόλια και προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την εύλογη απορία που σου έχει δημιουργηθεί, αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι που κανείς μας να σου δώσει μία σίγουρη απάντηση.
Μακάρι να είχα την δυνατότητα να κάνω εγώ την μέτρηση που σου πρότεινα για το redmi note 2 αλλά και για το redmi 3 (2/16) το οποίο ετοιμάζομαι να παραγγείλω μέσα στην εβδομάδα για την σύζυγο. -
αν δεν βιαζεσαι και ενδιαφερεσαι υπαρχει περιπτωση να πουλησω το δικο μου
-
Ευχαριστώ αλλά είναι για δώρο και η σύζυγος περιμένει να κάνει την παραγγελία της μόλις φορτώσει η revolut
-
Ο/H spy76 έγραψε:
θα λαβω τα σχολια σας φιλικα και ελπιζω να μην ειναι ειρωνικα.....ο λογος που εχει τραβηξει η συζητηση σιγουρα δεν ειμαι εγω.εγω οπως ειπα και σε αλλους στο φορουμ ειναι οτι απλα ηθελα μια απαντηση γιατι το ιδιο θα κανατε και ολοι εσεις αν ειχατε απορια για κατι απο την επισημη xiaomi,και δευτερον ασ μην απαντανε οποιοι νομιζουν τα γνωριζουν ολα γιατι μερικοι σαν εμενα που διευκρινισα οτι το γουσταρω το κινητο και ζητω πληροφοριες που με αφορουν,προσπαθω να μιλησω απο το φορουμ με καποιον που ειναι γνωστης και να με βοηθησει χωρις να πρεπει να ερθω με καποιον σε αντιπαραθεση επειδη δεν γνωριζω και ρωταω να μαθω κατι.
@spy76 όπως σου είπα και παραπάνω, ούτε σε αντιπαράθεση θεωρώ ότι είμαστε και φυσικά ούτε σε ειρωνεύτηκε κάποιος! Προσπαθούμε να συζητήσουμε. Είναι απολύτως δίκαιο και θεμιτό αυτό που ζητάς και αναρωτιέσαι και ότι απαντήσεις μπορεί ο καθένας να σου δώσει, σου τις δίνει... ή τουλάχιστον προσπαθεί.
Εγώ αναφέρθηκα, μεταξύ άλλων, και στη "Sar Shield" επειδή σου είπαν να κοιτάξεις και στο αγγλικό φόρουμ και επειδή ουσιαστικά εκεί σε αυτή την εταιρεία αναφέρονται, σκέφτηκα να σου μιλήσω και για αυτούς.
Όσο για τη τιμή που σου δίνουν στο chat (το 1.33W/kg), πέρα του ότι δεν είναι ίδιο με το επίσημο έγγραφο που έχει δημοσιεύσει η Xiaomi, παρόλα αυτά απέχει αρκετά από το ανώτατο όριο που θέτει η Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε, όσο τουλάχιστον αφορά τους αριθμούς, νομίζω ότι η συσκευή βρίσκεται μέσα στα αποδεκτά όρια... -
οκ επειδη σιγουρα ξερεις περισοτερα απο μενα ειναι τρομερο κινητο.θα προσπαθησω να μην το δωσω αλλα επειδη μπερδευτηκα τελευταια δεν ξερω τι να κανω.το εχω μονο 20 μερες.αν ενδιαφερετε κανενας το συζηταω.ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.
-
Φίλε @spy76
Επειδή είμαι και εγώ ένας απ' αυτούς που σου απάντησαν, θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν είχα σκοπό να σε ειρωνευτώ παρά μόνο να πω την γνώμη μου και ίσος κάποια ιδέα για το πως μπορείς να βρεις μια απάντηση στο ερώτημά σου. Η απαντήσεις πάντως ήταν στο ίδιο ύφος όπως αν ήμασταν παρέα σ' ένα καφέ και το συζητούσαμε.
Να είσαι καλά και λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να σε βοηθήσουμε. -
Με όλη την παραπάνω συζήτηση μου δημιουργήθηκε η απορία για το πως γίνεται η μέτρηση του sar.
Μπορεί να μας πει κάποιος κάτι;
Αραγε δεν υπάρχει κάποιος φθηνος τρόπος ο οποίο έστω και με 5% απόκλιση να μας δίνει κάποιες τιμές;
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Αυτό είναι μεγάλο ερώτημα και όσο και εάν έχω ψάξει δεν έχω βρει τυποποίηση ελέγχου των τιμών SAR...αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο μακάρι να μας διαφωτίσει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0