Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δεν θα κλείσεις 1-2 μήνες για τα γυρίσματα της νέας σεζόν ???
-
-
Καλησπέρα σε όλους.Μια ερώτησει.θέλω να παραγγείλω το redmi 4a απο vickmall.Τι rom να επιλέξω;
Multi-language Rom&Google play store ή Original Rom(Chinese&English)
Και κάτι ακόμα επειδή διαβάζω τελευταία πολύ για τελωνείο,σε περίπτωση που το σταματήσουν,γνωρίζει κάποιος πόσο θα είναι ο φόρος για το κινητό;
Ευχαριστώ. -
@stef.s
Φιλε μου για εμενα το καλυτερο ειναι να ζητας σφραγισμενη εργοστασιακα συσκευη.....εγω αυτο κανω παντα!!!
Απο εκει και περα αν αποφασισεις να μην το κανεις κατα την αποψη μου ζητα την official αγγλοκινεζικη που απλοποιει εντελως την διαδικασια να περασεις την ελληνικη rom απο εδω μετα.
Σε σχεση με το τελωνειο απο οτι διαβαζουμε και εμεις συνηθως χρεωνουν 12 ευρω τελη εκτελωνισμου συν 24% (ΦΠΑ)!!! -
Original ROM κ κάτω από 100€ δεν επιβαρύνεται κάτι από το τελωνείο!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλύτερα να ζητήσεις να υπάρχει μέσα στην συσκευασία κάποια απόδειξη με χαμηλό ποσό περίπου 50 με 60 ευρώ όχι πιο λίγα γιατί δεν είναι χαζοί ώστε εάν κάτσει στραβή να είναι πιστευτό αλλιώς ο μέσος όρος είναι τα 50 με 60 ευρώ + από την αγορά της συσκευής ,τώρα για rom ανάλογα πως θα προχωρήσεις μετά και τι θες εσύ .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
7/12/16 12:42 - Thessaloniki - Greece, With delivery courier
Ε ε έρχεται!
Μετά ξέρετε ε!! Αρχίζουν οι ερωτήσεις!!
Λοιπόν ξανάλέω αν ο κινέζος έστειλε ότι του ζήτησα είναι τοπ.
Παραγγελία 21/11 έστειλε 28/11 και φτάνει 7/12.
Χωρίς τελωνείο
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Original ROM κ κάτω από 100€ δεν επιβαρύνεται κάτι από το τελωνείο!
Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ήρθα τα μικρουλια μου, σε αντιγραφω @GR-Macedon, ωραία ιδέα τα ανταπτορακια κ τα διπλά φλασακια!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα