Καλημέρα στην παρέα μια ερώτηση ρε παιδιά.. Έχω βάλει στο mi4 την τελευταία έκδοση 6.0.1 7.3.1 έχει κρατήσει κάποιες κινέζικες εφαρμογές και δεν έχει εγκατασταθεί το su και το Dolby πρόγραμμα. Αυτό είναι φυσιολογικό ή έχει γίνει κάποιο λάθος?
Αν υπήρχαν η ελληνική Ρομ δεν τα φεύγει. Βάζει τα δικά της και οτι έχεις εγκατεστημένο στο αφήνει, όπως πχ τα παιχνίδια. Πάρε τες με το δάχτυλο σου παρατεταμένο άγγιγμα και ριξτες στον κάδο πάνω που θα εμφανιστεί...
Με τα άλλα τη γίνεται το s.u και το Dolby... Επίσης διάβασα ότι οι ελληνικές ρομ έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά. Εγώ με την ρομ που είχα υπήρχαν αγγλικά και κινέζικα και τώρα έχει ένα σωρό γλώσσες...
Το κινητό ήρθε με Android 6.0.1 αγγλικά και κινέζικα και έβαλα το αρχείο αναβάθμισης από πάνω ελληνική 7.3.1 έκανα τα wipes κτλ. Το κινητό δεν έχει κάποιο πρόβλημα απλός λέω να είναι ποιο καθαρό ως προς την ρομ... Τι μπορώ να κάνω?
Επίσης διάβασα ότι οι ελληνικές ρομ έχουν μόνο αγγλικά και ελληνικά.
Λάθος του γραφών. Η ελληνική έχει πολλές γλώσσες
Για να σβήσεις τα κινέζικα σου είπα. Βάζεις το δάχτυλο σου πάνω σε 1 και το αφήνεις για λίγο. Θα εμφανιστεί ένας κάδος. Το ρίχνεις μέσα και τελείωσες. Ένα ένα να καθαρίσεις τη Ρομ σου.
Το S.U. και το Dolby δεν ξέρω αν τα τοποθετήσαν στη Ρομ σου. Αυτό πρέπει να στο απαντήσει άλλος.
Ούτε το twrp υπάρχει μέσα μάλλον επειδή ήταν κινέζικη ρομ 6.0.1 και πέρασα από πάνω την ελληνική. Δεν ξέρω? Καμία λύση για το twrp και το Dolby? Ευχαριστώ..