Διαφήμιση

Έλεγχος του κινητού μέσω USB

• Έλεγχος του κινητού μέσω USB

το βασικό θέμα είναι ότι το κινητό μου έπεσε χάμω και ενώ η οθόνη έχει ένα πολύ μικρο ράγισμα και σχεδόν δεν φαίνεται σταμάτησε να δουλεύει το touch άρα δεν μπορώ να το δουλέψω. θα ήθελα λοιπόν να βρω ένα τρόπο αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσω usb για να σώσω μερικά πράγματα και αργότερα να κάνω mi move στο νέο όταν έρθει
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

θα ήθελα λοιπόν να βρω ένα τρόπο αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσω usb για να σώσω μερικά πράγματα και αργότερα να κάνω mi move στο νέο όταν έρθει
      Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή με το σύρμα του usb και μετά μπαίνεις My Computer και στο τέρμα πρέπει να αναγράφεται το κινητό σου.
      Μπαίνεις εκεί, μετά εσσωτερικό χώρο και στο DCIM folder θα βρεις μέσα τις φωτογραφίες σου και τα βίντεο σου. Γενικά όμως μπορείς να μπεις σε ότι φάκελο θες και να δεις τι έχει μέσα.

Επίσης αν έχεις το MiPcSuite πάλι σε αφήνει να τα δεις όλα αυτά
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H filthydwarf έγραψε:

θα ήθελα λοιπόν να βρω ένα τρόπο αν κάποιος ξέρει να χρησιμοποιήσω το κινητό μέσω usb για να σώσω μερικά πράγματα και αργότερα να κάνω mi move στο νέο όταν έρθει
      Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή με το σύρμα του usb και μετά μπαίνεις My Computer και στο τέρμα πρέπει να αναγράφεται το κινητό σου.Μπαίνεις εκεί, μετά εσσωτερικό χώρο και στο DCIM folder θα βρεις μέσα τις φωτογραφίες σου και τα βίντεο σου. Γενικά όμως μπορείς να μπεις σε ότι φάκελο θες και να δεις τι έχει μέσα.

Επίσης αν έχεις το MiPcSuite πάλι σε αφήνει να τα δεις όλα αυτά
      του Mi cloud ευτυχώς τα έχω ναι. τώρα για usb θέλει να κάνω confirm απο την συσκευή και δεν γίνεται
    • Ο/H filthydwarf έγραψε:

τώρα για usb θέλει να κάνω confirm απο την συσκευή και δεν γίνεται
      Θέλει μάλλον να το ανοίξεις για να φανεί

'Αμα τα έχεις στο Mi Cloud όλα είσαι βασιλιάς
      Αν όχι υπάρχουν εντολές για να βγουν όλα από το κινητό στον υπολογιστή
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H filthydwarf έγραψε:

τώρα για usb θέλει να κάνω confirm απο την συσκευή και δεν γίνεται
      Θέλει μάλλον να το ανοίξεις για να φανεί
      'Αμα τα έχεις στο Mi Cloud όλα είσαι βασιλιάς
      Αν όχι υπάρχουν εντολές για να βγουν όλα από το κινητό στον υπολογιστή
      κάποιες photo δεν ανέβηκαν cloud , αλλά ποιο πολύ με νοιάζουν απο apps κάποιες πληροφορίες. ανοιχτό το έχω αλλά θέλει confirmation το usb dεbugging για να έχω πρόσβαση σκέφτομε να κουμπόσω κάποιο k/b mouse μέσω usb OTG αλλά δεν ξέρω αν θα δουλέψει