Από ali σε καλύπτει για 60+ αν το ζητήσεις το επιπλέον από 60 ημέρες το ali. Alipay στα σίγουρα εκεί. Σε καλύπτει και καλύτερα από paypal. Να φανταστείς ότι μέχρι να επιβεβαιώσεις ότι παρέλαβες ο πωλητής δεν παίρνει τα λεφτά του από το ali.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H psycookies έγραψε:
επειδη δεν εχω ξανα ψωνισει απο ali με το refund τι παιζει
Ο/H psycookies έγραψε:
επίσης ποια είναι η γνωμη σας για το dreami αγοραζουμε αφοβα?
-
Alipay κορυφή, έχω κάνει πολλές ντουζίνες παραγγελίες όποτε είχα πρόβλημα πάντα πήρα τα λεφτά μου πίσω άσχετα πόσο έσκουζε ο πωλητής.
Οι πιο πολλοί βέβαια έιναι εντάξει και σου λένε να ζητήσεις refund απο μόνοι τους αν υπαρχει πρόβλημα είτε με το προιόν είτε με την αποστολή.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Παιδια Καλησπέρα θέλω να παραγκειλω ενα xiaomi ενος φιλου. Απο το honorbuy είναι αξιόπιστο? Α ναι εχει επιλογή με επιπλέον 32 ευρω απο ευρωπαικη αποθήκη. Οντως θα ειναι χωρις τελωνείο και ας ερθει και με dhl? Τελος αν πάρω global version θα εχει κανονικά τα ελληνικά έτσι?ανεβαζω συννημενο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν υπάρχει τελωνείο αν παραγγείλεις από ευρωπαϊκη αποθήκη ακόμα και με dhl. Ναι με global θα έχεις ελληνικά. Είχα πάρει από Honorbuy μία συσκευή και δεν είχα πρόβλημα.
-
Ο/H paulpap01 έγραψε:
Φίλε ......................... που είναι εδώ και πολύ καιρό στο eglobalcentral το οποίο αυτή την στιγμή είναι το φθηνότερο (εξαιρούνται τα κινεζομάγαζα που δεν έχουν τριγωνική πώληση).Τέλος πάντων δεν αγχώνομαι για το πόσες μέρες θα κάνει να έρθει είμαι ψυχολογικά έτοιμος για 15-20 μέρες.
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
Σωστα...20-μερη ειναι η αναμονή από εκεί, αλλά κατά τ' άλλα, μια χαρά το συγκεκριμένο μαγαζάκι!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Διαβασα πάντως πολλά αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο μαγαζί ...... Και για τελωνεία και πως η ιστορία αποστολης από Ευρώπη είναι "μούφα" .....
Δεν θα προχωρήσω .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
@ktsak Οχι οτι προσπαθω να σε μεταπεισω αλλα ετσι εξελιχθηκαν τα πραγματα για την δικια μου παραγγελια απο το eglobal! Ιδια πορεια ειχε και του @demakhs. Υπαρχουν αρκετα παιδια στο forum που παρηγγειλαν απο εκει τον τελευταιο καιρο και κανεις δεν αντιμετωπισε κανενα προβλημα απ οτι ξερω!Μπορεις να δεις και τη σχετικη αξιολογηση που εκανα πριν λιγες ωρες αφου σημερα παρελαβα απο εκει ενα redmi pro!
Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα