Απείλησε τους με μια καταγγελία στην Ε.Ε.Τ.Τ. και θα δεις μετά πως κινούνται τα δέματα γρήγορα. ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Ε.Ε.Τ.Τ. Καταγγελίες.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εεε αυτο ας το ανοιξουν μωρε τι θα καταλαβουν!![]()
![]()
Αφου το κινητο ερχεται απο eglobal και ειμαι καθαρος ολα κομπλε![]()
![]()
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δεν νομιζω οτι θα φοβηθουν αφου και να κανει κανεις καταγγελια δεν πιστευω οτι θα υπαρξει καποιο αποτελεσμα
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο άλλος έκανε στη Vodafone και μετά του προσέφεραν ειδικό πακέτο μόνο για αυτόν τον ίδιο. Φυσικά και εφόσον έχεις δίκιο θα το βρείς.
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εγω περιμενω ενα δεμα αξιας 17 ευρω...
Στο tracking δεν αναφερθηκε πουθενα το τελωνειο και τωρα το τελευταιο status λεει Εκφωρτωση απο μεταφορικο μεσο ΚΔ Θεσσαλονικης...
Δεν ξερω αν αυτο ειναι το τελωνειο με αλλα λογια βεβαιαΘα δειξει!
Αν η ώρα είναι βραδυνή (πχ 02.07) και δεν έχει συνεχεια είναι υποπτο.
Αν πέρασαν 2-3 μέρες το ύποπτο κάντο βεβαιότητα.
Even dead i will fight. -
-
-
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Αν η ώρα είναι βραδυνή (πχ 02.07) και δεν έχει συνεχεια είναι υποπτο.
Αν πέρασαν 2-3 μέρες το ύποπτο κάντο βεβαιότητα.
=============== Φεβ 23rd 2017, 6:17pm ===============
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Μόλις δόθηκε και η δική μου παραγγελία μετά από πολύ σκέψη και έρευνα αγοράς (μαγαζί/μοντέλο) κατέληξα στο Mi5 3GB/64GB από το eglobalcentral στα 250€
Άντε να δούμε τώρα πότε θα φτάσει
Αν παρακολουθεις καιρο το forum θα ξερεις με ποσο παθος εκραζα αυτο το καταστημα πριν κανα μηνα(ειδικα οταν εριξε εκει παραγγελια ο @demakhs). Τελικα ομως κατεληξα να παραγγειλω κι εγω απο εκει(στις 3/2) λογω φοβου τελωνειου!
Οι φοβιες μου σχετικα με το καταστημα αυτο μεχρι στιγμης εχουν βγει τελειως ακυρες και αβασιμες και δεν ντρεπομαι καθολου που το λεω!
Δεν μπορω να ξερω ακομα για την ποιοτητα του προιοντος! Μπορω να σου πω ομως οτι το shipping time τους δεν ειναι 6-7 μερες ή οσες λεει τελος παντων αλλα συνηθως ερχονται μεσα σε 15-25 μερες συμφωνα με την περιπτωση μου αλλα και περιπτωσεις αλλων παιδιων απο το forum!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στην Κύπρο όμως, διευκρίνησε Μιχάλη, εδώ ολοένα δυσκολεύουν τα πράγματα.
Επειδή έχω τη σημαία θεώρησα πως το βλέπουν -
Η ιδέα πάντως του μεσάζοντα στην Κύπρο να μας τα προωθεί Ελλάδα θα ήταν μια καλή ιδέα μιας και εκεί ακόμα οι έλεγχοι είναι χαλαροί. Μιχάλη σκέψου το σοβαρά σαν καριέρα.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Η ιδέα πάντως του μεσάζοντα στην Κύπρο να μας τα προωθεί Ελλάδα θα ήταν μια καλή ιδέα μιας και εκεί ακόμα οι έλεγχοι είναι χαλαροί. Μιχάλη σκέψου το σοβαρά σαν καριέρα.
Αλλά μετά υπάρχει άλλο τεράστιο θέμα που το έγραψα προχτές
Για να στείλω από Κύπρο ένα κινητό Ελλάδα (νεκρό μάλιστα τότε) ήθελαν 75 ευρώ (λόγο του ότι έχει μπαταρία μέσα μου είχαν πει, χωρίς την μπαταρία πέφτει πάαααααρα πολύ). Άρα δεν αξίζει εκτός αν κάποιος θέλει να πληρώσει εταιρία και όχι ταχυδρομικά που στην ουσία το ίδιο του κάνει. -
Ερχομαι κι εγω για τσιρακι αν θες! 5 ευρω στο πακετο θα κραταμε νταβαντζιλικι, θα γινουμε αναρπαστοι!!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα