Μπας και στο έστειλαν οδικώς; Μέχρι του χρόνου θα φτάσει μην ανησυχείς.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ναι swiss post απο 24/1 .
Εχει κανεις γυρισει πισω αντικειμενο σε banggood?Αν βγηκε ακρη δηλ.. -
Άποψη μου, πλήρωσε ότι τυχόν σου βγάζει το τελωνείο μην μπλέκεις με επιστροφές.
-
Αγαπητέ αν δεν το πληρώσεις το τελωνείο δύο είναι οι πθανότητες ή θα βγεί χαρτί καταστροφής μετά από καιρό ή θα επιστραφεί όντως στον παραλήπτη με όλο τον λογαριασμό μαζί κάτι που μάλλον δεν θα του αρέσει και πολύ μιας και σε είχε προειδοποιήσει για τυχόν τελωνείο.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Αγαπητέ αν δεν το πληρώσεις το τελωνείο δύο είναι οι πθανότητες ή θα βγεί χαρτί καταστροφής μετά από καιρό ή θα επιστραφεί όντως στον παραλήπτη με όλο τον λογαριασμό μαζί κάτι που μάλλον δεν θα του αρέσει και πολύ μιας και σε είχε προειδοποιήσει για τυχόν τελωνείο.
Δεν παίζει από το πωλητή να ζητήσουν λεφτά τελωνείου. Απλά είναι risky η επιστροφη, πως πού πότε θα φτάσει κ στο τέλος στο refund θα αφαιρέσει τα μεταφορικά που τώρα σου είπε free λα μετά σε επιστροφη θα στα χρεώσει οπότε σίγουρα -20 ευρώ....Αν το σκεφτείς θα χάσεις λεφτά κ χρόνο με την επιστροφή καλύτερα πλήρωσε τελωνειο χάσε κάτι παραπάνω οικονομικά και κοίτα να το χαρείς!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Α δεν ξέρω τι να σου πω. Έχω ακούσει πολλά τρελά σε διάφορα fora για αυτό λέω.
-
Καλα δίκιο έχετε..Στη χειρότερη το πουλάω αν είναι.
-
@konsniper Γιατι ρε φιλε να το πουλησεις; Ποιο εχεις παραγγειλει απο ποιο καταστημα και ποσο;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Αν είναι πούλα το αλλά μην κάνεις τώρα επιστροφές κτλ
-
@giwrgosalim
Το Xiaomi Redmi Note 4 στα 3/32gb απο Banggood.
Κοιτά,πηρα ενα κινητο σε λεφτά που θεωρουσα καλή ευκαιρία.Κ δεν ξαναειχα τετοιο κ ειπα να δωσω μια ευκαιρία.Αν είναι τελικά να φτασω σε ένα Χ ποσό που δν ήθελα να διαθέσω, δεν αξίζει. Επαιξα κ εχασα.Ετσι είναι αυτά. Αν μπορώ να το δώσω χωρίς κέρδος εννοειται,στα λεφτα που εδωσα,μαλλον θα το κανω. -
-
Δεν είσαι μόνος σου, το γνώριζες το ρίσκο του τελωνείου. Όποιος παίζει, πρέπει να ξέρει να χάνει.
135 το πήρα το ίδιο τηλέφωνο από aliexpress, δύο εβδομάδες τώρα είναι στο τελωνείο. Δεν παραπονιέμαι όμως.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα