Φερέγγυο είναι το tomtop , ασφάλεια τελωνείου μην ξεχάσεις όμως να τικάρεις , αλλιώς δεν σου επιστρέφουν τα χρήματα που τυχόν πληρώσεις για εκτελωνισμό.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
Μου έχει τύχει πριν 2 με 2.5 χρόνια ( δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς) τότε που είχε γίνει ο χαμός οταν ξεκίνησε το θέμα με τα τελωνεία (μέχρι εκείνη στην στιγμή περναγανε όλα αέρα) . Είχε κάνει 18 ημέρες να έρθει και ενώ έφτασε Ελλάδα έκανε 2,5 μήνες να ξεκολλήσει.Εγω είχα κάνει dispute μου μπήκανε τα χρήματα αλλά μόλις έφτασε στις περίπου 90 ημέρες έβαλα κανονικά τα χρήματα πίσω.Θυμαμαι χαρακτηριστικά τότε η Selina από το Vickmall μου έστειλε δώρο ένα μικρό Bluetooth Xiaomi
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εσένα ο γλυκούλης (yeso) και το φως του κουτιού ( lightinthebox) σε έκαναν δώρο ολόκληρες συσκευές. Μην γίνεσαι αχάριστος Μήτσο.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μετά από αυτό το εμαιλ, αν ανοίξει υπόθεση στην PayPal , παίζει και να την χάσει, μιας και ήδη το κατάστημα αναφέρει τελική ημερομηνία παράδοσης ή full refund αν δεν παραλάβει...
Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Σωστά, ζητάς από banggood απευθείας refund μιας και οι ίδιοι το έχουν θέσει σαν ημερομηνία...99,99% θα στα επιστρέψουν.
Αν όχι, τότε κοιτάς για PayPal...
Οπότε είχα ανάλογα θέματα με δέματα, κοιτούσα πάντα να πάρω καταληκτική ημερομηνία παράδοσης από την υποστήριξη του καταστήματος... μετά το πέρας της ημερομηνίας ήταν πλέον κερδισμένη η υπόθεση είτε από την υποστήριξη του καταστήματος είτε από PayPal, φυσικά ποτέ ωδεν έφτασα PayPal...το μαγαζί έκανε επιστροφή χρημάτων άμεσα -
το πηρα τελικα απο tomtop.ηθελα το 128αρι σε μπλε.εβαλα duty free option με μηδενικη χρεωση shipping.δεν ειδα τικαρισμα για τελωνειο.πληρωσα με playpal.αναμενουμε ..
-
Ο/H longus έγραψε:
Ο/H Lito έγραψε:
@longus Τα λεφτά μπήκαν στην στον λογαριασμό σου ή είσαι σε αναμονή;Λογικά πήρες refund στην παραγγελία που έκλεισε 60 μέρες.Λογικά άυριο θα πάρεις και στην άλλη και εγώ με το καλό μεθάυριο.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Παιδιά υπομονή.. Είναι ότι κάτσει.. Έμενα μια μικρή παραγγελία με priority - post nl από 29/07 μου ήρθε εχτές μια χαρά !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H Lito έγραψε:
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά.Εχω παραγγείλει ενα mi 9T απο gearbest,εχει φτασει Ελλαδα απο τις 1/8 και δεν το έχω παραλάβει ακομα.Ειναι φυσιολογική τοση καθυστερηση;
-
Ναι. Καλοκαιρινές διακοπές...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα