Από πότε αρχίζουν να μετράνε οι 48 μέρες; Η παραγγελία μου είναι από τις 3-12 !!!Ο/H makis1024 έγραψε:
στις 48 ημέρες ανοίγουμε ticket στο PayPal
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑπό πότε αρχίζουν να μετράνε οι 48 μέρες; Η παραγγελία μου είναι από τις 3-12 !!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Γι'αυτό πάντα αγοράζουμε με την ασφάλεια του PayPal , μόνο στο AliExpress κάνω τα στραβά μάτια , αλλά και εκεί το Alipay δεν χαρίζει κάστανα...Ο/H Harrytzo έγραψε:
Το περίμενα πως μπορεί κάποια στιγμή να μου συμβεί αλλά όχι από banggood. Ok ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από την στιγμή που έφυγε η παραγγελία από το κατάστημα. Εάν ήταν σε έλλειψη και το έστειλε δύο εβδομάδες μετά , προσθέτεις αυτές τις ημέρες στις 48...έτσι και αλλιώς 180 ημέρες είναι η κάλυψη του PayPal , δεν βιαζόμαστε , αλλά ούτε και εξαντλούμε το περιθώριο...Ο/H geotzia έγραψε:
Από πότε αρχίζουν να μετράνε οι 48 μέρες; Η παραγγελία μου είναι από τις 3-12 !!!Ο/H makis1024 έγραψε:
Δοκίμασες με agent στο live chat??? Τι μάρκα είναι το tablet???Ο/H Harrytzo έγραψε:
Το περίμενα πως μπορεί κάποια στιγμή να μου συμβεί αλλά όχι από banggood. Ok ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας TTapatal
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Και ηθικών δίδαγμα φίλε χωρίς να θέλω να σου προσθέσω κι άλλη στεναχώρια ποτέ δεν αγοράζουμε κάτι ακριβό οτιδήποτε εκτός Ευρώπης τουλάχιστον χωρίς PayPal !! Νόμος !!Ο/H Harrytzo έγραψε:
Θα κάνω υπομονή αναγκαστικά μήπως και απαντήσουν