Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με κάποια κυρία τελωνειακο.
      Εκτός του ότι μου έκανε χάρη που μου μιλούσε και η βαρεμάρα της με ακουμπούσε δεν μου είπε κάτι καινούριο.
      Περιμένετε να κάνουμε εκτίμηση κι όταν κάνουμε πληρώνετε το ΦΠΑ + καποια τέλη.
      Φυσικα κι αυτη πιστή στην παράδοση μου έδωσε ένα άλλο τηλέφωνο να πάρω αλλά δεν πρόκειται.
      στείλε στοιχεία να πάρω εγώ ρε, τα γουστάρω πολύ αυτά...θα είμαι ευγενικός, μην ανυσυχείς!!! 8o

@Night_68 φαίνεται πως έχεις μαύρα mid-night!!! :lol: :lol: :lol:
      Έχεις πάρα πολλές μέρες περιθώριο, μην ανησυχείς, μετά από 45-50 μέρες ανοίγουμε dispute στο paypal!! :thumbup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Night_68 έγραψε:

Πόσο περιθώριο έχω να ζητήσω refund ????
      Εκτός του ότι ηρθε πολύ γλήγορα και χωρίς τελωνείο :thumbsup:
      Είναι εξω από την πορτα σου και θέλεις και refund;;; ?(
      Είσαι μακρια να παραλάβεις από εκει;
      You may think you can fly - but you better not try
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με κάποια κυρία τελωνειακο.
      Εκτός του ότι μου έκανε χάρη που μου μιλούσε και η βαρεμάρα της με ακουμπούσε δεν μου είπε κάτι καινούριο.
      Περιμένετε να κάνουμε εκτίμηση κι όταν κάνουμε πληρώνετε το ΦΠΑ + καποια τέλη.
      Φυσικα κι αυτη πιστή στην παράδοση μου έδωσε ένα άλλο τηλέφωνο να πάρω αλλά δεν πρόκειται.
      στείλε στοιχεία να πάρω εγώ ρε, τα γουστάρω πολύ αυτά...θα είμαι ευγενικός, μην ανυσυχείς!!! 8o
      @Night_68 φαίνεται πως έχεις μαύρα mid-night!!! :lol: :lol: :lol:
      Έχεις πάρα πολλές μέρες περιθώριο, μην ανησυχείς, μετά από 45-50 μέρες ανοίγουμε dispute στο paypal!! :thumbup:
      δεν ξέρω ε'αν το πιστεύεις αλλά αγοράζω μέσω Internet διάφορα πράγματα για πάνω από 15 χρόνια (5-10 πραγματακια το χρόνο αλλά με τον κύριο όγκο από Ευρώπη) , δεν έχει τύχει ποτέ να χρειασθεί να κάνω Reafund !!!!!!

Ο/H Thracia έγραψε:

Ο/H Night_68 έγραψε:

Πόσο περιθώριο έχω να ζητήσω refund ????
      Εκτός του ότι ηρθε πολύ γλήγορα και χωρίς τελωνείο :thumbsup: Είναι εξω από την πορτα σου και θέλεις και refund;;; ?(
      Είσαι μακρια να παραλάβεις από εκει;

Α) Γρήγορα δεν το λές !!!
      11/11 πληρωμή
      25/11 αποστολή και καλά απο αυτούς
      2/12 αποστολή βάση tracker Ελλάδα
      9/12 έφτασε Ελλάδα

Β) μπορώ να παραλάβω από Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ?? (ΚΡΥΟΝΕΡΙ ) ???

Γ) Για το τελωνείο εαν το γλύτωσα , δεν το ξέρω ακόμα γιατί διάβασα ότι στέλνουν ολόκληρους σάκους από ΑΤΤΙΚΗ στο ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΘΕΣ/ΚΗΣ (ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ) για εκτελωνισμό και πάλι πίσω :( :(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Night_68 έγραψε:

εκτελωνισμό και πάλι πίσω
      Εεεεε;;;;
      Τα δεματα που είναι για εκει, περνάνε τελωνείο στη Θεσ/κη.
      Δεν τα στέλνουν από Αθηνα και μετά παλι πίσω!
      Ναι μπορείς να παραλάβεις από εκει με ταυτότητα και tracking :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • Με χαρά διαπίστωσα πως δεν εχω να παραλάβω τίποτα πριν απο 11/11.
      Ο κύριος όγκος ειναι από 11/11 και μερικα ψιλολόγια μετά.
      Μην αγχώνεσαι θα παραλάβεις. Αργούν λόγο των ημερων επειδή αυξήθηκε ο όγκος αλληλογραφίας.

Even dead i will fight.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

...θα είμαι ευγενικός, μην ανυσυχείς!!! 8o

Πες της... ότι παίρνεις εκ μέρους μου .......... αυτό το ρημάδι το Τ9 πάλι χτύπησε ..... lol
    • Πάρε αύριο στο 2310289563

RF426667835SG
      περιέχει 2 τηλέφωνα σαβούρες αξίας 85.64€ συνολικα και τα 2.

Αγορασμένα από Aliexpress με Προπληρωμενη Μastercard.

Έτσι χώνω εγώ.
      :)
      Images
      • 2016-12-14 (2).png

90,36 kB, 1.366×768, viewed 171 times

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Chaos έγραψε:

1. @nhatzi οχι δεν ειναι σιγουρο αν περασει..βασικα παιζει ρολο η αξια αυτου που θα παρεις..ο αδερφος μου πηρε κατι που αξιζε 15 ευρω, περασε υεδ και δεν πληρωσε επιπλεον..εγω που πηρα το redmi note 3 international μαζι με ενα mi band 2 πληρωσα 72 ευρω γιατι τα κοστολογησαν στα 250 :thumbdown:

Αυτοί τα κοστολογησαν 250€ εσύ πόσο τα πλήρωσες αν επιτρέπεται;
    • OffTopic

@ osalonikios όταν με το καλό παραλάβεις ρίξε μου ένα pm σε παρακαλώ αν μπορείς για να μου πείς πως είναι από υλικά και ποιότητα κατασκευής, από απόδοση ξέρω τι να περιμένω απο ΜΤ6580 και μάλιστα .."Μ"

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H ipankas έγραψε:

Ο/H Chaos έγραψε:

1. @nhatzi οχι δεν ειναι σιγουρο αν περασει..βασικα παιζει ρολο η αξια αυτου που θα παρεις..ο αδερφος μου πηρε κατι που αξιζε 15 ευρω, περασε υεδ και δεν πληρωσε επιπλεον..εγω που πηρα το redmi note 3 international μαζι με ενα mi band 2 πληρωσα 72 ευρω γιατι τα κοστολογησαν στα 250 :thumbdown:

Αυτοί τα κοστολογησαν 250€ εσύ πόσο τα πλήρωσες αν επιτρέπεται;
      :pillepalle: :pillepalle: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Alex_MLT έγραψε:

OffTopic

@ osalonikios όταν με το καλό παραλάβεις ρίξε μου ένα pm σε παρακαλώ αν μπορείς για να μου πείς πως είναι από υλικά και ποιότητα κατασκευής, από απόδοση ξέρω τι να περιμένω απο ΜΤ6580 και μάλιστα
      OffTopic
      Δεν ειναι για μένα.
      Εγώ ο μεσάζωντας ειμαι. :)

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • λοιπόν ειχα παραγγειλει τα εξης:
      • redmi note 3 inernational 163 €
      • mi band 2 30€
      • xiaomi powerbank 20.000mAh 28€
      • Xiaomi Mi IV Hybrid Earphones 17€
      τα δυο τελευταια εφυγαν πρωτα σε ξεχωριστο πακετο(αν και απο ιδια παραγγελια..) απο κινα και τα παρελαβα χωρις τελωνειο μεσα νοεμβριου...
      τα αλλα δυο σταλθηκαν μεσα νοεμβριου και παρελαβα παρασκευη
      混沌
      Kate NitrogenOS 9.0