Πάντως οι Αμερικανοί έχουν δίκαιο σύστημα αποστολής δεμάτων. Προπληρώνεις το τελωνείο σου (σου βγαίνει φθηνότερα έτσι) και είσαι καθαρός μετά.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H veloglou έγραψε:
Απρόσμενα παρέλαβα τελικα πολύ γρήγορα το mi5 μου απο bangood με swisspost!
στο πακέτο είχαν γράψει mp3 αξίας 150euro τελωνείο δέ περασε.
δέ βάλανε eu adaptor
πώς ανεβάζω photo ,με imgur γίνεται ? δέ βρήκα κάποιο guide.(σε πμ ίσως μη χαλάμε το topic. απο το add image ζητάει Link ,βάζω το imgur αλλά δεν)
Καλορίζικο έλα εδώ Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini) -
Σίγουρα δε το είπα για το 1,5 ευρώ
Βρήκα άκρη να ανεβάσω pics apo Tapatalk!
: το πακετάρισμα
Η πορεία του!
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk -
Στην τυχη, ολα στην τυχη....
Αναλογα με το χερι του υπαλληλου.
Και εγω δεν ηθελα να πιστευω οτι εβαλε το χερακι της η εταιρεια διανομης, αλλα αρχιζω να το πιστευω. Παιζεται κ*μπινα. Να ξερετε οτι τα "νεα" 4αρια εχουν ηδη τελειωσει.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
-
καλημερα
H Sytam από ποια χώρα & μεταφορική είναι? -
Αγοραζεις ενα κινητο απο κινα 175 ευρω.Αν πεσει τελωνειο τρως ενα 60αρι πχ φπα και εξοδα.Εδω κοστιζει 230.Μια η αλλη δηλαδη.Οποτε τα ζυγιζεις και λες δε βαριεσαι θα το παρω απο δω.Ετσι παιρνει το 24% το κρατος φορολογει την Ελληνικη εταιρεια που το πουλαει (τη σκιζει πλεον) και ολοι ειμαιστε μια χαρα.
Αν εισαι Ελ. Επ. και το περνας και στα εξοδα σου συμψηφιζεις και το ΦΠΑ και ειναι κι αυτο ενα κινητρο να το παρεις απο εδω.
Σε περιπτωση ομως που αποφασισεις να το παρεις απο κινα και μπορεις (δεν ξερω θα μας πει ενας λογιστης) να βαλεις τελικα το φπα του τελωνειου (ΑΝ περασει) στα εξοδα της επιχειρησης σου, μηπως τελικα δεν ειναι καθολου ρισκο η αγορα του απο εκει? -
Ο/H billfot έγραψε:
Αν πεσει τελωνειο τρως ενα 60αρι....Ετσι παιρνει το 24% το κρατος
Πλέον μπορείς να το πάρεις από Κίνα με 175+20-μεταφορά και να έρθει σε 10 μέρες και χωρίς τελωνείο..
Κατα τ άλλα όποιος μπορεί να το αγοράσει απο Ελλάδα ..απλά καλά κάνει. -
Το παραδειγμα μου ηταν συγκεκριμενο.Το Μι max που πηρα πριν 1,5 μηνα απο ali δεν ειχε τριγωνικη.Αν πας στο vickmall τωρα εχει 195 +20 ...Αρα το αγοραζεις και ακριβοτερο.Ευκαιρια δυσκολα θα βρεις αν θες ευρωπαικη αποθηκη η τριγωνικη
-
-
Βασικα το θεμα μου ειναι το ΦΠΑ αν λογιζεται στα εξοδα μου.Αν ειναι ετσι αξιζει το ρισκο και χωρις τριγωνικη.
-
Ο/H billfot έγραψε:
Βασικα το θεμα μου ειναι το ΦΠΑ αν λογιζεται στα εξοδα μου.Αν ειναι ετσι αξιζει το ρισκο και χωρις τριγωνικη.
You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα