Ολα καλά. Περιμένεις. Συνήθως είναι χωρίς εκπλήξεις...Ο/H kggian έγραψε:
Τελικά την έκανα την κουτουράδα. Το χτύπησα το mi 8 (6+128) από Gearbest.
Ζήτησα EU Priority line. Έπρεπε να κάνω τίποτα άλλο?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Με το EU Priority αν πληρώσεις τελωνείο σου επιστρέφουν δασμούς; Παίζει αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Grey zone. Εκτός και αν το αναφέρει το μαγαζί που αγόρασες κατά την αγορά.
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Με το EU Priority αν πληρώσεις τελωνείο σου επιστρέφουν δασμούς; Παίζει αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπήρχαν στο παρελθόν περιπτώσεις που το έλεγε όμως το ίδιο το μαγαζί ότι το κάνει, αλλά τώρα τουλάχιστον για Gearbest δεν ισχύει. -
Γεια σας παιδιά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ βρήκα ένα προϊόν στο gearbest kαι στο ,bangood.Το θέμα είναι τι επιλέγω για να μην πληρώσει τελωνείο.Στο gearbest ξέρω βάζουμε priority line eu αλλά τώρα με βγάζει μια καινούργια επιλογη european railway express. την ίδια μέθοδο βγάζει και στο bangood χωρίς να βγάζει priority direct.Δειτε και τις φωτό από gearbest και bangood
Screenshot_2018-11-14-19-56-19-001_com.android.chrome by Kostas Sifis, on Flickr
Screenshot_2018-11-14-19-56-52-505_com.android.chrome by Kostas Sifis, on Flickr
-
Παιδιά για βοήθεια εκτός από το πολύ καλό banggood σας βάζω copy-paste από απάντηση email ερωτημάτων που είχα κάνει στο geekbuing και δείτε τι μου απάντησαν !!
5.We would recommend you with the EU Priority Line / HKEU Priority Line, which we will pay the tax for the orders.
Sincerely,
Ella
Customer Service Representative
Geekbuying
www.geekbuying.com
Άρα σου λένε οι ίδιοι ότι οι φόροι είναι προ πληρωμένοι.. !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Σε ερώτηση μου προς το geekbuying γιατί δεν έστειλαν ακόμη το πακέτο,η απάντηση ήταν γρήγορη μεσα λίγες ώρες και πώς η αποστολή θα γίνει την Τρίτη και αν δέχομαι να μου προσθέσουν ενα κουπόνι 5$ για την καθυστέρηση. Τελικά οι αγορές απο Κίνα (εκτόςebay)δεν μου βγαίνουν στους χρόνους πάντα με πολύ καθυστέρηση.Mi 11i 8/256
-
-
καλησπερα.παιδια προσπαθω να παρω την PRO Cam WiFi 4K Sports Action Camera απο το cafago που μολις προτεινατε.προχωραω κι εκει με priority?εχει παραγγειλει καποιος προσφατα απο εκει να μου πει τι παιζει?
-
Καλησπέρα. Έχει τσεκάρει κανείς το priority από light in the box? Γράφει 4-7 εργάσιμες αλλά η χρέωση είναι απαγορευτική...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παραλαβή σήμερα από @GearBest ένα tempered glass και ένα redmi 6a......το κινητό ευτυχώς ήρθε καλά....το tempered glass ήρθε σπασμένο......από αύριο αρχίζει η διαφήμιση να ξέρετε...θα φάνε το κράξιμο της αρκούδας...ντροπή τους να το στείλουν χωρίς προστασία παρά μόνο σε φάκελο.....χρόνος αναμονής 20 μέρες.
" Γεωπόνος”
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα