Αν έχεις όντως πληρώσει, τότε πες τους να ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής από το PAYPAL και φυσικά ενημέρωσε και το paypal για την στάση τους. Δεν μπορεί κανείς να σου τραβήξει χρήματα χωρίς την άδειά σου.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Να πω κάτι , όταν μπαίνω στο paypal η δραστηριότητα ότι και καλά έγινε αυτή η αγορά δεν φαίνεται εκεί αλλά υπάρχει η απόδειξη ότι πλήρωσα αυτό το ποσό εκεί στο mail μου που μου είχε στείλει η Paypal ενημέρωτικο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμ, μήπως λέω, έχουν δίκιο τα παιδιά ρε φίλε και δεν έχει πραγματοποιηθεί η συναλλαγή..???
Στείλε ένα μήνυμα στο paypal και ζήτα διευκρινήσεις για τη δοσοληψία. Έγινε ή όχι? -
Μα εμένα με παραξενευει πώς γίνεται να μην έχουν πάρει χρήματα από μένα και στο καπάκι να μου στέλνουν τα προϊόντα που ήθελα να αγοράσω.
Στείλε ένα μήνυμα στο paypal και ζήτα διευκρινήσεις για τη δοσοληψία.
-
Οκ θα στείλω να δω μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα με το paypal. Σας ευχαριστω παίδες , ότι μάθω θα σας ενημερώσω . Καλό βράδυ.
Αν έχεις και κανένα δικηγόρο, καλό θα ήταν να τον ρωτήσεις σχετικά...για παν ενδεχόμενο
-
Εάν έχει πληρωθεί ο προμηθευτής, υπάρχει η συναλλαγή στο activity και έχουν πιστωθεί τα χρήματα. Αυτό μπορείς να το δεις; Έγινε τίποτα από αυτά;
Αν όχι, επικοινώνησε με το PayPal να τους πληρώσεις! -
Αυτό είναι το θέμα στο activity δεν υπάρχει αυτή η συναλλαγή αλλά από την prepaid έχουν τραβηχτεί τα χρήματα γιατί το βλέπω από το i Bank. Σήμερα μου έστειλε το site αυτό που αγόρασα τα πράγματα και μου ζήτησε το αποδεικτικό απόδειξης του paypal και τους έστειλα το αποδεικτικό που μου είχε στείλει το paypal στο mail μου.
Ο/H Maniataros έγραψε:
Αυτό είναι το θέμα στο activity δεν υπάρχει αυτή η συναλλαγή αλλά από την prepaid έχουν τραβηχτεί τα χρήματα γιατί το βλέπω από το i Bank. Σήμερα μου έστειλε το site αυτό που αγόρασα τα πράγματα και μου ζήτησε το αποδεικτικό απόδειξης του paypal και τους έστειλα το αποδεικτικό που μου είχε στείλει το paypal στο mail μου.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα έπρεπε να φαίνεται στο paypal αφού η κάρτα είναι συνδεδεμένη μενη εκεί.
Στο ibank η συγκεκριμένη συναλλαγή στις λεπτομέρειες συναλλαγής πως αναφέρεται? -
Λέει κανονικά την συναλλαγή ως paypal και δίπλα την επωνυμία του αμερικανικού site
Ο/H Maniataros έγραψε:
Λέει κανονικά την συναλλαγή ως paypal και δίπλα την επωνυμία του αμερικανικού site
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα