με σιγκαπουρι
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
εγω οσες Φόρες παρειγγειλα με sg απ την στιγμη που πάτησε Ελλάδα πανω απο 4 μέρες δεν πέρασαν.Παραλαβή απο Θεσσαλονίκη.Χωρίς τελωνειο
-
-
-
gia na doume
-
Ο/H hondx έγραψε:
gia na doume
-
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τα φωτα σας εαν μπορειτε να με βοηθησετε...
Λοιπον , απο 27/12 παραμενει στο τελωνειο Θεσ/νικης το δεμα μου. Ειναι ενα Lenovo zuk z2 , κοντευει μηνα ρε παιδια μεσα τι γινετε?? Γνωριζεται μηπως καποιο τηλ απο τα ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ??? Ευχαριστω για το χρονο σας !! -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Ρε συ το σκεφτομαι για το redmi pro απο banggood στα 170 το κοστος για να ερθει με Ems ειναι 17 ευρω...εγω προσωπικα δεν αντεχω την αναμονη μετα τις 15 μερες αρχιζει να με τρελαινει οποτε αν εχει ιδιες πιθανοτητες με το free shipping τοτε θα τα δωσω τα 17 μιας και το eglobal ζοριζομαι πολυ να το εμπιστευτω
Πήρα πριν 1 μήνα & εγώ το redmi pro
Πληρωσα 17 ευρώ με ems & σε 15 ημέρες το είχα στα χέρια μου χωρίς να περάσει τελωνείο
Θέλω να παραγγείλω τώρα πάλι το redmi pro για την αδερφή μου
Με ems έχω περισσότερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο ?
-
@giwrgosalim Φιλε μου εννοειται οτι παραγγελνεις απο οπου θες....δικα σου ειναι τα χρηματα οτι θελεις κανεις!!
-
Προφανως φιλε μου απλα ρωταω εδω που υπαρχουν ατομα με εμπειρια ωστε να κατατοπιστω!!
=============== Ιαν 22nd 2017, 2:11am ===============
Περιμενω τωρα Δευτερα να ενημερωθει το stock στο eglobal μην παραγγειλω και περιμενω να το φερουν απο αφγανισταν και λογικα θα την ριξω εκει και ο θεος βοηθος! Οπως ειπα το μονο που με νοιαζει ειναι η ποιοτητα του τηλεφωνου...απο κει και περα ας φτασει στα χερια μου και κολυμπωντας αν θελει
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H D.tagos έγραψε:
Γεια σας παιδια ειμαι νεο μελος και θα ηθελα τα φωτα σας εαν μπορειτε να με βοηθησετε...
Λοιπον , απο 27/12 παραμενει στο τελωνειο Θεσ/νικης το δεμα μου. Ειναι ενα Lenovo zuk z2 , κοντευει μηνα ρε παιδια μεσα τι γινετε?? Γνωριζεται μηπως καποιο τηλ απο τα ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ??? Ευχαριστω για το χρονο σας !!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H D.tagos έγραψε:
Λοιπον , απο 27/12 παραμενει στο τελωνειο Θεσ/νικης το δεμα μου. Ειναι ενα Lenovo zuk z2 , κοντευει μηνα ρε παιδια μεσα τι γινετε?? Γνωριζεται μηπως καποιο τηλ απο τα ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ??? Ευχαριστω για το χρονο σας !!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα