Απο την ημερα που θα κανεις Confirm οτι το παρελαβες εννοω.. Και αυτοι αυτο εννοουν λογικα.Ο/H Octaviastikos έγραψε:
20-25 κάνει να έρθει...άρα δεν παίζει!!
Mi Note Pro 2 Versions 2015501 and 2015021
-
-
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!
Το πρωτο mi4 που πηρα ηταν απο aliexpress. Ο πωλητης φοβερες κριτικες και πολλες πωλησεις. Το τηλ ηταν original, αλλα και μεταχειρισμενο. Ο κωδικος γνησιοτητας ειχε τσεκαριστει 1200 φορες στο mi.com/verify/. Μετα απο πολλα mail και χρονο και δικαιολογειες οτι δεν φτεει ο πωλητης , αλλα ο προμηθευτης του, τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω.Aliexpres= Ποτε Ξανα Τηλεφωνα. Μονο μικροπραγματα και αυτα με επιφυλαξη.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@AbyssD εγω στα εγραψα αυτα για να μην ταλαιπωρηθεις. Η ολη φαση μου πηρε κοντα 3 μηνες και κατι ( να ερθει το τηλ, τα mail με ali, να φτασει κινα, να παρω τα λεφτα μου), και στο τελος ειχα ξενερωσει τοσο πολυ ,οσο δεν φανταζεσαι. Παντος η γνωμη μου " παιζεις με την φλογα...." ενα παλιο τραγουδι αμα θυμασαι. Να πουμε και καμια βλακια.... Παντα φιλικα, Χωρις παρεξηγηση.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
@AbyssD εγω στα εγραψα αυτα για να μην ταλαιπωρηθεις. Η ολη φαση μου πηρε κοντα 3 μηνες και κατι ( να ερθει το τηλ, τα mail με ali, να φτασει κινα, να παρω τα λεφτα μου), και στο τελος ειχα ξενερωσει τοσο πολυ ,οσο δεν φανταζεσαι. Παντος η γνωμη μου " παιζεις με την φλογα...." ενα παλιο τραγουδι αμα θυμασαι. Να πουμε και καμια βλακια.... Παντα φιλικα, Χωρις παρεξηγηση.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θετική απάντηση@AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το...Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευήΑυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Octaviastikos ()
Αιτία: Το σωστό να λέγεται!!! -
Ο/H maddoctor έγραψε:
@AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το...
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας! -
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
@AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το...
Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H AbyssD έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0