Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@demakhs είδες τον @geoanto555 κατευθείαν έκανε like στο "πρώην σκουλήκι "του μύρισε νέος υποψήφιος πιγκουίνος. Αλλά ούτε αυτός μας απαρνιέται και ας μας ρίχνει dislike.
-
-
ήταν από τα "κατά λάθος", να υποθέσω....
ψάχνω dislike και δεν βρίσκω κανένα, εκτός από τα 2 παραπάνω, τα οποία ταρακούνησαν συθθέμελα τις βάσεις και τις αρχές, στις οποίες στηρίχτηκε το παρόν φόρουμ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φυσικα και ηταν απο τα καταλαθως και θα το διορθωσω αμεσα!
Πραγματικα πρωτη φορα ειδα dislike στο forum! Οχι οτι ειμαι πολυ καιρο εδω αλλα με παραξενεψε, ειχα απορια να δω πως το εμφανιζει αλλα δεν το τολμησα ποτε γιατι φοβομουν μη με διωξετε
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
καλησπερα
Εξυπηρέτηση σε συγγενικό πρόσωπο
Έγινε παραγγελία από banggood
Xiaomi redmi pro
23 αναχώρηση
Free shipping
Απλά το πήρα με paypal μην στραβωσει κάτι.
Ξαφνικά εχθές εμφανίστηκε
Και δείχνει ότι είναι στο κέντρο διαλογής Αττικής από εχθές
Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ? -
Λογικά ναι το γλίτωσες αλλά αν δεν φορτωθεί σε μεταφορικό μέσο να φύγει από εκεί συνέχισε τις προσευχές στο Βούδα!
-
Ο/H doctor13 έγραψε:
Το γλύτωσα το τελωνείο η υπάρχει πιθανότητα ακομα ?
Αν είναι για Αθηνα την πήδηξες.
Even dead i will fight. -
Δεν ξέρω αν το εμφανίζει ή όχι, πάντως εγώ το σβουντουρηξα το dis, στον οποίο έχω σβουντουρηξει και πολλά likes, αλλά κάποια πράγματα αντιεπιστημονικα και λυπηρα δε μπορεί να λέγονται ούτε για πλάκα. Κάτι που το φόρουμ δυστυχώς γενικά ανέχεται και πνίγει το αντίθετο. (δεν έχω σκοπό να κάνω άλλο ποστ)Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
thanks μακάρι να την γλιτώσαμε ώστε να μπουν νέες παραγγελίες χαχα.
Βόρεια Ελλάδα δεν μετακομίζω γιατί πλέον είναι σχεδόν στάνταρ το τελωνείο .
Αθήνα είμαι ,αλλά σύμφωνα με το tracking
Είναι από εχθές στο κέντρο διαλογής Αττικής & δεν ξεκολλάει.
Μου ήρθε & 1 ειδοποίηση για παραλαβή αλλά με τόσες παραγγελίες έχω χαθεί -
Να ξέρεις κάθεται τουλάχιστον μία ημέρα στο Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ. Ανεξαρτήρως προορισμού.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα