Γεια σε όλους, μόλις παρήγγειλα ένα xiaomi από gearbest και μου ζήτησαν φωτοτυπία ταυτότητας και πιστωτικής είναι λογικό αυτό? και δεν είναι λίγο επικίνδυνο, αφού πληρώθηκαν τι τα θέλουν?
13.420
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΦίλε μου, μόλις μου μπήκαν τα λεφτά απο επιστροφή απο vickmall και μετα απο 11 κινητα δε θα ξαναπαρω γιατι και τα λευτά μου πήρα πίσω αλλά ούτε τα έδωσε το κατάστημα όπως μου είπε το paypal, οποτε το μαγαζί και πάλι κέρδισε και μιλάμε οτι Μάρτη Απρίλιο κάπως χάθηκαν κοντά στα 2000 πακέτα με την sing post, επειδή κάτι μου βρωμάει θα πάρω απο τον νεο μας φίλο!Ο/H Xstos έγραψε:
Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς το πώς το κάνει, όμως εύκολα γίνεται αντιληπτό.Προφανώς τον τελευταίο καιρό έχει υιοθετήσει πολύ πιο επιθετική πολιτική στις τιμές των συσκευών, θέλοντας να αξιοποιήσει διάφορα πράγματα, όπως την ανανέωση της σελίδας του, τον ντόρο που κάνει με τις χορηγίες σε εμάς εδώ (γεγονός που με εντυπωσιάζει πολύ περισσότερο από τις χαμηλές τιμές του) κτλ. Επίσης, προφανώς μελετάει και τον ανταγωνισμό και προσπαθεί να πάρει θέση στο "παιχνίδι", ειδικά με τους Έλληνες (αν έχεις παρατηρήσει το vickmall κόντευε να γίνει ο αποκλειστικός προμηθευτής της Ελλάδας και οι κοπέλες του τσάτ μόνο ελληνικά που δεν έχουν μάθει ακόμα).Ο/H geomaza έγραψε:
Καλησπέρα! Να σε ρωτήσω κάτι? Πως μπορεί και πουλαει το redmi note 3 pro 32giga σε αυτη την τιμή? Είναι αρκετά μεγάλη διαφορά απο τους υπόλοιπους, banggood, vickmall, gearbest, geekbuying...
Επίσης, ρίξε μια ματιά στις τιμές:
Yeso: $191-195, Vickmall: $199-209, διαφορές $8-14
Σκέψου και τι τιμές ανακοινώνει η Xiaomi όταν παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο και με τι περιθώριο κέρδους δουλεύουν τα μαγαζιά.
Ο άνθρωπος προφανώς δουλεύει με το μοντέλο "μικρότερο περιθώριο κέρδους-μεγαλύτερο πλήθος πωλήσεων", που φέρνει αύξηση πελατολογίου κτλ. Απολύτως θεμιτό, κατ' εμέ.
Πρίν λίγους μήνες, που το vickmall ήταν το πιο φθηνό αξιόπιστο κατάστημα, έβλεπα τις τιμές να ανεβοκατεβαίνουν κάθε μέρα, περί τα $5. Ρώτησα και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι κάθε μέρα παραλαμβάνουν εμπόρευμα, με διαφορετικές τιμές χοντρικής.
Τα σχόλια δικά σας.
Σημ.: Αναφέρομαι στα δύο αυτά καταστήματα, γιατί μόνο από αυτά έχω προσωπική εμπειρία αγοράς συσκευών.
Φ
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ερώτηση,
ο γλυκούλης στέλνει και με singpost, ή αποκλειστικά με post nl, που θέλω να αποφύγω;
Του έστειλα email, απάντησε σήμερα, στέλνει και με singpost.
Proud member of xiaomi-miui.gr
ο γλυκούλης στέλνει και με singpost ---->> singpost = εγγύηση 7-8 μέρες για Αθήνα & μετά ΕΛΤΑ 4 μέρες Αθήνα -Ηράκλειο -ΧανιάΟ/H makis1024 έγραψε:
Δώσε όμως αν μπορείς tracking number να το τσεκάρουμε
--------------------------------------------------------------------------------------
τι tracking number να δώσω;;...δεν έχω παραγγείλει !!!....καμιά μπυρίτσα όμως .... ευχαρίστως ;))