@osalonikios αν λες για μένα τότε θα είναι καλά να φύγει σήμερα γιατί πρέπει να περάσει από Ηράκλειο πρώτα (μια μέρα επιπλέον) και μετά Χανιά. Οπότε αν όλα πάνε καλά θα παραλάβω την Τρίτη που άλλωστε είναι και η μέρα που ήθελα να παραλάβω

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαλησπέραΟ/H argiriskal έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ. ΑΓΟΡΑΣΑ 3 ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ VICKMALL ΑΞΙΑΣ 512 ΕΥΡΩ. ΣΤΟ PAYPAL ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ 26 ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ? ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ VICKMALL ΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ.
Χρήστο αυτό το κάνει το Paypal όταν ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ χρήματα, όχι όταν πληρώνεις (αγοράζεις!)Ο/H pechr έγραψε:
Το paypal κρατάει προμήθεια το 3,4% του ποσού + 0,35 ευρώ
Βαγγέλη παλαιότερα που δεν ήξερα το κόλπο με τον οδηγό του @GR_Macedon έτσι με χρέωνε.Ο/H caeser έγραψε:
Χρήστο αυτό το κάνει το Paypal όταν ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ χρήματα, όχι όταν πληρώνεις (αγοράζεις!)
Κάτι κάνεις λάθος ή δεν θυμάσαι σωστά Χρήστο!Ο/H pechr έγραψε:
Βαγγέλη παλαιότερα που δεν ήξερα το κόλπο με τον οδηγό του @GR_Macedon έτσι με χρέωνε.Όταν ακολούθησα τον οδηγό του κι έπειτα.. σταμάτησε να με χρεώνει.Ο/H caeser έγραψε:
Χρήστο αυτό το κάνει το Paypal όταν ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ χρήματα, όχι όταν πληρώνεις (αγοράζεις!)