Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• @spideman3 Οποτε εισαι ικανοποιημενος γενικα απο το καταστημα...για τον τροπο αποστολης εχει επιλογη insurance post και απλο...αν πληρωσω με paypal δεν ειμαι καλυμενος; οποτε επιλεγω το απλο που ειναι και free..

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Κομπλε ειναι πραγματικα πολυ καλη λυση αυτο το μαγαζι! Στην περιπτωση μου πιο οικονομικο και απο τον topone και με την ιδια σιγουρια οσον αφορα το τελωνιο...εχει παραγγειλει ομως κανεις; επισης εδω στην ελλαδα οταν φτασει το δεμα πως γινεται η διανομη; γιατι το μερος που μενω ειναι δυσβατη περιοχη για πολλες μεταφορικες εταιριες και χρεωνουν γυρω στο 25αρι για να το φερουν.. ;( ;( ;(
      Το κατάστημα είναι Αγγλία οπως κ άλλα παραρτήματα του .es .de .us .ru αυτό ομως που στελνει ευρωπη κ στην περίπτωση μας Ελλάδα ειναι το eu. Το κόστος αποστολης είναι 2% επι της τιμης του προϊόντος που αγοραζεις. Αποστέλλεται με dpd International κ μολις μπει ελλαδα στο παραδίδει η acs στο χέρι δωρεάν. Τωρα αν δεν είσαι σε αστικό κέντρο που ειναι λογική η πρόσβαση με ταχυδρομείο κ είσαι στου βοδιού το κέρατο που λένε, δεν ξερω να σου απαντησω. Αλλά παλι μπορείς να πεις την acs να πας να το πάρεις εσύ η να ρωτήσεις πόσο χρεώνουν να στο φέρουν. Τελωνείο πάντως δεν υπαρχει. Η εναρξη του πακέτου φαίνεται Αγγλία κ διασχίζει χωρες οδικώς για παράδοση (αγγλια, Γερμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, βουλγαρια, ελλαδα) τέλος εχω παραγγείλει κ εγω απο την εταιρεία και ολα μια χαρά στην παράδοση κ πληρωμη. Οπως κ ένας φίλος επίσης. Για την περίπτωση του @Xiaomired δεν ξέρω τι να πω, ας γράψει τι ακριβώς έγινε απο που παρήγγειλε γιατί κ trackin number δινουν κ έγκαιρα απαντουν.Η
    • Απ' οτι θυμαμαι για acs, speedex και γενικη το χωριο μου δεν θεωρειται δυσβατη περιοχη, για dhl και fedex ομως ειναι remote...
      ο @Xiaomired αντιμετωπισε προβλημα;;

• Διαφήμιση
    • Την έκατσα ..γ.. την ατυχία μου ?
      3 μέρες ΥΕΔ Θεσσαλονίκης πρέπει να πάρω τηλ στο τελωνείο?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-12-201611:56ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
      ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ22-12-201622:11ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ23-12-201611:53Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
      ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ23-12-201614:47ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ23-12-201620:27ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
      ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ24-12-201606:38Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
      ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ27-12-201613:08ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • τον Αη Βασίλη πάρε καλύτερα, να σου κάνει δώρο χαμηλό τσεκούρι απ το τελωνείο!!! :mrgreen: :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• G@μW το άγχος μου μέσα δηλαδή... :(
      Καλύτερα δώσε κάτι παραπάνω και πάρ' το από Ευρωπαϊκή αποθήκη και άιντε γεια δηλαδή.
      Ε μα...δεν είναι κατάσταση αυτή...να βγει το συκώτι σου για 20-30-40 ευρώ δηλαδή (1 καφές, 3 ποτά, και 2 πιτόγυρα = μία έξοδος = παραπάνω κοστίζουν) ...και να κάνει και 2 μήνες να φτάσει. :thumbdown:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • και έπεσα πάνω σε ΣΒ και παραμονή πρωτοχρονιάς το πακέτο 3 μέρες στο ΥΕΔ.
      πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ και μου είπαν απο εβδομάδα θα το κοιτάξουν $@!@$!^#^%@#^#^&

στα 280 πόσα επιπλέον θα πληρώσω είπαμε????????????????????????????
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Διαφήμιση
    • Πλεον ναι @pavlidisc..... ;(

Αν δεν το βιάζεσαι κ αν αισθάνεσαι κ τολμηρός με την αδρεναλίνη να χτυπάει στο κόκκινο, τότε κ μόνο τότε ρισκάρεις πλέον από Κίνα!! :fie:

Εγώ, φυσικά, βρίσκομαι σε αυτήν την κατηγορία.. :mrgreen:

@dajannis τυχαίο είναι το ποσό που χρεώνουν, με τον μέσο όρο να είναι στο 40ρικο-50ρικο... :(

Ας ελπίσουμε να είσαι τυχερός κ να ναι πολύ χαμηλότερα!!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• @pavlidisc Φιλε θα σου πω τι ισχυε για μενα προσωπικα μεχρι πριν λιγο καιρο που τα δεματα ξεγλιστρουσαν πιο ευκολα απο το τελωνιο! Η παραγγελεια απο κινα και ολη αυτη η αναμονη και το αγχος του τελωνιου κανουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ την ευχαριστηση οταν τελικα χτυπαει ο ταχυδρομος την πορτα σου...οποτε οταν παραγγελνεις ετσι το κανεις επειδη σου αρεσει η διαδικασια αλλα και για να γλιτωσεις αυτα τα 30-40 ευρω...αν το δεις ετσι τοτε μπορεις να πεις οτι τα 50 ευρω που εχει διαφορα με ενα ελληνικο καταστημα ειναι 2 εξοδοι το πολυ και εχεις να κανεις με δικους σου ανθρωπους συνεννοησε καλυτερα οσον αφορα τα θεματα της εγγυησης η οτι αλλο παει στραβα...οποτε αξιζει να το παρεις απο ελληνικο καταστημα και να ειναι σε 2 μερες στην πορτα σου...τωρα πλεον ομως που εσφιξαν τα τελωνια κι εγω ψαχνω κατι απο ευρωπαικη αποθηκη η εστω με τριγωνικη αποστολη!

• @giwrgosalim
      Βρε οκ...εγώ μαζί σου...ο καθένας όπως "την βρίσκει" εξάλλου. :thumbsup:
      Εγώ δεν έχω παραγγείλει ποτέ απο Κίνα (κινητό) για μένα. Δύο παραγγελίες έδωσα για φίλους πρίν κάνα χρόνο που επέμεναν οτι ήθελαν αγορά απο εκεί. Η μία ήρθε σε 23 ημέρες η άλλη σε 35 άν θυμάμαι καλά. Οκ...τους έκαστε η φάση και βγήκαν κερδισμένοι.

Δεν παρήγγειλα λοιπόν για μένα, αλλά διαβάζω γενικώς τα πράγματα. Ε, το τελευταίο 2μηνο όλο με την αμφιβολία είναι ο κόσμος!!! Για μένα, δεν αξίζει αυτό το άγχος (που άλλος το λέει g@vL@). Ψιλολόγια έχω ψωνίσει πολλά (απο alli κυρίως χωρίς να έχω ποτέ πρόβλημα)...2-3-5-10 ευρώ κόστος...εκεί ναί. Γιατί, ΝΑ κι άν χαθεί, ΝΑ κι άν δεν χαθεί. Αλλά σε σοβαρά ποσά, όχι. Δεν βάζω τον εαυτό μου σε τέτοια διαδικασία. ΌΧΙ.

Προσωπική άποψη εκφράζω ε...μην παρεξηγηθώ...;-)

=============== Δεκ 30th 2016, 11:44am ===============
      Βλέπω τώρα ας πούμε το Mi5s 4/32 που μου έχει πάρει τα μυαλά :love:
      στο globalcentral απο Ευρωπαϊκή αποθήκη το έχει 303 ευρά με παράδοση σε 6-8 μέρες και στο Vickmall 298 ευρά...και θα έρθει απο Κίνα του Αγίου σούτσου τα 9μερα!!! Και άν δεν το πιάσει τελωνείο!

Ε...δεν χρειάζεται παραπάνω λόγια νομίζω. :whistling:

το δε 3/64 το έχει 20-25 ευρώ ακριβότερα...κλάιν μάιν ον δε λάιν!
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

@dajannis τυχαίο είναι το ποσό που χρεώνουν, με τον μέσο όρο να είναι στο 40ρικο-50ρικο...

Ας ελπίσουμε να είσαι τυχερός κ να ναι πολύ χαμηλότερα!!
      δεν θα πληρώσω εκτελωνιστή δηλαδή? χαρτιά αποδείξεις τίποτα;

=============== Δεκ 30th 2016, 11:54am ===============

Ο/H pavlidisc έγραψε:

globalcentral απο Ευρωπαϊκή αποθήκη το έχει 303 ευρά με παράδοση σε 6-8 μέρες
      αυτο το σαιτ ειναι απο Ευρώπη δηλαδή και δεν περνάνε τα πακέτα απο τελωνείο?
      Xiaomi Mi5 64gb Prime
      Xiaomi Redmi Note 4 Pro
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc Φιλε το σαιτ που αναφερεις κι εγω σημερα το ανακαλυψα και εχει πραγματικα υπερβολικα χαμηλες τιμες για ευρωπαικη αποθηκη!! Κι εγω λογικα απο εκει θα παραγγειλω τωρα το redmi note 4 3/32 μαυρο χρωμα στα 164 για δωρακι...