Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Επειδή γίνεται πολύς λόγος τις τελευταίες μέρες για το τελωνείο,έχω την εντύπωση οτι για κανα μήνα ακόμα το πολύ θα δώσουν ''πόνο'' στο τελωνείο.Μετά και μέχρι τέλος Γενάρη το λιγότερο επιστροφή στην καθημερινότητα...
    • 2016-11-14 17:57The item has arrived in the country of destination

πρόκειται για ένα xiaomi bluetooth headset wireless-xiaomi powerbank-xiaomi piston basic ακουστικά.Σύνολο 38 ευρώ.Λέτε να περάσω τελωνείο με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες? :D :D :D =O =O =O
    • Εγώ εδώ και μέρες έχω κολλήσει με την αποστολή μέσω NL Post.
      Πάμε να κλείσουμε 30 μέρες και καμία ενημέρωση.

Πρώτη φορά τόσο μεγάλη καθυστέρηση με NL Post.

Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Κάνε καμία κινεζική ευχη σε κανά κινέζικο Θεό νονε, γιατί δε με βλέπω καλά.... 3 περιμένω... :fie:
      Εγω 5 κινητά, 2 ταμπλέτες, 10 τηλεκοντρόλ ΑC, 1 ρολόι με Gps, 1 TPMS κι έναν συναγερμό.Τα αλλά είναι φθηνοπραγματα.
      Εγώ να δεις τι προσευχές κάνω.

Even dead i will fight.
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Εγώ εδώ και μέρες έχω κολλήσει με την αποστολή μέσω NL Post.
      Πάμε να κλείσουμε 30 μέρες και καμία ενημέρωση.

Πρώτη φορά τόσο μεγάλη καθυστέρηση με NL Post.

Λογικά είναι θέμα ΕΛΤΑ. Περιμένω 2 συστημενα το 1 nl και το άλλο cn από 5 οκτ. Το cn φάνηκε σήμερα. Το nl αγνοείται.

Even dead i will fight.
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Κάνε καμία κινεζική ευχη σε κανά κινέζικο Θεό νονε, γιατί δε με βλέπω καλά.... 3 περιμένω... :fie:
      Εγω 5 κινητά, 2 ταμπλέτες, 10 τηλεκοντρόλ ΑC, 1 ρολόι με Gps, 1 TPMS κι έναν συναγερμό.Τα αλλά είναι φθηνοπραγματα.Εγώ να δεις τι προσευχές κάνω.
      χαχαχα. Για όλη την οικογένεια έχεις αγοράσει πράγματα ??? Με το καλό να σου έρθουν όλα !!!
    • Χτες με Σεϋχέλλες ποστ, sent item 27/10, έκλεισε αεροδρόμιο χωρίς παρατράγουδα από ότι φαινεται. Not bad τελικά. :thumbup:
      Γενικά παρατηρούνται καθυστερήσεις και σε άλλες χώρες με nl post, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο οι καθυστερήσεις οφείλονται στα ελτα. Πάντως με nl ποστ παρέλαβα την προηγούμενη εβδομάδα μέσα σε 15 ημέρες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • Εγω πάντως ενα κινητό απο vicmall με sg το παρέλαβα εχθές χωρίς πρόβλημα. Ήρθε Ελλάδα στις 10/11. Οψόμεθα!!
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Παίδες μόλις στείλουν το tracking στο email μετά από πόσες μέρες φαίνεται ή πρώτη κίνηση;

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα κύριοι κ από εμένα,
      ήρθε ή ώρα να μπω κ εγώ στο παιχνίδι για ένα Xiaomi και θέλω να ρωτήσω κάτι για το Ali..
      Γιατί είμαστε τόσο επιφυλακτικοί? Έχουν γίνει κάποια πράγματα κατά το παρελθόν?
      Επίσης υπάρχει ένα μαγαζί εκεί που διαφημίζει ότι στέλνει Ευρώπη με DHL μέσω Αγγλίας όπου ο μεσάζων πληρώνει τα τέλη και έρχεται στις υπόλοιπες χώρες EU χωρίς καμία πιθανότητα για χρέωση δασμών από τι τελωνείο. Ουσιαστικά γίνονται 2 διαφορετικές αποστολές.
      Γνωρίζετε κάτι??
      Ή τιμή τού mi5s είναι στα 302€ με tempered 3GB/64 ασημί.
      Ο πωλητής έχει 98,4% positive.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου
    • Ο/H wenor5 έγραψε:

Γεια, πακετο με πραγματικη αξια 290(ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ5) ευρω απο gearbest, υπαρχει περιπτωση να περασει χωρις να πληρωσω? ενα κινητο ειναι. Απτο gearbest το invoice που μου εδωσαν λεει 27.54 αλλα δεν το εκαναν mark ως δωρο.
      RR594520709CZ
      και αν ειναι να πληρωσω τι μπορω να κανω για να πληρωσω οσο λιγοτερο γινεται;

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-11-2016 13:29 ΤΣΕΧΙΑ
      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 08-11-2016 20:28 ΤΣΕΧΙΑ
      ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 13-11-2016 06:03 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 14-11-2016 07:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 14-11-2016 07:54 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      Παιδια τελικα το πακετο ηταν δηλωμενω 20,29 δολλαρια..... τι παιζει :P
    • Διαφήμιση
    • Φίλε μου οι τελωνιακοί δεν είναι χαζοί. Γνωρίζουν περίπου οτι ξέρουμε και εμείς αν όχι περισσότερα... Το να ανοίξουν ενα φόρουμ και να διαβάσουν όπως κάνεις εσυ και εγω δεν τους είναι δύσκολο...Απλως τόσο καιρό δεν ασχολούνται για αυτο και δεν περνάνε απο τελωνείο τα αντικείμενα... Θεωρώ οτι εμπειρικά μπορούν να καταλάβουν σχετικά εύκολα(λόγο μεγέθους και βάρους) εαν ένα αντικείμενο είναι κινητό ή πορτατίφ άσχετα τι τιμή γράφει απ`έξω. Επίσης ακούγεται οτι μπορεί και να βάλαν σκάνερ(δεν το πολυ πιστεύω). Τέλος καλό θα ήταν να μην γράφεις δεξιά και αριστερά(σε διάφορα φόρουμ) τόσες πληροφορίες για το αντικείμενό σου απλά διευκολύνεις τη δουλειά του τελωνειακού, ο οποίος επαναλαμβάνω είναι κανονικός άνθρωπος όπως και εμείς...

Διάβασα οτι όλο αυτο γίνεται λόγο Ομπάμα και σε μερικές μέρες θα ηρεμίσουν πάλι τα πράγματα...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB