Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Καλημέρα σε όλους θα ήθελα μία βοήθεια επείγον!! Πέμπτη βράδυ πήγα και έκανα μία αγορά ένα mi8 με κουπόνι από Banggood αλλά χωρίς να το ξέρω δεν έφτανε το όριο αγορών της κάρτας ετσι μου το μπλόκαρε χωρίς να πληρωθεί. Εχθές Παρασκευή έφτιαξα στο σύστημα το όριο ανάληψης Εντω μεταξύ η παραγγελία έχει μπει από Πέμπτη βράδυ στο προφίλ μου στο My order μου έχει έρθει και email με το γνωστό πινακάκι Pay now όπως βλέπετε στην πρώτη φώτο μέχρι χτες, αλλά βλέπω σήμερα στο Sait στην δεύτερη φώτο δεν με αφήνει να την πληρώσω έχουν βγάλει την επιλογη με το Pay now. Το πρόβλημά μου με την τράπεζα online θα λυθεί από Δευτέρα πρωί τι κάνω πώς μπορώ να κλειδώσω την τιμή της προσφοράς γιατί είχα βάλει και κουπόνι?? ?( ?(

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Στείλε τους μήνυμα με το τι ακριβώς έχει γίνει και θα σου απαντήσουν , σε αυτά είναι πολύ κύριοι , τι σε αυτά δηλαδή, σε όλα τους.
    • Είναι σωστό μαγαζί το ξέρω!! Τους έστειλα από τη πρώτη στιγμή email νομίζοντας ότι ήταν πρόβλημα του Sait. Τους εξήγησα με λίγα λόγια ότι το πρόβλημα ήταν της τράπεζας και όχι δικό μου και αυτοί μου απάντησαν να κάνω εκ νέου μία νέα παραγγελία να αγνοήσω την παλιά και δεν είναι σίγουροι ότι μέχρι τη δευτέρα θα υπάρχει η ίδια τιμή στην ίδια προσφορά.. Ότι να ναι... 8|
      Την επιλογή Pay now σήμερα στο my orders γιατί την έβγαλαν οι πονηροί...?? :thumbdown:
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Διαφήμιση
    • Την Δευτέρα , εάν ισχύει το κουπονάκι και σε συμφέρει την κάνεις , αλλιώς περιμένεις το επόμενο flash sale...
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

Την Δευτέρα , εάν ισχύει το κουπονάκι και σε συμφέρει την κάνεις , αλλιώς περιμένεις το επόμενο flash sale...
      Μάκη το κουλό στην όλη ιστορία είναι ότι βρήκα αγοραστή για το κινητό μου αλλά δεν έκλεισα το νέο κινητό... Δηλαδή και χωρίς κινητό και χωρίς κλεισμένο καινούργιο..!! Η Παραγγελία γιατί τότε έχει μείνει στο προφίλ μου και δεν τη σβήνουν.. Έλεος.. :cursing:
      Φίλε @NasDriver η ο @dnomikos ή κάποιος άλλος φίλος που ξέρει μπορεί να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι?? :(

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Επειδή την έχουν πατήσει στο παρελθόν να βάζει ο καθένας κάτι που είναι σε flash sale η με κουπόνι στο καλάθι του και να το πληρώνει όποτε γουστάρει.
      Εγώ δεν μπορώ να τους κατηγορήσω.
    • Ο/H geozn8 έγραψε:

Ο/H makis1024 έγραψε:

Την Δευτέρα , εάν ισχύει το κουπονάκι και σε συμφέρει την κάνεις , αλλιώς περιμένεις το επόμενο flash sale...
      Μάκη το κουλό στην όλη ιστορία είναι ότι βρήκα αγοραστή για το κινητό μου αλλά δεν έκλεισα το νέο κινητό... Δηλαδή και χωρίς κινητό και χωρίς κλεισμένο καινούργιο..!! Η Παραγγελία γιατί τότε έχει μείνει στο προφίλ μου και δεν τη σβήνουν.. Έλεος.. :cursing: Φίλε @NasDriver η ο @dnomikos ή κάποιος άλλος φίλος που ξέρει μπορεί να μου πείτε αν μπορώ να κάνω κάτι?? :(
      Άστη να ακυρωθεί και κάνε άλλη από Δευτέρα. 2-3 ημέρες διαφορά στην παραγγελία, δεν είναι και πολύ και ίσως βρεις και καλύτερη τιμή...Ποιό M8 θέλεις;
    • Διαφήμιση
    • Θέλω το mi8 Pro 8/128 Transparent μόνο αυτό!! Το θέμα είναι ότι τα λεφτά τα έχω μετρητά στη τράπεζα κλπ.. Ούτε είχα κόλλημα εάν θα ήταν με PayPal η όχι.. Απλά το όριο ημερίσιας αγοράς για ίντερνετ της εθνικής ήταν χαμηλότερο από την αξία του κινητού και δεν το ήξερα.. Το αύξησα χθες εγώ αλλά θέλει μια εργάσιμη άρα.. Δευτέρα... :?
      Το χάσαμε το τρένο λες η έχεις καμιά ιδέα άλλη... ?? :huh:

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Θέλω το mi8 Pro 8/128 Transparent μόνο αυτό!! Το θέμα είναι ότι τα λεφτά τα έχω μετρητά στη τράπεζα κλπ.. Ούτε είχα κόλλημα εάν θα ήταν με PayPal η όχι.. Απλά το όριο ημερίσιας αγοράς για ίντερνετ της εθνικής ήταν χαμηλότερο από την αξία του κινητού και δεν το ήξερα.. Το αύξησα χθες εγώ αλλά θέλει μια εργάσιμη άρα.. Δευτέρα... :?
      Το χάσαμε το τρένο λες η έχεις καμιά ιδέα άλλη... ?? :huh:
      Μπα... από προσφορές, όσες θέλεις. Κάνε βέβαια μια προσπάθεια ακόμα να επικοινωνήσεις μαζί τους αν το βλέπεις ακόμα στις παραγγελίες σου Δευτέρα πρωί.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Μπα... από προσφορές, όσες θέλεις. Κάνε βέβαια μια προσπάθεια ακόμα να επικοινωνήσεις μαζί τους αν το βλέπεις ακόμα στις παραγγελίες σου Δευτέρα πρωί.
      Θα προσπαθήσω ξανά μαζί τους από Δευτέρα. Μπορούν να μου στείλουν στο email μου invoice με εντολή πληρωμής μέσο PayPal με την διεύθυνση τους και να τους πληρώσω την κλειδωμένη τιμή. Γίνεται λες από την εμπειρία σου εάν θέλουν??

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Θα προσπαθήσω ξανά μαζί τους από Δευτέρα. Μπορούν να μου στείλουν στο email μου invoice με εντολή πληρωμής μέσο PayPal με την διεύθυνση τους και να τους πληρώσω την κλειδωμένη τιμή. Γίνεται λες από την εμπειρία σου εάν θέλουν??
      Εαν θέλουν, ναι. Εξαρτάται βέβαια και από το σύστημά τους. Εδώ το Gearbest που ήθελα να αλλάξω email δεν μπορούσαν να το κάνουν με τίποτα και μου είπαν να εξαργυρώσω ότι έχω από πόντους κλπ και να κάνω νέο λογαριασμό. Το κακό είναι ότι καίγεσαι λόγο πώλησης του παλιού κινητού. Αν καταφέρεις και τα βολέψεις μερικές ημέρες με κάποιο άλλο πεταμένο σε κανένα συρτάρι, θα ξαναπετύχεις πάλι καλή τιμή και πολύ σύντομα.
    • Διαφήμιση
    • Έχω ξεθάψει ένα Galaxy s2 του πεθερού.. Έχω και viber και telegram τι άλλο θέλω... :lol: Αν αλλάξει κάτι θα σας πω... Ευχαριστώ. 8)