Διαφήμιση

Τη βοήθειά σας στην επιλογή μοντέλου Xiaomi

• @mixaliscy Θέλει unlock το redmi 3;;;
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H Souits έγραψε:

@stazis Η καλύτερη επιλογή. Ναι θα επιλέξεις την original αλλά εάν θέλεις να βάλεις μετά την Ελληνική θα πρέπει να τους πεις να σε βάλουν την official china developer, εάν δεν ενδιαφέρεσαι για Ελληνικά τους λες για Official Global stable.

Τώρα είδα ότι επέλεξες το redmi 3 pro και όχι το Note. Συγνώμη, δεν γνωρίζω το κινητό αυτό. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις καλύτερα το redmi note 3 pro.
      γιαυτο ρωτουσα αν παιρνει sd , και για τις διαφορες στην τιμη αφου το ενα ειναι στα 16gb 2ram και πιο ακριβο αλλα το note και με καλυτερο επεξεργαστη? ενω το αλλο 5 ευρα πιο φθηνο στα 32 gb me 3ram
      νομιζω οτι το note ειναι πιο καλη επιλογη αφου εχει και επεκτασιμη μνημη
    • Ναι όλα τα καινούρια θέλουν...

Όλα όσα βγήκαν μετά το mi4c (ακόμη και τα νέα mi4c) είναι κλειδωμένα
    • Διαφήμιση
    • @stazis sorry εάν σε παραπλάνησα άθελά μου, όταν στο μήνυμα 28 έγραφα να πάρεις το 3 PRO με τα 3gb ram εννοούσα το Note, λόγο του ότι αυτό έχω και ξέρω τι κινητό είναι.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Ο/H stazis έγραψε:

γιαυτο ρωτουσα αν παιρνει sd
      και τα 2 δέχονται sd μέχρι 128 gb
    • Εγώ έχω δει αρκετά κινητά της xiaomi.

Έχω ή είχα mi4c, redmi 2, note 3 pro και έχω κολλητούς με redmi 3 pro και note 2.

Δεν υπάρχει xiaomi που να μην είναι καλό. Έχουν όλα πάνω κάτω την ίδια φιλοσοφία.

Απλά πρέπει να δεις εσένα τι σε βολεύει.

Τα 2 τα οποία συζητάς είναι καμία σχέση. Το redmi note 3 pro είναι ένα σοβαρό κινητό με σχεδόν τα πάντα στο μάξιμουμ. Είναι ωραίο, έχει θέση sd, έχει ράδιο, έχει 3gb ram, έχει 32 σκληρό, γενικά έχει σχεδόν τα πάντα.

Το redmi 3 pro είναι πιο ελαφρύ. Πιο αδύνατο στο θέμα ανάλυσης 720x1280 αντί του 1080x1920 που έχει το note 3 pro. Αλλά αυτό που είναι η αδυναμία του σε "" μαζί με την 5" οθόνη το κάνει να έχει άλλη μια μέρα μπαταρία και αντί 2 πάει χαλαρά 3. Το redmi 3 pro όμως έχει και αυτό 3 gb ram και 32 σκληρό, δέχεται και αυτό την sd 128 gb,

Το note 3 pro είναι 6πύρηνο ενώ το redmi 3 pro 8πύρηνο. Στη κάμερα το note είναι 16άρι ενώ το άλλο 13άρι. Γενικά βλέπεις παντού τη φιλοσοφία μικρότερο αλλά μάγκικο.

Ενώ το άλλο είναι χλιδάτο, μεγάλο με όλα τα εξτρά... Είναι γενικά διαφορετικά

Εσύ επιλέγεις
    • @Souits δε πειραζει ισα ισα να βοηθησεις προσπαθεις , ευτυχως ακομα δεν παρηγγειλα !!
      αρχικα προσανατολιζομουν για το Note και ακομα προς τα κει ειμαι απλα εβαλα και το pro 3 σαν επιλογη για να ακουσω γνωμες .
      αυτο που λεει ο @mixaliscy στα 200 ευρω μηπως εννοεις με τα 32gb ? γιατι αυτο που εχω επισυναψει ειναι στα 166 ευρω και οι μπαταριες τους ειναι 4000mah η μια και 4100mah η αλλη
    • Διαφήμιση
    • @mixaliscy Συμφωνώ σε όλα απλά να μην παρανόηση το 6πυρηνος με τον 8πύρηνο. Καμία σχέση οι δύο επεξεργαστές. Ο 6πύρηνος είναι σχεδόν 2 φορές καλύτερος από τον 8πύρηνο.

υ.γ. Και για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας καλύτερα να μιλούσαμε με τις κωδικές ονομασίες........................Redmi note 3 Pro = Kenzo..........................Redmi 3 Pro = Ido.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Τώρα είδα ότι είχες βάλει 2 φωτογραφίες

Μισό να εξηγηθούμε. Αν η τιμή που δίνεις είναι εκεί τότε εγώ θα πήγαινα για το redmi 3 pro.
      Δηλαδή αν δεν θα πάρεις το 3/32 του note και δίνεις μέχρι 165 ευρώ τότε θα πήγαινα για το redmi 3 pro.

Αν όμως μπορείς να δώσεις 200... Διάβασε όλα όσα σου είπα και επέλεξε ποιο προτιμάς.

Όσο αφορά τους πυρήνες φυσικά και δεν σημαίνει κάτι αφού ούτε και το νούμερο τους είναι ίδιο νομίζω. Μπορεί να έχει ένα κινητό 4 και να είναι 2.5 ο ένας πχ. Απλά αναφέρνω τη λογική του χτισίματος τους.
    • Ο/H Souits έγραψε:

@mixaliscy Συμφωνώ σε όλα απλά να μην παρανόηση το 6πυρηνος με τον 8πύρηνο. Καμία σχέση οι δύο επεξεργαστές. Ο 6πύρηνος είναι σχεδόν 2 φορές καλύτερος από τον 8πύρηνο.

υ.γ. Και για να μην μπερδεύουμε τα μπούτια μας καλύτερα να μιλούσαμε με τις κωδικές ονομασίες........................Redmi note 3 Pro = Kenzo..........................Redmi 3 Pro = Ido.
      τι σημαινουν οι κωδικοι αυτοι ?
    • @stazis Όλα τα κινητά της Xiaomi έχουν και μια κωδική ονομασία. Βλέπε εδώ.
      ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς

~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~
    • Διαφήμιση
    • διλημμα παραγματικα , λογω του 1gb παραπανω και για τα 165 που μπορω να δωσω νομιζω οτι πιο καλη επιλογη ειναι το redmi3 pro