Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• ένα λαπτοπάκι που είχα εδώ και 4 χρόνια το έδωσα στον αδερφό μου γιατί το δικό του τα έφτυσε και το χρειαζόταν άμεσα.Εγώ το χρησιμοποιούσα πολύ λίγο όταν ήμουν εκτός εστίας,ξέρετε για καμια ταινία,λίγο σερφάρισμα,skype για επικοινωνία με οικογένεια και λίγο office.Επειδή λέω να το αφήσω στον αδερφό μου βλέπω στα κινεζομάγαζα κάτι ωραία εμφανησιακά τουλάχιστουν και αξιοπρεπή θα έλεγα λαπτοπάκια π.χ sosoon i2000,ezbook2 etc etc.Κοιτάω αυτά γιατί παίζουν απο 125-180 euro.Δελεαστικές τιμές για αυτά που βλέπω μπορώ να πώ!Έχει πάρει κανείς κάποιο απο αυτά?αξίζει η αγορά τους?
    • Ο/H nikosoly7 έγραψε:

το στειλα πριν εναμιση μηνα περιττο να πω οτι δεν ηταν καθολοι εξυπηρετικοι γιατι το στειλα και μου λενε απενεργοποιησε το find device το εκανα τους ξαναστελνω 10 μερες μετα για να μαθω νεα και μου λενε παλι το ιδιο
      τους λεω το εχω κανει ηδη με αυτα και με αυτα περασε ενας μηνας μεχρι να μαθω τι προβλημα εχει
      η motheboard εχει θεμα και to fingerprint αυτα μου ειπανε:
      Did you try to fix it in the past,right?
      Because they informed us that when they opened the back cover of your cellphone ,
      the factory warranty lable was damaged,and the line of the fingerprint link mobile phone is also damaged too,
      your cellphone was opened abd fixed in the past by others who did not have authorization from Xiaomi company,
      so they said the device have no warranty yet,
      and they informed us to pay the new mainboard and new fingerprint button,
      because fingerprint damaged belong to an artifitical damage, and the device was opened and lost warranty lable,so that Xiaomi service will not fix it free,the device need to change new borad(RMB500)
      and new fingerprint button(RMB60)
      there alos include about RMB40 lable cost.
      So please comfirm and give us an answer as soon as you can,
      thank you.

υποτιθεται to vickmall ειναι και εμπιστο το ιδιο και τα xiaomi και τα 2 απο τα 3 που αγορασα μου βγηκαν οτι ναναι δεν ξερω τι να πω

και εννοειται πως δεν το ανοιξα

Πόσος καιρός πέρασε από την αγορά? Αν δεν έχει περάσει εξάμηνο έχεις την προστασία του PayPal, άνοιξε case. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, και στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο περιστατικό λέγοντας ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτει. Υποθέτοντας ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, αν δεν σε καλύπτει το paypal δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να τους κραξεις και να αφήσεις αρνητικά feedback. Λογικά ο προμηθευτής τους τους δίνει και μερικά refurbished μαζί με τα καινούργια.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Καλησπέρα.Εγω εχω κανει μια παραγγελία απο το vickmall 27/10 και σημερα απο ότι ειδα στο tracking βρίσκεται ΕΛΛΑΔΑ λογικα την Δευτέρα θα ειναι στα χερια μου.Δεν περιμενα να ερθει τόσο γρήγορα αναμονη μεχρι να το παρω στα χερια μου για να γραψω και εγω την αξιολόγηση μου. :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H nikosoly7 έγραψε:

Πόσος καιρός πέρασε από την αγορά? Αν δεν έχει περάσει εξάμηνο έχεις την προστασία του PayPal, άνοιξε case. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, και στο παρελθόν υπήρξε παρόμοιο περιστατικό λέγοντας ότι το τηλέφωνο έχει ανοιχτει. Υποθέτοντας ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λες, αν δεν σε καλύπτει το paypal δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά να τους κραξεις και να αφήσεις αρνητικά feedback. Λογικά ο προμηθευτής τους τους δίνει και μερικά refurbished μαζί με τα καινούργια.

4 μηνες περασαν οποτε μπορω case τι εννοεις dispute?αυτο δεν ειναι μονο για περιπτωσεις που δεν παραλαμβανεις καν το δεμα?σορρυ δεν εχω κανει ποτε δεν ασχοληθηκα και δεν ξερω
      αυτο που μου ειπαν ειναι οτι οι διοι δεν φταινε σε κατι αλλα η Xiaomi service και οτι δεν το δεχεται τους απειλησα λιγο(οχι οτι θα γινει κατι) και περιμενω νεα τωρα
    • Ο/H nikosoly7 έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H nikosoly7 έγραψε:

4 μηνες περασαν οποτε μπορω case τι εννοεις dispute?αυτο δεν ειναι μονο για περιπτωσεις που δεν παραλαμβανεις καν το δεμα?σορρυ δεν εχω κανει ποτε δεν ασχοληθηκα και δεν ξερω
      αυτο που μου ειπαν ειναι οτι οι διοι δεν φταινε σε κατι αλλα η Xiaomi service και οτι δεν το δεχεται τους απειλησα λιγο(οχι οτι θα γινει κατι) και περιμενω νεα τωρα

Ναι, μπορείς να ανοίξεις dispute και να ζητήσεις είτε ολικό είτε μερικό refund. Αρκεί να έχεις αποδείξεις για το πρόβλημα, πχ ένα βίντεο, απόδειξη ότι το έστειλες και τη συζήτηση με το μαγαζί ότι όντως έχει πρόβλημα. Θα ανοίξεις dispute ότι το κινητό που παρέλαβες ήταν ελαττωματικό. Εντάξει, η Xiaomi μπορεί να λέει ότι θέλει, το μαγαζί όμως πρέπει να είναι σίγουρο γι αυτό που πουλάει, τι θα πει δεν το καλύπτει η εγγύηση? Αν ήταν καινούργιο δεν έχουν νόημα αυτά. Να καλύψει τα έξοδα το vickmall στην τελική. Ζήτα αποδείξεις γι αυτά που λένε αλλιώς απείλησε τους με dispute.
      The day is my enemy, the night is my friend
    • έλαααααααααααααα, τα mi 5s είναι καθ' "οδόν"!! :grin: :grin:

"Congratulations, your Banggood order #............ has been shipped"

έπιασε τόπο το χεσ@δ@ στους Κινέζους... 8o 8o
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

έλαααααααααααααα, τα mi 5s είναι καθ' "οδόν"!!
      Καλά να πάθεις !!
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Ο/H demakhs έγραψε:

έλαααααααααααααα, τα mi 5s είναι καθ' "οδόν"!! :grin: :grin:

"Congratulations, your Banggood order #............ has been shipped"

έπιασε τόπο το χεσ@δ@ στους Κινέζους... 8o 8o

Σύντομα σε βλέπω με νέο avatar... Άντε με το καλό! :D

• Διαφήμιση
    • Ευχαριστώ Μάκη....το πρώτο κ τελευταίο σοβαρό μήνυμα!! :thumbup:

@olive_fly, σίγουρα για μένα πήγαινε το μήνυμα?? ?(

χα χα χα χα χα....αυτοκράτορα μου... :hail:

Βορειε κ Νότιε τα Χριστούγεννα που θα ανεβω, αν κάνω κανα τουρ κατά κει, να επισκεφτω κ την άλλη την μεγαλη αδυναμία μου, τον γλυκουλη εκεί κοντά σου.. :spiteful:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!