Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟΠΩΣ προειπα : Και όχι δεν θα είναι εξαιτίας της μιας φοράς του ενός αγοραστή από Ελλάδα, αλλά από το σύνολο των αγοραστων απο Ελλαδα, που θα επαναλάβει την ιδια εξυπνάδα σε οποιαδήποτε αγορά.Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Πάντως δεν περίμενα να κόπουν οι συναλλάγες μεταξύ 2 χωρών λόγω μιας... "προσωπικής απόφασης/πρωτοβουλίας λαμβανομένη ως νόμος συμπεριφοράς σε ισχύ για όλους"Δεν ήξερα ότι έχω τόση δύναμη.![]()
![]()
καλες φορτισεις .Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Δεν υπάρχει κανένα είδος εξυπνάδας αδερφέ. Από τη στιγμή που δεν παρέλαβα εντός του ορίου που δίναν στην σελίδα τους είμαι καλυμμένος. Και την διαδικασία του refund την κίνησα στο μέγιστο αργότερο όριο κατά PayPal (60 μέρες από την παραγγελία). Και μάλιστα και με την παρότρυνση του πωλητή. Οπότε καλημέρα από μένα, πάω να φορτίσω λίγο το κιν με τα δωρεάν powerbanks που απέκτησα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H flowin_through έγραψε:
Το μεγιστο οριο απο το paypal ειναι 180 μερες.
Αν προηγηθει συνεννοηση με τον πωλητη, ολα ειναι πριμα. Αν οχι, ειναι ριξιμο και θα παει αλυσιδωτα μεχρι να μας επιστρεψει.