δεν έχει λέει developer, μόνο global έχει, τι να κάνω;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ότι και να σου βάλει το φτιάχνουμε
Πες του global τότε... και άκου δεν έχει
Αφού η ίδια η xiaomi έτσι τους το πουλάει -
οποιαδήποτε official, δηλαδή:
Official Stable Global
Official Developer Global
Official Stable China
Official Developer China
μία από αυτές ζήτα...όποια έχουν... -
ευχαρθστω, θα του πω πάλι για developer και αν δεν έχει να βάλει global
-
Το θεμα μου ειναι οτι με το πουλησω αυτο που εχω, θα βιαστω να ερθει. οποτε μαλλον για ευρωπαικη αποθηκη πρεπει να κοιταξω. ειδικα του vickmall μου ειπαν με το που παραγγειλω θα το εχω σε 2 εργασιμες. Οσοι εχουν το note 3 pro εχει αισθηση iphone στο χερι? Γιατι εμφανισιακα τουλαχιστον του φερνει αρκετα
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ρε παιδιά εγώ το αγόρασα πριν ένα μήνα και ήταν 207 Δολάρια !!!
Λογικό τώρα να είναι 190.
Τώρα στον άλλο φίλο @gpapaiosif
Αν το ΜΟΝΟ που ψάχνεις είναι η μπαταρία αλλά να μην είναι αδύνατο το κινητό, το πιο καλό είναι το Redmi 3 το προ με διαφορά. Εξαιρώ το Redmi 3 το σκέτο που έχει ίδια μπαταρία επειδή σε είδα να μιλάς για πιο δυνατά κινητά. Μετά σε θέμα μπαταρίας το Redmi note 3 / Redmi note 3 Pro.
Τώρα αν μιλάς για δύναμη κινητού φυσικά το Note Pro είναι πολύ καλύτερο από όλα όσα είπαμε πιο πάνω... Απλά να πω πως με το Redmi note 3 pro στο Antutu είναι ψιλο-ισόβαθμα... Είναι και τα 2 80-90 000.
Εγώ που είδα λίγο και τη σειρά Redmi και τη σειρά Mi και τη σειρά Note να πω πως φαίνεται η διαφορά τους στην ποιότητα... αλλά και τα 3 είναι οκ σαν κινητά.
Το Note 3 pro εμένα πάντως με εξέπληξε θετικά... Η μπαταρία του αν και μόλις 900 πάνω από το mi4c βγάζει 2πλάσιο χρόνο... Να πω απλά πως εχτές το mi4c άντεξε 2μιση ώρες οθόνης και το note 3 pro 7μιση !!!
Η χρήση του Note 3 pro είναι πολύ πιο δυνατή. Σε αυτό όμως που είδα πως η Xiaomi έκανε το μπαμ και εκεί είναι και το μυστικό είναι πως η φωτεινότητα στην οθόνη του mi4c είναι στο 80-90 ενώ του Note 3 προ στο 20 και έχουν την ίδια λάμψη. Λογικά από εκεί εξοικονομεί τεράστια νούμερα και βγάζει τόση ώρα. Φυσικά ρόλο παίζουν και οι Ρομ.
-
Παιδες το Minydeal ειναι αξιοπιστο?
-
Ο/H gpapaiosif έγραψε:
Παιδες το Minydeal ειναι αξιοπιστο?
-
-
-
Ο/H Aldo H. έγραψε:
Κλειδωμένο bootloader ή ξεκλείδωτο;
Νομίζω σου απάντησα. Μονόδρομος το redmi note 2.
Ίσως το redmi note 3 pro θα με έβαζε στον πειρασμό. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H Aldo H. έγραψε:
Νομίζω σου απάντησα. Μονόδρομος το redmi note 2.
Ίσως το redmi note 3 pro θα με έβαζε στον πειρασμό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα