Ανάλογα παίζουν πολλά πράγματα ρόλο , είναι και θέμα τύχης και μαγαζιού και ανάλογα με την ζημιά !
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
επειδη με ενδιαφερει το συγγεκριμενο κινητο απο το geekbuying το πηρες τελωνειο περασε ποσο σου πηγε τελικη τιμη. ΕυχαριστωΟ/H tzifos έγραψε:
Ναι αυτό πήρα, σε λευκό, από κίνα, αγορά 6/12, αποστολή 10/12, παρέλΑΟ/H giani58 έγραψε:
Ναι απο GeekB. $214.99$ η τιμή, μέσω paypal, και έβαλα την μετατροπή συναλλάγματος να μην την κάνει το paypal (που το έβγαζε ~210Ευρώ) αλλά να την κάνει η τράπεζα (Paypal συνδεμένο με την πιστωτική μου) όπου στην τράπεζα η συναλλαγή έγινε με τελική τιμή χρέωσης ~205~206Ευρώ. Αυτό ήταν το κόστος, τίποτα άλλο.Ο/H giani58 έγραψε:
επειδη με ενδιαφερει το συγγεκριμενο κινητο απο το geekbuying το πηρες τελωνειο περασε ποσο σου πηγε τελικη τιμη. Ευχαριστω
τέτοια γκαντεμιά!!! την ατυχία μου μέσαΟ/H osalonikios έγραψε:
Στο ΥΕΔ θέλουν 2-3 βδομάδες
Ο/H osalonikios έγραψε:
Μάλλον υπέγραψε κατι ο Αλέξης πάλι και δεν το πήρε πρέφα.