Σε αυτό νομίζω ήσουν απλά τυχερός, επειδή τα κινητά απ' ότι ακούω τα πιάνουν με x-rays. Έχουν πιάσει και πολλά με αναγραφόμενη τιμή $20 απ΄έξω.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τέσσερα κινητά. Για κινητά μιλάμε ε έχω πάρει από Κίνα και κανένα δεν με τίμηση στο τελωνείο.
-
Μήν το γρουσουζευεις & σου κάτσει στο επόμενο.
Να ρωτήσω επειδή δεν μου έχει ξαναγίνει.
Είχα 1 δέμα ψιλοπραγματα που είχε να δώσει σημεία ζωής πολύ καιρό
Το banggood μου έκανε refund.
Πηρα ξανά λοιπόν θήκη & κάτι ανταπτορακια & κάτι αλλά που είχε
Σήμερα έσκασε Ελλάδα έφυγε από αεροδρόμιο.
Τι κάνω ?
Θέλω να πάρω 1-2 ψιλοπραγματα από μέσα να τα πληρώσω & τα υπόλοιπα να τα στείλω πίσω .
Θα χρεωθώ ?
Να το παραλάβω & να κάνω τον Κινέζο ?
Θα το δουν νομίζω
Η αξία είναι κάτω από 15 ευρώ
Απλά χρειάζομαι κάτι από το δέμα -
Πλήρωσε τα όλα δεν υπάρχει λόγος να σκάσεις έτσι 12 ευρώ στα ΕΛΤΑ για επιστροφή δέματος.
-
Τι να πληρώσεις;; Άμα δεν παραλαβεις, δεν πληρώνεις τίποτα.
Για X-rays μήπως να τους λέμε να τα τυλιγουν με αλουμινόχαρτο;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ναι το αλουμινόχαρτο το βλέπω καλή λύση.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Ναι το αλουμινόχαρτο το βλέπω καλή λύση.
Εκτός αυτού δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο τρισεκατομύριο να απογειωθεί από Κίνα μέσα σε αλουμινόχαρτο
Ή θα επιστραφεί ή θα ανοιχτει. Πιο πιθανό την επιστροφή βλέπω.
Even dead i will fight. -
Ωραίος! Δίκιο έχεις!
-
το θέμα μου είναι ότι ήθελα κάτι από το δεματακι .
Άρα άκυρο να το ανοίξω να πάρω κάτι ( που θα το πληρώσω ) και τα υπόλοιπα να στείλω πίσω ( θα μου ζητήσουν χρήματα )
Να το παραλάβω & να κάνω τον Κινέζο ?
Χωρίς paypal ήταν η παραγγελία -
Πήρες από Κίνα χωρίς paypal ή έστω alipay; Αυτό είναι ίσοδύναμο αυτοκτονίας να ξέρεις. Ποτέ από Κινέζο αγορά χωρίς προστασία. Σε μια στραβή θα τρέχεις κανένα μήνα να ξεμπερδέψεις με τις τράπεζες.
-
Εαν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στην ερώτηση μου θα το εκτιμούσα.
Τώρα Στραβη όντως μπορεί να κατσει
Σε 2-3 site έχω 100+ παραγγελίες χωρίς paypal & ποτέ δεν είχα πρόβλημα για ψιλοπραγματα. Ίσως & τυχαία αλλα
Πλέον ακριβές παραγγελίες μόνο paypal . -
Να ξέρεις έχω γνωστούς τραπεζικούς. 1 μήνα γεμάτο πιάνει η αμφισβήτηση συναλλαγής. Παράλαβε και δώσε του τα λεφτά αν θες τη γνώμη μου. όπως ήταν αυτός σωστός μαζί του να είσαι και εσύ. Έτσι μετά θα αποκλείσουν την Ελλάδα τελείως από τις αποστολές. Εμείς οι υπόλοιποι τι χρωστάμε;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα