Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ναι απλο, free shipping παντα μου αρεσει να ρισκάρω, χαχαχαχα, τα προηγούμενα παντως που ηρθαν μεσα στην φουρια τελωνειου, ομπαμα το ενα περασε αερα, το αλλο πιαστηκε τελωνειο, οποτε πιστεύω ολα θεμα τυχης ειναι εκτος και αν εισαι @demakhs εκει γινεται αγημα εισοδου του πακέτου περναει τελωνειο σε χρυσο δισκο πανω απο τα αλλα και ξεφεύγει
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Με 20€ παραπάνω στο vickmall, χμμμμ εγώ ψήνομαι για να το έχω και πιο γρήγορα και χωρίς τον φόβο του τελωνείου.
XTRV the Greek miui definition -
Να σου πω και εγω αν ηταν για μενα πλεον αυτο θα εκανα αλλα ειχα σαφες οδηγιες για το κόστος τους ειχα ενημέρωσει για το τελωνειο και εγινε και λιγο δοκιμαστικά για να δω τι παίζει
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@demakhs σε παρακαλώ να ενσωματωθεί πάραυτα ως παράρτημα στο προφλασαριστικό συμβόλαιο ή έστω ως υποσημείωση, (επίσης, ρητά συμφωνείται η μη ανάλυψη ευθύνης σε περίπτωση που το συμβαλλόμενο μέλος επιμένει στην αποστολή χωρίς την κάλυψη των τεχνικών τριγωνικής πώλησης και οποιαδήποτε επιπλέον έξοδα που θα καταλογιστούν από τυχόν τελωνείο βαραίνουν το συμβαλλόμενο μέλος και όχι τον διαμεσολλαβητή). Για την αποφυγή παρεξηγήσεων.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Τελικά ειναι πως θα σου κάτσει, παραγγελία 01/12 απο ali με sg post ενα κινητό για φιλο σημερα παραλαμβανω χωρις τελωνειο, μεσα σε 2 μερε; αλλαξε 4 στατους, εφτασε Ελλαδα εκλεισε αεροδρόμιο και πήγε Κεντρο διαλογης, ουτε express
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποτε εγινε το δεμα σου απο sg post "dispached to overseas"??? -
-
Παιδιά μνμ από vickmall
-
Νάτα σιγά σιγά πως θα συμφέρει η αγορά από Ελλάδα!! Για να δούμε μετά τις γιορτές θα ηρεμήσουν καθόλου ή θα συνεχίσουν με την ίδια λοταρία??!!!
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με 20€ παραπάνω στο vickmall, χμμμμ εγώ ψήνομαι για να το έχω και πιο γρήγορα και χωρίς τον φόβο του τελωνείου.
XTRV the Greek miui definition
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
XTRV the Greek miui definition
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Νάτα σιγά σιγά πως θα συμφέρει η αγορά από Ελλάδα!! Για να δούμε μετά τις γιορτές θα ηρεμήσουν καθόλου ή θα συνεχίσουν με την ίδια λοταρία??!!!
οπως ξυπνησει ο καθε υπαλληλος του τελωνειου..
δεν εχει καμια σημασια αν το δεμα ερχεται με SG ή NL, ή αν παει βορεια ή νότια Ελλάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα