Ο/H manik έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Κι εγώ έχω ένα που ειναι σε εκφόρτωση απο μεταφορικό μέσο στην Κ.Δ Θεσσαλονικης στις 2/12.
Άρα επομενο βήμα σε καμια βδομάδα και βάλε το άτιμο το τελωνειο.
Φτουυυυυυυ.
Παιδιά, μήπως γνωρίζετε ποιά εφαρμογή tracking χρησιμοποιεί ο manik. Του έστειλα pm αλλά μάλλον δεν το έχει δει. Θέλω να αλλάξω το Track Checker mobile και αυτή μου φαίνεται καλή.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
@nipapa δεν προσφέρουν κάτι αυτες οι εφαρμογες εκτός της σιγουριας που νιωθουμε όταν βλέπουμε έναν αριθμο ενεργό.
Αργά ή γρήγορα κάποτε παραλαμβάνουμε.
Το να ξέρουμε πως το αντικειμενο μας είναι στη Χονολουλού ή στην Αθήνα δεν προσφέρει κάτι.
Ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι.
Even dead i will fight. -
Στο είπα ότι είχα στείλει σήμα ..............Ο/H demakhs έγραψε:
Καλημέρα.
Κοιμάστε όλοι....
Τι εννοεί ο ποιητής?
"
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 08-12-2016 03:09 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
(done...
)
και να μην ανησυχείς .......

-
Εγώ πάλι διαφωνώ, θέλω να βλέπω που είναι το πακέτο ειδικά αν είναι κάτι με αξία πάνω απο 30, 40 ευρώ και ας μου στοιχίζει μερικά ευρώ έξτρα. Δεν είναι για σιγουριά απλά αν δουλεύει σωστά, μπορείς να δεις που έχει κολήσει, μερικές φορές με έχει βοηθήσει αυτό. Αλλά, αυτό είναι προσωπική μου άποψη και μόνο.Ο/H osalonikios έγραψε:
@nipapa δεν προσφέρουν κάτι αυτες οι εφαρμογες εκτός της σιγουριας που νιωθουμε όταν βλέπουμε έναν αριθμο ενεργό.
Αργά ή γρήγορα κάποτε παραλαμβάνουμε.
Το να ξέρουμε πως το αντικειμενο μας είναι στη Χονολουλού ή στην Αθήνα δεν προσφέρει κάτι.
Ψυχραιμία και μην αγχώνεσαι.
Φυσικά, για οτιδήποτε κάτω απο 10 ευρώ δεν το συζητάω, εκτός και αν το προσφέρουν δωρεάν. (Μερικοί το κάνουν)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Δωσε λινκΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
-
Δώσε λινκ άφοβα, είναι συνεργαζόμενο μαγαζί !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα το geekbuying ειναι αξιοπιστο μαγαζι ?? + δεχεται ελληνικες καρτες οπως το vickmall ??
-
Μια χαρά αξιόπιστο όπως όλα τα κινεζομαγαζα..
Μόνο που στέλνει με Unofficial, μόνο!!
Αν δεν την φυτέψει αυτήν, δεν το χει σε καλό...
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γενικά από Κίνα ψωνίζεις με την εγγύηση της PayPal ή alipay ποτέ απευθείας.
XTRV the Greek miui definition
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα