Θα ενημερωσω εδω για την εξελιξη σε περιπτωση που ενδιαφερει καποιον. ΕυχαριστωΟ/H Bazilepap έγραψε:
Μέσω του paypal πάντα αδερφέ
Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Ο/H Bazilepap έγραψε:
Μέσω του paypal πάντα αδερφέ
Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ κανονικά με συνδεδεμένη κάρτα πιστωτική alpha visa πέρασε 27/7 vickmall μέσω PayPal redmi mote3 pro..Δεν θα έχεις πρόβλημα πιστεύω...κοίτα μόνο την ισοτιμία να την κάνει η Τράπεζα και όχι το PayPal...
Sent from my 2013023 using Tapatalk -
Εχω δώσει και γω παραγγελία και αναμένω απο vickmall στα 245€ με όση υπομονή μπορω να εχω , ήμουν κάτοχος ενός redmi note 2 και λόγω μεγέθους το "εσπρωξα" ... Μια ερωτηση ... Αν και τα είχα κανει παρα πολλές φορες με redmi note 2 , δεν θυμάμαι την διαδικασία του πρώτου φλασαρισματος.
Θα εχει περασμένο το twrp? θα μπορω να περάσω κατευθείαν την επίσημη σταθερή ελληνική ΡΟΜ μεσω του update? Ή μεσω υπολογιστή και mi-flash? Επίσης εχω κρατήσει και back up το data (μονο) δηλαδή τα προγράμματα μεσω twrp , αυτα θα μπορέσω να τα κανω restore όταν τελειώσω με το φλασαρισμα? Αυτα τα λιγα....
Μην πάρετε σαν τρολαρισμα την υπογραφή ..... Χαχαχαχαχχαχαχαχα
Sent from my iPhone using TapatalkΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση.
Albert Einstein -
Δεν έχω το κουτί τώρα για να το κοιτάξω, αλλά φαινόταν original με όλα τα παρελκόμενα που είδα και στο επίσημο site αλλά και το τζαμάκι είναι πεντακάθαρο σε διαύγεια και γλιστράει τέλεια. Τώρα που έχω παραγγείλει δεύτερο θα κάνω το test δεν γνώριζα για αυτό, αν και αυτή την φορά δεν το πήρα από yeso γιατί ήταν κλειστός αυτές τις μέρες..
-
Ο/H Saloufardos έγραψε:
Μια ερωτηση, αν ειναι offtopic συγγνωμη και παρακαλω να μεταφερθει.
Απο Vickmall θα μπορω να παραγγειλω με καρτα alpha bank συνδεδεμενη με paypal ή θα πρεπει να κανω εμβασματα;
-
-
-
Ο/H nipapa έγραψε:
Εγώ παιδιά που το αγόρασα από Yeso521 για το Mi4c στα 8.10€ φαίνεται αυθεντικό και με ταινία γνησιότητας. Βέβαια δεν το έχω βάλει ακόμη γιατί χρησιμοποιώ αυτό που μου είχαν στείλει με το κινητό, το οποίο ακόμα κρατάει.
Anti-fake checkΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H maddoctor έγραψε:
Λοιπόν παράγγειλα 3 (είμαι large τύπος....) και μου κόστισε μόλις 6$ (μειώθηκε με κάτι πόντους επειδή τώρα γράφτηκα), άρα στην φοβερή τιμή των 5€ περίπου! Και να σκεφτείς ότι θα ήθελα 36€ κανονικά. Ακόμα και κατά το ήμισυ να είναι καλά, το κέρδος των 31€ νομίζω το υπερκαλύπτει!
-
Ο/H pit13 έγραψε:
Λοιπόν, δοκίμασα προχθές τα ξυραφάκια. Δεν παρατήρησα καμία διαφορά στο ξύρισμα, απο αυτά που αγοράζουμε απο Ελλάδα. Το μόνο που λείπει, είναι η πίσω λεπίδα, που είναι και καλά για την φαβορίτα.
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Κάποια μέλη είπαν ότι όταν ανέφεραν το site-forum αυτό τους κάνανε κάποια δωράκια. Αυτό ισχύει ? Αν ναι, ισχύει για όλα site που συνεργάζεται το forum ? και πως το αναφέρεις αυτό στην παραγγελία σου ?
-
Δωράκια σου κάνουν όλοι άμα τους τα ζητήσεις
Απλά αν χρησιμοποιήσεις το όνομα του Φόρουμ εκεί δεν το σκέφτονται καν
Εγώ δεν το χρησιμοποιώ πάντως και τα δωράκια μου τα πιάνω. Φυσικά την πρώτη φορά που είμουν άπειρος το χρησιμοποίησα... Όπως νοιώθει ο καθένας.
Υπάρχουν πωλητές που και το mail κάποιων users από εδώ μέσα να πεις, θα είσαι οκ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα