OffTopic
Ειρήνη υμίν αδέλφια. "Είναι ντροπή Έλληνες να τουφεκάνε Έλληνες!"
Στα καθ' ημάς, @zisistil Redmi Note 5 με οθόνη 1280χ720?? Πως γκένεν αυτο; Πιστεύω θα άλλαξουν τα specs...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H billfot έγραψε:
Παιδια τα φωτα σας!
Το fastcardteck τι λεει απο αξιοπιστια?
Στην μεταφορα του δεματος μου δεινει 4 επιλογες για αποφυγη φορων με registered airmail service
Netherlands Post Airmail Package,SF EXPRESS AIRMAIL PACKAGE,Deutsche Post Airmail Package (Transported to DE send to AT,CH,CZ,DE,DK,ES,FI,UK,HU,IE,NL,),European Union Airmail Package ((English Address Only)Trans UK to EU all countris fast safe).
Παρ ολα αυτα μου δινει και εξτρα επιλογη μετα πληρωνοντας το 7% της αξιας να σου διασφαλισει και το τελωνειο.
Επισης δινει και επιλογη SF-Express Express Service και EMS Express Service (USPS), αλλα δεν αναφερει κατι για φορους.
Τι επιλεγω απ ολα αυτα ?Deutse post η European union airmail ?
Επισης κι αλλο θεμα.
Πανω απ τα 350 ευρω ΔΕΝ δεχεται paypal!!! μονο western union και bank transfer!
Aυτο ειναι θεμα γιατι η παραγγελια μου θα ναι παραπανω κι αμα κατσει η στραβη...
Εχει κανεις εμπειρια?
Παιδιά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινήθηκε ένα δέμα μου από 30 Οκτωβρίου 2016 παρακαλώ(μετά από 100 μέρες) xD (Ο/H VeeTs έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
RJ894944330CN
Δείτε RS242112975CN .ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-10..Εχω παρει refund φυσικά.Ο/H longus έγραψε:
Και εγώ μία από τα ίδια, αγορά 28/12, αποστολή για Ελλάδα 3/12, και ακόμη τίποτα, άστα να πάνε...Ο/H zananiro έγραψε:
Με China post έχει παραλάβει κανείς πρόσφατα? Έχω μια παραγγελία κλείνει 40 μέρες.
xiaomi redmi note 3 pro τι λετε για αυτο???Ο/H arisagras έγραψε:
καλημερα boys πρωτη φορα θα παρω τηλεφωνο απο εξω και θελω λιγο βοηθεια αρχικα ειχα κατασταλαξει στο mi5 αλλα λογο οτι δεν ειναι δοκιμασμενο ακομη με την συσκευη που θελω να το χρησιμοποιησω καταληξα στο redmi note 3 pro...τι να προσεξω οσο αφορα το τηλεφωνο (special edition-global κ.τ.λ)???και ποιο καταστημα να προτιμησω??