Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ξαναπάρε τηλεφωνο κι αν σου δώσουν την ίδια απάντηση εγώ θα αγοράσω από ένα Mi Mix σε όλους εδω μέσα.
Περιμένω το καινούριο μου κινητό!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ξαναπάρε τηλεφωνο κι αν σου δώσουν την ίδια απάντηση εγώ θα αγοράσω από ένα Mi Mix σε όλους εδω μέσα.
Περιμένω το καινούριο μου κινητό!!!
-
Ο/H Chaos έγραψε:
εγω σημερα παρελαβα απο gearbest με NL ενα πακετο απο 23/11
-
-
Ο/H Chaos έγραψε:
σημερα παρελαβα απο gearbest με
και απο ότι είδα σε πολλούς γίνεται αυτο απο την συγκεκριμένη σελίδαXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Ο/H demakhs έγραψε:
Πήρα εγώ έναν συμμαθητή μου που δουλεύει στα ΕΛΤΑ
Να τους πει να τα αφήνουν όλαYou may think you can fly - but you better not try -
Nl post...The day is my enemy, the night is my friend
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ήρθε σε κανέναν τίποτα με ΝL ή CN απο τα αμαρτωλά του Νοέμβρη;
Το Vickmail με συμβουλεψε αν δεν παραλάβω στις 60 ημέρες να ανοίξω dispute στο Paypal.
100% εναι χαμένα!Xiaomi 13 -
Ο/H iAmLiakos έγραψε:
@dajannis Υπαρχει ακομα περιπτωση να γλιτώσεις με μηδέν κόστος. Ίδια περίπτωση με εσένα είχα και εγώ, μπήκε ΥΕΔ Θεσσαλονίκη, έκατσε 7 μέρες, έφυγε πάλι πίσω Αθήνα και μπήκε ΥΕΔ Αθήνας για 6 μέρες, και ήρθε στα Γιάννενα που ήταν και ο προορισμός του στις 42 μέρες από την παραγγελία χωρίς όμως έξοδα. Κυριολεκτικά μηδέν έξοδα. Βέβαια ποτέ δεν έγραψε στο tracking το "Προιοντα υψηλης αξιας, απαιτείται εκτελωνισμος".
Γενικά έχω καταλάβει ότι είναι μπαχαλο.. οπότε θα έλεγα κάνε υπομονη! Και βλέπεις..
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
και θα προλάβω και την γιορτή του ανιψιού να το πάρει σαν δώρο
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !ENJOY
me, m!, mi , μη !!!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Περιμένω το καινούριο μου κινητό!!!
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα