Διαφήμιση

Mi Note Pro 2 Versions 2015501 and 2015021

• Ο/H Octaviastikos έγραψε:

20-25 κάνει να έρθει...άρα δεν παίζει!!
      Απο την ημερα που θα κανεις Confirm οτι το παρελαβες εννοω.. Και αυτοι αυτο εννοουν λογικα.
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!
      Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη..

Το πρωτο mi4 που πηρα ηταν απο aliexpress. Ο πωλητης φοβερες κριτικες και πολλες πωλησεις. Το τηλ ηταν original, αλλα και μεταχειρισμενο. Ο κωδικος γνησιοτητας ειχε τσεκαριστει 1200 φορες στο mi.com/verify/. Μετα απο πολλα mail και χρονο και δικαιολογειες οτι δεν φτεει ο πωλητης , αλλα ο προμηθευτης του, τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω.Aliexpres= Ποτε Ξανα Τηλεφωνα. Μονο μικροπραγματα και αυτα με επιφυλαξη.

Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H longus έγραψε:

Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!
      Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη..
      Το πρωτο mi4 που πηρα ηταν απο aliexpress. Ο πωλητης φοβερες κριτικες και πολλες πωλησεις. Το τηλ ηταν original, αλλα και μεταχειρισμενο. Ο κωδικος γνησιοτητας ειχε τσεκαριστει 1200 φορες στο mi.com/verify/. Μετα απο πολλα mail και χρονο και δικαιολογειες οτι δεν φτεει ο πωλητης , αλλα ο προμηθευτης του, τελικα πηρα τα λεφτα μου πισω.Aliexpres= Ποτε Ξανα Τηλεφωνα. Μονο μικροπραγματα και αυτα με επιφυλαξη.

Πολυ σημαντικη η απαντηση σου! Θα το λαβω σοβαρα υποψιν αυριο που θα κανω την αγορα και θα αποφασισω απο που θα το παρω.. Παντως απο την στιγμη που καταφερες να παρεις πισω τα λεφτα σου αξιζει το ρισκο γιατι στην δικη μου τουλαχιστον περιπτωση θα παρω σφραγισμενο κουτι.
    • Διαφήμιση
    • @AbyssD εγω στα εγραψα αυτα για να μην ταλαιπωρηθεις. Η ολη φαση μου πηρε κοντα 3 μηνες και κατι ( να ερθει το τηλ, τα mail με ali, να φτασει κινα, να παρω τα λεφτα μου), και στο τελος ειχα ξενερωσει τοσο πολυ ,οσο δεν φανταζεσαι. Παντος η γνωμη μου " παιζεις με την φλογα...." ενα παλιο τραγουδι αμα θυμασαι. Να πουμε και καμια βλακια.... Παντα φιλικα, Χωρις παρεξηγηση.

• Ο/H longus έγραψε:

@AbyssD εγω στα εγραψα αυτα για να μην ταλαιπωρηθεις. Η ολη φαση μου πηρε κοντα 3 μηνες και κατι ( να ερθει το τηλ, τα mail με ali, να φτασει κινα, να παρω τα λεφτα μου), και στο τελος ειχα ξενερωσει τοσο πολυ ,οσο δεν φανταζεσαι. Παντος η γνωμη μου " παιζεις με την φλογα...." ενα παλιο τραγουδι αμα θυμασαι. Να πουμε και καμια βλακια.... Παντα φιλικα, Χωρις παρεξηγηση.

Καμια παρεξηγηση φιλε μου.. Ρωτησα για το Aliexpress και στο Insomnia και με καθησυχασαν λιγο. Παρολα αυτα η διαφορα με το Vickmall στην τιμη ειναι 15€ και το Vickmall τουλαχιστον το ξερω και το εμπιστευομαι απλα και αυτα τα 15€ θα μπορουσαν να πανε σε θηκες κλπ αλλα ενταξει χαλαλι αν ειναι να αργησει κιολας απο Aliexpres..
    • Θετική απάντηση
      @AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το...

Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην Octaviastikos ()
      Αιτία: Το σωστό να λέγεται!!!

• Ο/H maddoctor έγραψε:

@AbyssD γνώμη μου είναι καλύτερα να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την όποια πιθανή ταλαιπωρία, παρά μετά να μουρμουράς γιατί τσιγκουνεύτηκα τα 15$ και τώρα τρέχω! Βέβαια μπορεί και να μην συμβεί τίποτα και μακάρι, αλλά σκέψου το...
      Το παρηγγειλα απο Vickmall τελικα γιατι εχετε δικιο! Στην τελικη το ξερω το καταστημα και το εμπιστευομαι μιας και εχω ξανα παρει..

Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Το παρηγγειλα απο Vickmall τελικα γιατι εχετε δικιο! Στην τελικη το ξερω το καταστημα και το εμπιστευομαι μιας και εχω ξανα παρει..
      Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!
      Υπόψιν, μόλις είδα ότι εγώ που το έχω από πέρυσι τον Μάιο, έχω πιο καινούργια έκδοση ;)
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H maddoctor έγραψε:

Το παρηγγειλα απο Vickmall τελικα γιατι εχετε δικιο! Στην τελικη το ξερω το καταστημα και το εμπιστευομαι μιας και εχω ξανα παρει..Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας!
      Υπόψιν, μόλις είδα ότι εγώ που το έχω από πέρυσι τον Μάιο, έχω πιο καινούργια έκδοση ;)
      Για καλο μου το λες τωρα αυτο?? Θα ξενερωσω αν παρω την 021 :(