Εμένα ένα μου έμεινε τρεις ημέρες στο Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ αν σε παρηγορεί αυτό αλλά συνήθως μένουν μέχρι 3 ημέρες έως ίσως και 7 εκεί και μετά πάνε στον προορισμό τους.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παιδες καλημερα
χθες μετα την παραγγελια στο ali , εκανα ριβιου για κατι τζαμακια που ειχα παρει απο εκει πριν κανα 20ημερο.Μολις τελειωσα μου εβγαλε ενα κωδικο που τον σκαναρεις στην εφαρμογη τoυ ali στο κινητο σου , το στελνεις σε ενα δικο σου στο mesenger πχ , και μολις αυτος ενεγοποιησει νεο λογαριασμο με εφαρμογη aliexpress στο κινητο του, σου ερχεται κουπονακι 4 δολλαρια για οτι παρεις πανω απ τα 26 ευρω εντος 5 ημερων.
Επειδη με ετρωγε το χερι μου , ακυρωσα την παραγγελια, μιας και ηταν μονο ωρων, και την ξαναεδωσα με το κουπονακι.
Σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη ενα πραμα... -
καλημερα
Θέλω να παραγγείλω 1 xiaomi redmi 4 pro
Το βρήκα gearbest με κουπόνι 147
Να προτιμήσω , international miui 8 ,H
HK WAREHOUSE GOLDEN
Μπερδεύτηκα λίγο
Έβαλα τώρα για το 3/32 & το βγάζει
Out of stock -
Το έχω το golden είναι πολύ ωραίο αλλά διάλεξε us and eu shipping όχι nl γιατί απαγορεύει τις μπαταρίες.
-
-
Τελευταία ενημέρωση:
Έφτασε στα χέρια μου το Redmi 4 Pro μετά από 2 μόλις εργάσιμες ημέρες.
Τώρα θα χρειαστώ ξανά τη βοήθεια σας σχετικά με το unlock και το πέρασμα της νέας Stable ROM.
Ποιο είναι το καλύτερο τόπικ γι αυτές τις διευκρινίσεις;Won't Back Down -
-
Με γεια το κινητό. Να το χαρείς. Είναι φοβερό κινητό.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Με γεια το κινητό. Να το χαρείς. Είναι φοβερό κινητό.
Για τον πατέρα μου και ελπίζω να του φανεί εύκολη η μετάβαση από Samsung..Won't Back Down -
Η μετάβαση από Samsung για να σκεφτώ.......χμμμμμ μάλλον δεν θα του φανεί εύκολη.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Η μετάβαση από Samsung για να σκεφτώ.......χμμμμμ μάλλον δεν θα του φανεί εύκολη.
You may think you can fly - but you better not try -
Σωστό σε βρίσκω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα