Αυτα ολα στα order notes σωστα; Ή θα πρεπει να επικοινωνοισω νωριτερα;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕπειδη εχω εμπειρια απο εμποριο, αυτο φιλε μπορω σχεδον να στο εγγυηθω..Ο/H giwrgosalim έγραψε:
εχω ομως ενα προαισθημα οτι εγω που εκατσα και το ανελυσα τοσο πολυ θα πετυχω ΟΛΕΣ τις ατυχιες που μπορουν να συμβουν σε καποιον σε μια τετοια παραγγελια, ενω υπαρχουν χιλιαδες ατομα που καθημερινα ριχνουν παραγγελιες σε οποιοδηποτε καταστημα χωρις καμια καλυψη και καμια ερευνα και ολα πανε κομπλε...τυχη ειναι αυτη![]()
,Ακούστε το κουφό όταν περνάει τελωνείο δεν καταλήγει ακριβώς στα ΕΛΤΑ ....(χαχαχα) το παραλαμβάνει η ΕΛΤΑ κούριερ ....Εάν δεν έχει δασμούς στο φέρνει η ΕΛΤΑ κούριερ ...Εάν όμως έχει δασμούς το παραδίδει η ΕΛΤΑ κούριερ στο κανονικό ΕΛΤΑ για να εισπράξει τους δασμούς γιατί η ΕΛΤΑ κούριερ δεν έχει δικαίωμα είσπραξης δασμών..... Κλάματα........ Πάντως παιδιά για να μην λέω παπαρολογιες το δέμα εγώ θα το πάρω αύριο όλα αυτά που σας είπα για τους δασμούς των ¹/14 ευρω είναι αυτά που μου είπε αυτός από την ΕΛΤΑ κούριερ της Κοζάνης το Σάββατο γιατί έψαχνα το δέμα ....Ο/H giwrgosalim έγραψε:
14 ευρω; Τοσο ειναι μονο η αμοιβη του τελωνειακου ρε συ! Το ΦΠΑ 24% δεν το χρεωσαν;Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
το δικό μου πέρασε πριν μία εβδομάδα ...Ταρίφα για το mimax 3-32 14 ευρω
Γιατι να ειναι μεγαλυτερη η πιθανοτητα ρε συ αφου και οι 2 τροποι αποστολης καταληγουν στα χερια των ΕΛΤΑ..δεν βρισκω το λογο να γινεται αυστηροτερος ελεγχος σε αυτα που ερχονται με EMSΟ/H makis1024 έγραψε:
Σε σχέση με singpost, postnl, Swiss post κ.τ.λ , αυξημένες πιθανότητες
Που να το βρω αυτο το καταστημα ρε συ; Μεσω ιντερνετ αποκλειεται να γινει τετοια συνεννοηση και επισης γιατι να το κανει αυτο;Ο/H flowin_through έγραψε:
γιατι δεν πατε σε ενα νορμαλ καταστημα που εχει και να το παρετε χωρις χαρτι; ετσι παει σχεδον τιμη Κινας