Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• @nhatzi αυτό που βλέπεις είναι ότι το πακέτο σου μπήκε Τελωνείο, εδω στην Θεσσαλονίκη και σήμερα 27/12 έχει εκτελωνιστεί. Το πόσο ακριβώς εξαρτάται απο το πόσο αξιολόγησε ο τελωνειακός την συσκευή σου.

Αυτός όμως ο υπολογισμός by @makis1024 (πρός το κάτω ποσό) είναι ρεαλιστικός

Ο/H makis1024 έγραψε:

Από 35€ ως 65€ να υπολογίζεις @nhatzi
    • Ο/H nhatzi έγραψε:

ναι ρε παιδιά για τελωνείο ρωτάω. θέλω να ξέρω τι σημαίνει:

27-12-201611:06 ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (ΔΑΣΜΟΙ) ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
      27-12-201611:12 ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
      Παίζει να την βγάλεις και με 3€. :)
      Yπομονη μέχρι αύριο. Κι εγώ περιμένω ένα απο τελωνειο. Να δουμε τι πουλια πιάσαμε.

=============== Δεκ 27th 2016, 1:20pm ===============

Ο/H panospat88 έγραψε:

Παιδιά ειναι κανείς που περιμένει δέμα από μέσα Νοέμβρη περίπου με nl post κ έχει κάποιο νέο . Ρωτάω κυρίως τα παιδιά που ήταν κολλημένα τα δέματα τους κ το είχαν αναφέρει εδώ .
      Εγώ έχω 3-4 απο 11/11. Κάποια έχουν τελευταια ενημερωνη τέλη Νοέμβρη και κάποια αρχές Δεκέμβρη.
      ΥΠομονη παιδιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
      Για Dispute μην το σκέφτεσαι ακόμα. Δεν έχουν χαθεί. Κάπου κωλοβαρανε μέσα στο Ελ. Βενιζέλος. Θα έθει και η σειρά τους λογικα μετά τα Φώτα.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • ΔΥ είναι οι άνθρωποι εκεί. Έχουν τους δικούς τους ρυθμούς εργασίας.
      Πιθανό να έχει κουραμπιέδες και μελομακάρονα πάνω σε κάποιο συστημένο εδώ και μέρες και να το "ξεκολήσουν" όταν αδειάσει το κουτί.
      Οι ιστορίες καθημερινης τρέλας και παραλογισμού τείνουν στο άπειρο και τα σενάρια που εξελίσονται καθημερινα δεν μπορει να τα σκεφτεί ούτε ο Σπίλμπερκ.
      :)

Even dead i will fight.
    • Ο/H nhatzi έγραψε:

δηλαδή πόσο πληρώνω;

24% επί το πόσο που θα κοστολογηθει το κινητό από το τελωνείο + 12€ έξοδα τελωνείου/δασμοί. Δηλαδή κατά κύριο λόγο το ποσό που θα πληρώσεις εξαρτάται από την τιμή που θα κοστολογηθεί το κινητό.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Παντως φιλαρακι σημερα με παραγγελια 2 κινητα περνανε και αυτα τελωνειο.Νομιζω ,χωρις να κανω διαφημιση,οτι τουλαχιστον αυτον τον καιρο αξιζει το + 20 ευρω για να παρεις το κινητο σου πιο γρηγορα και χωρις τελωνειο....
    • Ο/H mechanicaf έγραψε:

Παντως φιλαρακι σημερα με παραγγελια 2 κινητα περνανε και αυτα τελωνειο.Νομιζω ,χωρις να κανω διαφημιση,οτι τουλαχιστον αυτον τον καιρο αξιζει το + 20 ευρω για να παρεις το κινητο σου πιο γρηγορα και χωρις τελωνειο....

+20 και + καμποσο μαλλι παραπάνω απο τα αλλα μαγαζια... πας καλυτερα και το περνεις απο εδω μου φαίνεται ετσι που τα κανανε τα πράγματα... αι σιχτιρ πια... μα να φοβομαστε να φερουμε απ εξω!Και για να ξερετε σε μια προηγουμενη απορία που ριχα θεσει ο topone απαντησε και μου ειπε οτι για 3 κινητα πληρωνεις 3 φορες DHL... οτι ναναι

REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
    • Διαφήμιση
    • Ο/H yliko έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ποια προσφορά ? Σε ποιο κατάστημα ?
      Από οτι τσέκαρα, ειναι σήμερα στο aliexpress xiaomi day με πολύ καλες προσφορές. Απο dreami καταστημα βγαζει. Το θεμα ειναι πως αν το dreami εξασφαλίζει tax free για αποστολή Ελλάδα και πως το ζητάς.

Ρωτησα για τριγωνικη και ειπαν γιοκ...

• Ναι οντως ειναι λιγο πιο ακριβο απο τα αλλα κινεζομαγαζα (θεωρω πως οχι σε ολα τα κινητα ) αλλα σε αξιοπιστια μακραν το καλυετρο.Δεν εχω κατ'ιδιαν εμπειρια μιας και εμενα ολες μου οι παραγγελιες πηγαν κατ'ευχην αλλα θεωρω οτι γαι 20 ευρω παραπανω για μισο courrier (θα ελεγα ) και χωρις τελωνειο ειναι ενα κοστος στα 200 ευρω το οποιο μπορεις να επωμιστεις.Βεβαια αν θελουμε να θυμηθουμε και παλιοτερα εγω θα πω οτι ειχα παρει Huawei Honor 3c με 210 dollars αλλα με ισοτιμια στα 150 ευρω... Οι εποχες αλλαξαν καθως και οι συνθηκες παρολο αυτα η αγορα απο τα 'κινεζομαγαζα' ακομα συμφερει.Συναδελφος πηρε το redmi S με 189 ευρω απο Κωτσοβολο ,οταν εμενα μου κοστισε το redmi pro (2-3 κλασεις ανωτερο ) στα 200 με σιγουραντζα...Αυτα..
    • Ο/H kostas10 έγραψε:

Ο/H yliko έγραψε:

Ο/H NasDriver έγραψε:

Ποια προσφορά ? Σε ποιο κατάστημα ?
      Από οτι τσέκαρα, ειναι σήμερα στο aliexpress xiaomi day με πολύ καλες προσφορές. Απο dreami καταστημα βγαζει. Το θεμα ειναι πως αν το dreami εξασφαλίζει tax free για αποστολή Ελλάδα και πως το ζητάς.
      Ρωτησα για τριγωνικη και ειπαν γιοκ...

Οπως εχω αναφέρει κ σε αλλο σχολιο παλαιότερα, απο προσωπική εμπειρια, μονο στο oppomart χρεωνεσαι μια φορά την αποστολή 29$ απο ευρωπη για αποφυγή τελωνείου ανεξάρτητα απο το ποσες συσκευές θα βαλεις στην αγορά σου. Μπορει κάποιος να αγοράσει για τους άλλους ομαδική δηλαδή πχ 3 κινητά κ να μοιραστουν τα εξοδα αποστολης δια 3.στον καθενα 10 $ εξτρα στην τιμη του κινητου. Παράδοση στο χερι απο acs στην ελλαδα. Η αποστολή γίνεται απο Γαλλία.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H nhatzi έγραψε:

Παίζει να την βγάλεις και με 3€. :) Yπομονη μέχρι αύριο. Κι εγώ περιμένω ένα απο τελωνειο. Να δουμε τι πουλια πιάσαμε.

Ο/H panospat88 έγραψε:

Παιδιά ειναι κανείς που περιμένει δέμα από μέσα Νοέμβρη περίπου με nl post κ έχει κάποιο νέο . Ρωτάω κυρίως τα παιδιά που ήταν κολλημένα τα δέματα τους κ το είχαν αναφέρει εδώ .
      Εγώ έχω 3-4 απο 11/11. Κάποια έχουν τελευταια ενημερωνη τέλη Νοέμβρη και κάποια αρχές Δεκέμβρη.ΥΠομονη παιδιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.
      Για Dispute μην το σκέφτεσαι ακόμα. Δεν έχουν χαθεί. Κάπου κωλοβαρανε μέσα στο Ελ. Βενιζέλος. Θα έθει και η σειρά τους λογικα μετά τα Φώτα.

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H nhatzi έγραψε:

Παίζει να την βγάλεις και με 3€. :) Yπομονη μέχρι αύριο. Κι εγώ περιμένω ένα απο τελωνειο. Να δουμε τι πουλια πιάσαμε.

Ο/H panospat88 έγραψε:

Εγώ έχω 3-4 απο 11/11. Κάποια έχουν τελευταια ενημερωνη τέλη Νοέμβρη και κάποια αρχές Δεκέμβρη.ΥΠομονη παιδιά. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο.

=============== Δεκ 27th 2016, 6:55pm ===============
      Το θέμα είναι ότι έχω κάνει βλακεία και έχω ανοίξει duspute κ πρέπει να το προχωρήσω μέχρι 5/1 γιατι αλλιώς θα κλείσει η υπόθεση μου αλλιώς . Τώρα μάλλον την πάτησα και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω ?