Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
-
-
Εγω πάντως ένα παιδάκι για γενιά δώρο σε φίλο γιατί εδώ δεν υπήρχε 17.80 το πλήρωσα αλλά 26 ευρώ και όταν έδειξα αποδείξεις μου έλεγαν δεν ξέρουμε εμείς άλλοι και τα σχετικά για να σε ταλαιπωρούν τώρα τι μεσολάβησε δεν έχω καταλάβει γιατί και η τιμή ήταν αληθινή δεν έπαιξε κάτι τώρα..........τυχαίο πιστεύω δεν έχει ξαναγίνει!!!Ηλίας
-
Αποδεικτικό πληρωμής τους έστειλες , PayPal ή κίνηση λογαριασμό της συγκεκριμένης συναλλαγής;
-
Ο/H em56464 έγραψε:
17.80 το πλήρωσα αλλά 26 ευρώ
-
Καλημέρα. Παρήγγειλα ένα powerbank από banggood από CZ αποθήκη δυστυχώς με EU standard shipping χωρίς tracking κι έχει φύγει από 19 Ιουλίου. Ξέρουμε πόσο παίρνει περίπου να φτάσει Ελλάδα;
UPDATE Μόλις ήρθε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα! Παίζει παραγγελία από banggood αποθήκη UK με EU tracked να αλλάζει tracking number και να έρχεται με γενική ταχυδρομική;
Πάντα ήμουν της αποψης ας έρθει όπως θέλει αλλά να έρθει.
Δε βλέπω λόγο άγχους.
Even dead i will fight. -
Καλημέρα. Εννοείται ας έρθει κι όπως έρθει! Απλά μου ήρθε ειδοποίηση από γενικη ταχυδρομική και δεν είχα παραγγείλει κάτι άλλο και σκαλωσα αλλά τελικά αυτό είναι!
Καλημέρα παιδιά.Εχω πάθει πλάκα ,πριν μία εβδομάδα μου ήρθε στις 7 μέρες παραγγελία με dhl στο σπίτι από Banggood και χτες ένα smartwatch από gearbest στις18 μέρες άκουσον άκουσον με Γενική Ταχυδρομική......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα