Διαφήμιση

Mi Note Pro 2 Versions 2015501 and 2015021

• Mi Note Pro 2 Versions 2015501 and 2015021

Καλησπερα παιδια αυριο θα προχωρησω σε αγορα απο Aliexpress εκτος κι αν το Vickmall κατεβασει εστω και 10 ευρω την τιμη..

Ηθελα να ρωτησω ομως υπαρχουν 2 εκδοσεις 2015501 και 2015021 και με λιγο ψαξιμο βλεπω οτι η 501 δεν υποστηριζει καποιες bands.. Παρολα αυτα μου λενε παιδια απο Myphone οτι με Ελληνικη Rom δεν θα εχω θεμα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης το κινητο εχει τα bands σε ολες τις εκδοσεις και απλα θελει λιγο πειραγμα η με την Rom που θα περασουμε εχει πεσει πολυ πειραγμα στις ρυθμισεις της κεραιας? Επισης αν δεν περασω Ελληνικη Rom και περασω ξενη θα εχω κανενα θεμα?
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Καλησπερα παιδια αυριο θα προχωρησω σε αγορα απο Aliexpress εκτος κι αν το Vickmall κατεβασει εστω και 10 ευρω την τιμη..

Ηθελα να ρωτησω ομως υπαρχουν 2 εκδοσεις 2015501 και 2015021 και με λιγο ψαξιμο βλεπω οτι η 501 δεν υποστηριζει καποιες bands.. Παρολα αυτα μου λενε παιδια απο Myphone οτι με Ελληνικη Rom δεν θα εχω θεμα. Η ερωτηση μου ειναι η εξης το κινητο εχει τα bands σε ολες τις εκδοσεις και απλα θελει λιγο πειραγμα η με την Rom που θα περασουμε εχει πεσει πολυ πειραγμα στις ρυθμισεις της κεραιας? Επισης αν δεν περασω Ελληνικη Rom και περασω ξενη θα εχω κανενα θεμα?
      Δεν έχω ακούσει να υπάρχει θέμα με τις μπάντες. Γνώμη μου είναι να βάλεις την ελληνική.
    • Ο/H maddoctor έγραψε:

Ο/H AbyssD έγραψε:

Δεν έχω ακούσει να υπάρχει θέμα με τις μπάντες. Γνώμη μου είναι να βάλεις την ελληνική.
      Ωραια ευχαριστω! Το πιο πιθανο ειναι αυτο να κανω.. Αλλα επειδη μ αρεσουν οι Cyanogen αν βρω κατι καλο σε Cyanogen θα βαλω εκεινη
    • Διαφήμιση
    • Μακριά από το αλι και τρις αλι.... ή μόνη custom ROM και ελληνικά βέβαια είναι το @gkalen γρήγορη και πιο smooth
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Εχω και κατι ποντους οποτε παει 308$ στο Vickmall.

Γιατι μακρια απο Aliexpress ομως? Ο συγκεκριμενος πωλητης εχει 5αστερες και 4στερες κριτηκες καμια δεν αναφερετε σε προβλημα που εχει η συσκευη και εχεις την επιλογη να παραλαβεις σφραγισμενο πακετο..
    • Διαφήμιση
    • και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!

• Ο/H Octaviastikos έγραψε:

και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!
      Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη..
    • Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

και όλο τον ουρανό να έχει... μεταχειρισμένα ή μπανάνες πουλάει το τριςαλι σε κινητά μιλάω πάντα!
      Ειχες προσωπικη εμπειρια και σου ηρθε μεταχειρισμενο?? Στα σχολια εχουν ανεβει και φωτογραφιες απο χρηστες. Αρνουμε να πιστεψω οτι ολοι αυτοι ειναι κοροιδα και πηραν μεταχειρισμενη συσκευη..
      εγώ την πατησα με το πρώτο μου Xiaomi mi3 δεν ήξερα και το πήρα από εκεί πριν 3 χρονια περίπου...αλλά εάν δια βάσεις εδώ στο φόρουμολοι λένε μακριά..και κάτι θα ξέρουν παραπάνω!!!

• Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H AbyssD έγραψε:

Ο/H Octaviastikos έγραψε:

εγώ την πατησα με το πρώτο μου Xiaomi mi3 δεν ήξερα και το πήρα από εκεί πριν 3 χρονια περίπου...αλλά εάν δια βάσεις εδώ στο φόρουμολοι λένε μακριά..και κάτι θα ξέρουν παραπάνω!!!
      Θα το ψαξω λιγο ακομα ευχαριστω!

Παντως υπαρχει Refund στις πρωτες 15 μερες εαν το προιον δεν ειναι ετσι οπως το παρουσιαζουν.
    • Διαφήμιση
    • 20-25 κάνει να έρθει...άρα δεν παίζει!!