Αγαπητέ από το λίγο που έχω ασχοληθεί τα τελευταία 3 χρόνια με τη xiaomi έχω την εντύπωση ότι κάτι δίνουν από εγγυήσεις...οπότε μάλλον εσένα βρίσκω Παντελώς Αδιάβαστο.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H gkoutsou έγραψε:
Ο/H marilena.ele έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
Trackchecker mobile app απο το play store...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Aν 1000 από εμάς αποφασίσουν να τρολλάρουν τα τελωνεία κα να παραγγέλνουν 10-20 πακετάκια τον μήνα με πράγματα αξίας κάτω του μισού Ευρώ, να δώ ποιός θα γελάει μετά.. πάντως όχι οι τελωνειακοί...
Το ακριβό τσάκωσαν....
ειναι μια βδομαδα εκει....μηπως να τους παρω τηλεφωνο αυριο να το στειλουν? -
Καλημερα παραγγελια απο yeso 521 21/11 αφιξη αεροδρομιο απο 5/12 κ παρελαβα χθες 12/12 σε επαρχια χωρις τελωνειο
-
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13-12-2016 07:30 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Καλώς τα δεχτήκαμε.
Άντε να δουμε κουστουμι.
Even dead i will fight. -
Από Banggood κάποιος εμπειρία;
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εντάξει είναι, απαντάνε και γρήγορα στα εμαίλ. Χρησιμοποίησε Paypal πάντοτε, φυσικά..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εντάξει είναι, απαντάνε και γρήγορα στα εμαίλ. Χρησιμοποίησε Paypal πάντοτε, φυσικά..
Ευχαριστώ πολύ!!
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρακαλώ
Πρόσεχε τις τιμές όμως, είναι φτηνοί σε κάποια πράγματα αλλά όχι οι φτηνότεροι σε όλα.
Προσοχή και στα "μεταφορικά" , επίσης.
Ο/H osalonikios έγραψε:
ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 13-12-2016 07:30 ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Καλώς τα δεχτήκαμε.
Άντε να δουμε κουστουμι.
Ο/H karasarinis έγραψε:
Από Banggood κάποιος εμπειρία;
Unοfficial σύννεφο κ ας είχαμε προσυνεννοηθει για το αντίθετο!!
Η swiss post που στέλνουνε ενίοτε είναι η πιο αργή κ απο την καθυστέρηση, σε 52 μέρες παρέλαβα κ μία που έφαγα για να ξεφορτωθω την unοfficial, αλλά μετά που το σκέφτηκα καλύτερα, είδαν τα "παιδια" στο Ελ Βενιζελος τι ταλαιπωρία τράβηξα κ γι αυτό δεν τα πέρασαν με τον σωρό, που αφήνει τον οβολο του (40ρι-50ρι), αλλά μου τα περάσαν απο δίπλα, από τους VIP που δεν πληρώνουν μία!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παθων.... Απο Everbuying αγορα για φιλο ενα ΗΟΜΤΟΜ αξιας 99 ευρω.... πληρωσα 40,28 τελωνειο! Αποστολη με post NL.... Σημερα το παρελαβα.... Μαλιστα στο κουτι εγραφε τιμη 15 ευρω αλλα το ανοιξανε κ στα χαρτια τους γραφουν οτι το κινητο κανει 117,93....Ελεος!
-
Eσύ φταις που το γκαντέμιασες.
Άσε που έμαθα πως με εδώσες στεγνα στον πρόεδρα του 15μελους.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα